מצב העב"מים בארץ

• פותח הנושא Ker
  • פורסם בתאריך

Ker

New member
מצב העב"מים בארץ

מה מצב העב"מים בארץ האם יש תצפיות מיוחדות לאחרונה ? האם הארורה נצפה בחודשים האחרונים .?

Majestic12

New member
לפי כל המידע שבידי

יחסית מאד שקט בחודשים האחרונים. למרכז לחקר עבמי"ם הגיעו מעט עדויות.

pcp1

New member
תגידו יתכן שכל עניין החוצנים

הוא פנטזיה של המין האנושי שממש רוצה להאמין שאנחנו לא לבד הריי אם חושבים על זה עד היום אין הוכחות שיש יישות נוספת מלבדנו יש הרבה צילומים ועדויות אבל אין שום הוכחות אמיתיות אשמח לקבל תיקונים תודה רבה

mor143

New member
לכן אנחנו שואלים את השאלה.

כיצורים תבונתיים , זהו מאוד טבעי למצוא תשובות לשאלות קשות כמו למה אנחנו כאן ואיך נוצרנו. בין היתר נשאלת השאלה "האם אנחנו לבד ביקום?", ואנו , הקהילה המדעית , חוקרי העבמ"ים והעל טבעי ואפילו הספקנים מנסים למצוא סברה ומתן תשובה נאותה. עד היום קיומם של ייצורים מחוץ לכדוה"א לא הוכח ובמיוחד לא קיומם של ייצורים תבונתיים שביקרו בעולמנו למרות שישנן סברות כי הנושאים הללו הם בגדר סוד ממשלתי שלציבור אין עליו מידע וודאי עליו, אך לכן אנחנו כאן על מנת לשמוע עדויות ולהסיק מסקנות ולהאמין במה שאנחנו חושבים שנכון להאמין, לעולם אל תתבייש באמונתך בדבר שלא הוכח כקיים/לא קיים. מקווה שהשבתי על שאלותייך.

Gilliana

New member
חייבת לתקן אותך

אין שום קשר בין אמונה ובין נושא העבמי"ם והחוצנים. לא מדובר באמונה - מדובר במחקר מדעי לכל דבר!!! אתה טועה ומטעה.

Gilliana

New member
התשובה מאד פשוטה

לא! ואתה מאד טועה כשאתה אומר שאין הוכחות אמיתיות - מפנה אותך למדור ניו-אייג' ולמדור "מפגשים". קרא שם את סדרת הכתבות של חנן ושלי ונדבר לאחר מכן.

Majestic12

New member
pcp1 - התשובה חד משמעית - לא!

ואשמח להפנות אותך לאוקיאנוס של הוכחות...

pcp1

New member
Majestic12

שלום רב לך אני לא מחפש אוקינוס של הוכחות אשמח אפילו ל2 תודה רבה

יבגנייי

New member
בבקשה

קרא את השרשור הזה, הוא מלא בהוכחות.

pcp1

New member
מצטער עדויות זה לא הוכחות

גם אם זה של אסטרונאוט וגם כל הפרוייק מחקר למניהם זה לא הוכחות זה מחקר

pcp1

New member
צילום של חייזר שהוכח כאמיתי

ראיון עם חייזר כל מיני דברים כאלה חללית שנוחכת בשידור חי בבית הלבן (סתם דוגמא) עד היום אין שום הוכחות אמיתיות שיש חייזרים כל האנשים שטוענים שנחטפו זה לא הוכחה אלה אם כן המדע היה מוכיח שמשהו בDNA שלהם השתנה לדוגמא

Majestic12

New member
לגבי הוכחות אמפיריות

תחום העבמי"ם הוא פאזל שלא כולו יכול להיות מוכח באמצעים אמפיריים ומעבדתיים. זהו תחום אקראי ונדיר, שלא ניתן לבדיקה מעבדתית למעט במקרים ייחודיים. רוב החומר מורכב מתצלומים, סרטים ועדויות. מידע זה קביל בכל מערכת משפטית כהוכחה לכל דבר - אחרת, עלינו לבטל את כל שיטת השיפוט בעולם. לגבי מידע מעבדתי, אני מפנה אותך לחיפוש מידע אודות גושי סיליקון שנמצאו באתרי נחיתה (אין הכוונה שלי לאתרי הטבעות בשדות, אלא לאתרים בהם נטען כי התבצעה נחיתה של עבמי"ם), ממצאים כלליים מאתרי נחיתה שונים, סימנים רפואיים-פתולוגיים שהתגלו על גופם של "חטופים" (חפש באתר של פרופ' אלן היינק)... לצערי הרב, ממצאים שנפלו בידי גורמים ממשלתיים מעולם לא נחשפו ואולי לא ייחשפו. ישנם ממצאים מעבדתיים גם שנעשו בישראל. הייתי שמח לספר לך יותר, אבל איני יכול לעשות זאת בפורום, מאחר ומדובר במידע שניתן לסיווג כבטחוני, ושאיני מוסמך לפרט אותו ברשת (אלא במפגשים פרטיים).

pcp1

New member
תיראה

בקשר להוכחות שקבילות בבית משפט זה לא ממש מתאים למה הוכחות שאנחנו מחפשים אני יבהיר את עצמי אני לא שולל את זה שאין חוצנים ההפך אני חושב שיש פשוט אני רוצה לדעת אם זה הוכח

Majestic12

New member
לגבי מה שביקשת למצוא pcp1

גם אני אישית מעולם לא ראיתי לא חוצן ולא עב"ם, וכמוך, אני מעוניין לחקור זאת. אני ממשיך לחקור (כבר יותר מ- 10 שנים), מאחר ולא הצלחתי להוכיח שאין עבמי"ם ו/או חוצנים. כל המידע שהצטבר אצלי עד היום, רק מעלה את הסברה (לדעתי כמובן), שלא רק שיש "דברים בגו", אלא שמדובר בנושא מאד מאד אמיתי ומציאותי. לדעתי ולדעת חוקרי העבמי"ם, העניין הוכח מעל כל ספק. כמובן שלא כל דבר נכון ולא כל דבר מדוייק - זהו פאזל ענקי ובעייתי - אבל עצם העניין הוכח לדעתנו מכל בחינה שהיא. העניין המרכזי הוא, שהאקדמיה ה"ממוסדת", כלומר האוניברסיטאות והמכונים הממשלתיים, אינם מוכנים לא לחקור בעצמם את הנושא (לפחות שלא עושים זאת בפומבי), ובטח שלא להגיב על הממצאים. גם הממסדים השונים לא יגיבו, מאחר ומדובר בנושא בטחוני ממדרגה ראשונה, ושרמת הסודיות והסיווג שלו, נמצאים הרבה מעל לרמת הסודיות של הנשק הגרעיני שבידיהם. ולגבי השאלות: 1. מדוע נחיתת עב"ם במדשאת הבית הלבן תיחשב להוכחה מדעית? ומה עם כל שאר התצלומים והסרטים (בלא להתייחס למוטעים ולמזוייפים). 2. יש "ראיון" שנערך כביכול עם חוצן באזור 51, ויש תצלומים. מעולם לא הוכח כי הם אמיתיים, אבל גם לא הוכח להיפך. 3. לגבי סימנים רפואיים - ראה את מחקריו של פרופ' היינק, וראה גם מקרים בהם הוצאו שתלים מגופם של חטופים כביכול. 4. למה מפגש עם חוצנים צריך להשתקף בשינוי ב- DNA? גם אם מישהו עובר טיפול מסוים ע"י חוצנים בשעת חטיפה, מי אומר שזה ישפיע על ה- DNA. 5. בלא קשר לסעיף 4 - מציע לך לקרוא על חטיפתו של וילאס בואס מברזיל. http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/057/874.html על גופו נמצאו סימני קרינה (והוא לא המקרה היחיד בעולם). יש מקרים רבים של סימנים פתולוגיים. הייתי גם מפנה אותך בשמחה לעיתונאי דוד רונן, שחווה אירוע כזה בילדותו, ונכווה פיסית. אולי לא תאמין לו, אבל אשמח אם תרצה לדון איתו בעניין.

כריסטין

New member
אני אגיד לך מה הבעיה עם המדע

המדע מסרב להכיר בתופעת העב"מים כי לטענת כל הסקפטים למינהם אין כל הוכחה אחת חותכת לקיום חוצנים מחוץ לכדור הארץ . הסקפטים פשוט רוצים משהו שיכולו לחקור ולבדוק .. תמונות , סרטונים , עדויות כל אלו לא יעזרו לאותם אנשים הם עדיין סבורים כי כל העסק העב"מי הזוי . אני כמובן חושבת ההפך לבטח היו המון מקרים מסווגים שלא נחשפו לציבור . בבסיס חייל האוויר בארה"ב יש גוף מסווג שאחראי על תופעת העב"מים . ורק להציץ להיסטוריה של העב"מים זה גורם לחשוב שבאמת אכן משהו מסתתר מתחת לשטיח .

Majestic12

New member
שכחת לציין כריסטין

המדע ה"ממוסד" מסרב להכיר בכל דבר שלא נוח לו ולא מסתדר עם הידוע לו. הם כן מקבלים כהוכחה גם צילומים וגם עדויות פחות קריטיות, העיקר שזה לא מנוגד לצפי הראשון שלהם. כולם זוכרים את בעל החיים החדש שגילו בבורניאו (ממשפחת החתולים). המדענים קיבלו כהוכחה חותכת לקיומו של החתול 2 צילומים בלבד - אחד של הזנב ואחד של הישבן (שצילמה מצלמה אוטומאטית). היצור עצמו מעולם לא נראה ולא נתפס. ואני שואל - מנין לנו לדעת שאותו צוות חוקרים בג'ונגלים של בורניאו, התייאש כשלא גילו כלום, ואולי זייפו את התמונה? אולי זו הייתה בובה ואולי פוטושופ? כמו שטוענים שצילומי העבמי"ם לא יכולים להיות הוכחה, מדוע אם כן צילומי ישבן של בעל-חיים שמעולם לא נראה בעין ולא נתפס, כן מהווים הוכחה ??? הבעיה כריסטין יותר עמוקה ויותר מסובכת. אם את חלק ממוסד אקדמי ותצאי נגדו, או שתטעני שגילית משהו חריג שלא מתיישב עם דעת הממונים, יש סיכוי לא קטן שתנודי או שתאבדי את מקום עבודתך. באקדמיה כולם אוכלים אחד את השני. אנשי מדע כמעט ולא מפרגנים זה לזה, ישנם עימותים ואי הסכמות על כל דבר כמעט. הכל מסתכם בכסף למחקרים, בקינאה הדדית, ובמלחמת קיום. מי שיוצא נגד הנהלת מוסד בו הוא עובד או לומד, או שיוצא נגד הקהילייה המדעית כולה, אחת דינו - להיעלם מהמפה האקדמית, ולהיות מוקע כזייפן, נוכל, אדם לא ראוי וכ"ד...

למעלה