מצב העבמים בארץ

רונה9

New member
מצב העבמים בארץ

אני זוכרת בשנות ה90 היו המון המון עדויות וכל הזמן בעיתונות ובטלוויזיה כתבו על כך עכשיו בזמן האחרון לא נתקלתי בעיתונים במודעות על עבמים אז האם אין כבר תצפיות כבר?ולמה התקשורת בארץ כבר לא מתלהבת מהנושא?

Majestic12

New member
התקשורת...

1. חלק מהתקשורת בארץ הפכה לעויינת יותר ויותר, מאחר ואיש מחוקרי העבמי"ם לא רצה לעשות צחוק מהעניין ולשחק לפי כללי הרייטינג והגימיקים אותם ביקשו אנשי התקשורת להציג. רק לפני שבועיים ראינו דוגמא שכזו בערוץ 2. יש לזכור, שכיום חלק מכלי התקשורת מעוניינים בבלעדיות על מידע שכזה - אנו מאמינים שמידע על עבמי"ם חייב להיות חינם ונגיש לכולם. לכן, מעדיפים העיתונים להתעלם מידיעות על עבמי"ם. 2. דוקא ערוצי ההיסטוריה ונשיונל ג'יאוגרפיק, מקדישים זמן רב יותר ויותר לתחום העבמי"ם - תוך שהם מביאים סרטים מעולים ותוכניות טובות. 3. ערוצים נוספים (כגון ערוץ הסרטים), מקרינים סרי קולנוע איכותיים וסדרות מעולות (כמו TAKEN).. 4. יש לציין לטובה את אתר NRG של מעריב, אשר החל לתת לנו במה קבועה במדור ניו-אייג'. מדי שבוע נפרסם כתבות ותחקירים בנושא העבמי"ם (בכל יום חמישי במדור "מפגשים מהסוג הראשון"). כבר היום, יום חמישי בצהריים, תתפרסם כתבה מספר 2 בנושא... - כולם מוזמנים...

רונה9

New member
אבל אז אני זוכרת שהיה כל שבועיים...

בידיעות אחרונות או מעריב כתבות כמו " עבם נצפה בתא " , "עצם בלתי מזוהה חלף מעל ישראל" , בשנים האחרונות לא ראיתי כאלו כתבות אולי בגלל שהעבמים לא מבקרים בישראל יותר אז אין להם מה לכתוב?

Majestic12

New member
אם היית מצטרפת למרכ...

אם היית מצטרפת למרכז לחקר עבמי"ם, היית מקבלת את הביטאונים ורואה שעבמי"ם מבקרים די הרבה בישראל. כמו כן, אני ממליץ לך לעקוב אחרי הפרסומים מהארץ, המופיעים באתר המרכז. רק לפני שבוע נצפה עצם משולש (כולל וידאו)... מי בכלל מחפש חומר על עבמי"ם בעיתונות ??? הם מעדיפים לכתוב על המסיבות של גאידמק, על הזוכים בדירה מטעם העיתון, או על "כוכב נולד"...

אז זהו חנן... רציתי לשאול אותך...

איך באמת מצטרפים ומקבלים את הבטאונים?
ועיתונות לאחרונה זה דבר שאני לא ממש קוראת. בכל מקום כותבים על גאידמק המיליונר הזה (שהשם שלו משום מה נשמע לי כמו קללה), ועל נולד לרקוד ורוקדים עם כוכבים. נמאס. ושום התייחסות רצינית לנושא העב"מים...

Majestic12

New member
פשוט מאד.... ../images/Emo13.gif

מרימים טלפון לאבי גרייף - וזהו... הטלפונים וכל המידע, נמצאים באתר המרכז...

gozlan8

New member
פעם עיתונאים חיפשו סקופים

מסוג מסוים, היום מסוג אחר. ומכיוון שהידע שלהם בנושא לוקה בחסר, קל יותר לאמץ גישה עויינת ומתנשאת כלפי כל העניין והפריקים לנושא. צעד גדול הוא שיתוף הפעולה עם NRG והצטרפות חברים למרכז.

Gilliana

New member
אנחנו בהחלט מודים ל-NRG

על שיתוף הפעולה ובעיקר - מוקירים את הבנת חשיבות הנושא מצידם. אנו כבר נוכחים, כי זהו נושא חם שיש לו ביקוש עצום ומתכוונים להביא הרבה אינפורמציה חשובה ומעניינת במסגרת המדור החדש.

למעלה