מצב הבוץ בכרמל? מישהו יודע מה מצב הבוץ באיזור נחל כלח,אלון,שוקף?
F Free Willi New member 29/1/04 #2 בנחל שוקף הזרימה חזקה ../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif
F Free Willi New member 29/1/04 #6 זה סינגל ארוך במורד הר (שוקף) שמשום מה כולם מתעקשים שיש לו גם נחל על שמו חפש במפה, מי יודע...אולי תמצא ככל שידוע לי, הוא לא קיים
זה סינגל ארוך במורד הר (שוקף) שמשום מה כולם מתעקשים שיש לו גם נחל על שמו חפש במפה, מי יודע...אולי תמצא ככל שידוע לי, הוא לא קיים
S shl17 New member 29/1/04 #7 את הסינגל אני מכיר רק הנחל נראה לי שלא קיים חלקו השני של סינגל השוקף עובר בנחל רקית דבר נוסף אנשים כל הזמן מדברים על רכיבה בנחל כלח ,אין דבר כזה מקסימום חציה של נחל כלח. אני בעוונותי צעדתי את נחל כלח מצומת דמון עד הגשר (שאותו בדכ חוצים) תאמינו לי הוא לא רכיב
את הסינגל אני מכיר רק הנחל נראה לי שלא קיים חלקו השני של סינגל השוקף עובר בנחל רקית דבר נוסף אנשים כל הזמן מדברים על רכיבה בנחל כלח ,אין דבר כזה מקסימום חציה של נחל כלח. אני בעוונותי צעדתי את נחל כלח מצומת דמון עד הגשר (שאותו בדכ חוצים) תאמינו לי הוא לא רכיב
S shai007 New member 29/1/04 #4 בקעת אלון בטוח מלא בוץ ולכן זה פוסל את הר שוקף ונחל אלון נחל קלח לא בוצי בהתחלה