לגבי מה שביקשת למצוא pcp1
גם אני אישית מעולם לא ראיתי לא חוצן ולא עב"ם, וכמוך, אני מעוניין לחקור זאת. אני ממשיך לחקור (כבר יותר מ- 10 שנים), מאחר ולא הצלחתי להוכיח שאין עבמי"ם ו/או חוצנים. כל המידע שהצטבר אצלי עד היום, רק מעלה את הסברה (לדעתי כמובן), שלא רק שיש "דברים בגו", אלא שמדובר בנושא מאד מאד אמיתי ומציאותי. לדעתי ולדעת חוקרי העבמי"ם, העניין הוכח מעל כל ספק. כמובן שלא כל דבר נכון ולא כל דבר מדוייק - זהו פאזל ענקי ובעייתי - אבל עצם העניין הוכח לדעתנו מכל בחינה שהיא. העניין המרכזי הוא, שהאקדמיה ה"ממוסדת", כלומר האוניברסיטאות והמכונים הממשלתיים, אינם מוכנים לא לחקור בעצמם את הנושא (לפחות שלא עושים זאת בפומבי), ובטח שלא להגיב על הממצאים. גם הממסדים השונים לא יגיבו, מאחר ומדובר בנושא בטחוני ממדרגה ראשונה, ושרמת הסודיות והסיווג שלו, נמצאים הרבה מעל לרמת הסודיות של הנשק הגרעיני שבידיהם. ולגבי השאלות: 1. מדוע נחיתת עב"ם במדשאת הבית הלבן תיחשב להוכחה מדעית? ומה עם כל שאר התצלומים והסרטים (בלא להתייחס למוטעים ולמזוייפים). 2. יש "ראיון" שנערך כביכול עם חוצן באזור 51, ויש תצלומים. מעולם לא הוכח כי הם אמיתיים, אבל גם לא הוכח להיפך. 3. לגבי סימנים רפואיים - ראה את מחקריו של פרופ' היינק, וראה גם מקרים בהם הוצאו שתלים מגופם של חטופים כביכול. 4. למה מפגש עם חוצנים צריך להשתקף בשינוי ב- DNA? גם אם מישהו עובר טיפול מסוים ע"י חוצנים בשעת חטיפה, מי אומר שזה ישפיע על ה- DNA. 5. בלא קשר לסעיף 4 - מציע לך לקרוא על חטיפתו של וילאס בואס מברזיל. http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/057/874.html על גופו נמצאו סימני קרינה (והוא לא המקרה היחיד בעולם). יש מקרים רבים של סימנים פתולוגיים. הייתי גם מפנה אותך בשמחה לעיתונאי דוד רונן, שחווה אירוע כזה בילדותו, ונכווה פיסית. אולי לא תאמין לו, אבל אשמח אם תרצה לדון איתו בעניין.