מצב הדרוזים

מצב הדרוזים

אני יהודי אבל אני חושב, שלא יכול להיות שהדרוזים, שמשרתים את המדינה יחיו ביישובים שבהם כל יומיים מנתקים להם את המים (גם לעיריות ביישובים האלה יש בעיות עם מקורות), מצב התשתיות בקנטים ועידוד ממשלתי לתעשייה באזורים האלה כמעט לא קיים. אני חושב, שכל אחד צריך לשלוח מכתבי תלונה לחברי כנסת, ולמשרדי הממשלה. אם מספיק אנשים יתלוננו על הנושא הממשלה תטפל ברצינות בנושא. לא יכול להיות, שבמדינה דמוקרטית אזרחים שנושאים בנטל החוב של השחרות הצבאי לא יקבלו טיפול בהתאם. כתובת האתר לתלנות, במשרד ראש הממשלה: http://www.pmo.gov.il/PMO/Public+Applications/Publ... אי מייל של רובי ריבלין יושב ראש הכנסת: [email protected] האיחוד הלאומי צריך לעמוד בראש המחנה בנושא זה ולהראות, שהאיחוד הלאומי אינו עוסק רק בארץ ישראל, אלא גם בנושאים חברתיים. תומכי האיחוד הלאומי, שחלקם באים מתוך אנשי העשייה של בניין הארץ, טובים בארגון הפגנות ומחאות, לכן אני חושב, שעל אנשי ארץ ישראל לארגן הפגנות של יהודים בתמיכה בדרוזים, שעומדים לצדנו.

אליק1963

New member
חסרים פרטים

מצטער אבל מהיכרותי השטחית עם הנושא, יש הרבה יללות ולא מספיק פרטים. אני רוצה לראות מספרים, תקציבים, הוצאות והכנסות ולבסוף גם השוואה למגזרים שונים אצל היהודים. לא צריך אתר אינטרנט גדול כדי להציג את הנתונים האלה וגם המחקר לא צריך לקחת יותר מחודש. כל הנתונים ניתנים להשגה מהלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, מועצות מקומיות וכו' וכל ח"כ או איש ציבור דרוזי או מטעמם יכול לאסוף ולהציג זאת. עד שלא יעשו זאת ויתנו "לאור השמש" לשזוף את נתוני האמת, אי אפשר להתייחס ברצינות ליללות ואין טעם לתמוך בדבר שאינו ברור כלל. הפסקות וניתוקי מים היו גם במגזר היהודים וזה פסול באותה מידה. "מצב התשתיות בקנטים" - היום בכל טלפון סלולרי יש מצלמה אז די לכותרות משחירות נטולות עובדות. נא לצלם ולהעלות לאינטרנט. עידוד ממשלתי לתעשייה - נא להראות מספרים, עובדות לגבי המגזר הדרוזי בהשוואה למגזרים/ישובים אחרים. יש לי חשד שמדובר במחדל ממשלתי נטול אפליה ולא בעיה ייחודית למגזר הדרוזי אבל ניתן להוכיח זאת בקלות ע"י הצגת הנתונים. אם יש נתונים גולמיים מאומתים, אשמח לתרום מנסיוני בכתיבת תוכניות עסקיות ומסמכים (הנדסה ושיווק) בעריכת הנתונים, מסמכים ו/או מצגות.

למעלה