לא מתכנן לצאת לא מכין ציוד .מהניסיון יהייה קשה לחזור פיתאום יש לי פחות עבודה. אתם יודעים מה ?זה טוב קצת הפסקה הדגים יגדלו קצת. ואנחנו נחזור ביותר מרץ רק יש לי בעיה אם אישתי כל הקמח נישאר יחד איתי בבית .שבת שלום לכולם .אורי אם אתה קורא ויש לך זמן תיתקשר אלי כי אני לא רוצה להפריע לך .חזרתי עכשיו מהים הלכתי רק להתבונן כאילו טיול אם הזקנה הים גועש ומיתגעגע אלינו ביחוד לאלה אם הרולר כי הוא יתרגל לאכול עופרת ועכשיו מאוד חסר לו החומר הזה.אולי בגלל זה הוא חסר מנוחה. אחלה שבת לכולם ולהתראות בצ'ט הלילה לייזר
"לא חוזר לשם..." כמה פעמים אמרתי לעצמי - "טוב אין דייג יותר, אז לא הולכים..." וכמה פעמים יום אחרי זה לא עצדתי בפיתוי...הלכתי...וכמובן שלא היה כלום... כולנו אומרים "טוב זהו...לא צריך יותר...נחכה...", אבל לא נראה לי שתעמוד בפיתוי...
ממרינת הרצליה אורי- גם אני ראיתי היום את האיש הזה שסיפרת לנו משבוע שעבר, יש לו בולנז עם רולר מה זה קטן ומקל הכי דק שראיתי עם איזה 10 טבעות קטנות האיש נראה מקצוען ומסודר מעוד... ואין לי ספק בכלל שהוא קנה את הציוד בחו"ל... הוא נמצא שם כמעת כל שבת ועם אני לא טועה הוא עם שפם... אז דגים לא היה במרינה אבל היה ריח חריף מעוד של ביוב... זה פשוט משגע אותי איך המדינה שלנו הורסת את האוצר היחיד שנשאר לנו... מה הבעיה לתקן? פשוט בושה וחרפה. ואין לי ספק כלל שזה כבר הגיע לנתניה ובדרך למכמורת פשוט עצוב