מצב החיים הכללי

liat sa

New member
מצב החיים הכללי

אני מתגוררת באזור בו האזעקות נשמעות מספר פעמים ביום, הילדים בחופשה כפויה מבית הספר ושגרת החיים משובשת כולה. ההחלטה לשמור על שגרה של חיים רגילים למרות כל השינויים, עומדת למבחן פעם אחר פעם, כאשר הילדה מטיילת עם הכלב ופתאום נשמעת אזעקה, הילדה השניה בדרך לבית ספר ללמוד לבגרות חורף ופתאום נשמעת אזעקה ואני לא מצליחה להשיג אותה בטלפון. מחלקת רוז קוורץ + חרוזי טורמלין שחור למי שאני רואה ... הולכת עם שקית מלאה בכיס שוב, ממקום מעט "פגוע" - אולי "פגוע" זו לא המילה המתאימה - מחפשת את עצתכם לגבי קריסטלים מרגיעים נוסכי שלווה ובטחון. ליאת ספארק

היי ליאתי

אבנים לשלווה: קונזייט, רוזקוורץ, אמטיסט, אוונטורין, סלנייט, מונסטון, דולומיט, פנינה, אופל לבן. בטחון: קארנליאן, בלאדסטון, רודונייט, גארנט, סודליית, סיטרין, אזורית, סולפור קוורץ, טורמלין, טורקיז, המימורפייט. כל כך מבינה אותך. יש לנו משפחה שגרה באזור הדרום. והשבוע הם באו לבקר, מספרים שאין לא יום ולא לילה, פשוט סיוט... ומאחלת לכם שבוע טוב, שהמלחמה הזו תגמר כבר. ושהחיים יחזרו למסלולם. בשורות טובות ♥.

aquamarine1202

New member
../images/Emo201.gif מצב לא פשוט בכלל...

קריסטלים שאמורים להרגיע - א ו נ ט ו ר י ן . אני בטוחה שיש עוד המון , אבל כרגע זה השם היחיד שעולה לי בראש. ולהסתובב בכיס לכל אחד מבני המשפחה והחברים עם מ א ל א כ י ת. והכי חשוב, תשמרו על עצמכם ועל הילדים ועל החברים. מי ייתן שהמלחמה הזו תגמר ....

liat sa

New member
תודה רבה

קצת מוזר לגשת, לכתוב, ולהמשיך בחיי היוםיום, פתאום אין חשק לכלום, לא מרוכזת בכלום וזו הבעיה הכי גדולה. אפופה מבולבלת

aquamarine1202

New member
../images/Emo23.gif הלב שלי איתך, אכן מצב מדכדך ...

מדהים שלעתים בתקופות כאלה, אנחנו שוכחים את הדברים שאנחנו מייעצים לאחרים לעשות. כשאין חשק ולא מרוכזים , אני פונה לחבר/ה שייעצו. אני משוכנעת שאם חברה היתה באה אליך , עם כל הקשיים של האזעקות וקאסמים והבילבול ,והילדים בבית וחוסר השקט הכללי. היית עוזרת לה במשהוא מהדברים שאת יודעת לעשות וחיה אותם כ"כ בזרימה - קריסטלים, תמציות ועוד שפע של דברים נוספים. דבר שאני נעזרת בו המון, כשאין לי חברה "הוליסטית" זמינה, וה"רסקיו" כבר לא עובד - אני כותבת לעצמי מכתב , ומבקשת עזרה, סיוע או סתם שופכת את הלב. ואז מתפנה לעיסוקים אחרים,כמו לישון, לקפל כביסה , להכניס כלים למדיח
לאחר זמן מה, אני חוזרת למכתב הזה... שכתבתי לעצמי , ומדהים איך פתאום יש תשובות ויש דרכים לעזרה . אני יודעת, שזה לא בדיוק תשובה של פורום קריסטלים, אני מאמינה שקריסטלים זה חלק ממשהוא גדול , ושהם רק דרך אחת להגיע ל....
כמה דברים מעודדים בשבילך :

RainBird

New member
זהו בדיוק העניין של הטרור. זה לא להרוג אנשים, אלא לגרום לפחד ואי-אמון בממשל. הקורבן הראשון בטרור זה תחושת הביטחון שאנחנו בני האדם סיגלנו לעצמנו. אבנים נוגדות דיכאון: ג'ט, אפצ'י טיר, אוניקס וכו' תהיינה יעילות. בזמנו סטונאייג' המליצו על מלאכית יחד עם טורמלין שחור, נכון זה מגונן, אבל לא מנחם בהכרח. ארדן.

למעלה