מצב הפורום!!

מצב הפורום!!

בפעם המאה... הפורום על סף סגירה. נמאס לי לבקר פה ולראות דו שיח (רוני ומון בשביל מה המציא בל את הטלפון????). ואני לא מבינה למה הייתי היו כל כך בטוחה שעם החלפת המנהל הכל יסתדר. זה אולי לא פייר מצידי כי לכל החברים יש חלק במצב הזה , אבל למה אתה גיל לא מפעיל את "תוכנית המגירה" שלך להצלת הפורום. ידעת שאתה סטודנט, ושבמה שאתה לומד הלוח יהיה עמוס אז למה לקחת את ניהול הפורום??? אני מצטערת שאני תוקפת, אבל הפורום באמת יקר לי ואם למישהו יש הצעה לשיקום אני אשמח ליישם אותה!!!

אני שונאת להגיד את זה

וגיל, באמת בלי לפגוע, אתה לא יכול לנהל את הפורום, לפחות לא במצב הזה. זה אפילו יותר צולע מועקנין הניהול שלך. אני חושבת שמורן העלתה הצעה טובה לפני כמה ימים. בואו ננסה לתת ניתוחים שלנו לשירים שלו, ביקורת על דברים שהוא עושה ואני מוכנה להתחיל עם זה. אבל בבקשה תתייחסו ותעלו רעיונות נוספים: למי שלא יודע שלמה הוא שמאלני גאה. הקטע הוא, שכמעט בכל מקום שיש לו הזדמנות, הוא דואג להפיץ את דעותיו בנושא ואף לקטול בשיטתיות את הצד השני. מה דעתכם? האם מותר לאדם עם כזאת השפעה להגיד את דעותיו בציבור, האם זאת פעולה שיכולה להסיט אנשים מדעותיהם, או שזה דבר לגיטימי ומותר לו להגיד כל מה שהוא רוצה, אפילו אם אלה דברים שיכולים לפגוע באותו אדם שהוא מדבר עליו.

אהבתיה

New member
אתם באמת חושבים ש....

המצב באמת עד כדי כך גרוע עם גיל? אני כבר לא יודעת! אני מניחה שנצטרך לקבל החלטות בהקדם . ושיר, באמת אין צורך לתקוף ככה. לכולנו מאוד חשוב הפורום אבל לא צריך למצוא כאן אשמים כי אין. לפעמים אין פשוט על מה לכתוב...שלמה לא הוציא תקליט חדש,שיר חדש,שום דבר! אז על מה נכתוב בדיוק? את חושבת שזה כיף לי לראות רק את המריבות שלי ושל רוני כאן??? הצעתי רעיון (שדיברתי עליו עם גיל,הוא אמר שהוא מעוניין לעשות זאת אז העלתי את זה כאן) ואולי נוכל לעשות את זה כדי לעורר קצת את הפורום. ושוב... שיר,גיל לא ידע שתהיה לו מערכת כל כך עמוסה השנה. הוא קיבל את התפקיד לפני תחילת שנת הלימודים. אז כל התקיפה שלך ממש לא מוצדקת ולא הכרחית. הפורום חשוב לנו מאוד,אבל לא צריך לתקוף אחרים ולהאשים סתם. אם כל כך חשוב לך הפורום,למה שלא תעלי רעיונות חדשים? נושאים לשיחה? בכל מקרה,הבעיה של מנהל הפורום צריכה להיפתר ומהר. אני נשמעת (שלא כהרגלי) רצינית ותוקפנית אבל המצב לא טוב וחוץ מזה,נבחרת ישראל בכדורגל לא ניצחה היום אז אני בעצבים !!!! איזה נאום דפקתי אה?

ofirmoon

New member
תגובה לשאלתה של דליה

לשלמה ארצי מותר להגיד ככל שעולה על רוחו ולהאמין ולצדד בכל דרך שנראת לו ואם משהו מושפע מזה אז אותה אדם לא יציב בדעותיו כי יש הבדל בין הערצה של אומן לבין אידיאולוגיות של אדם ומה לעשות פוליטקאים מהימין ומהשמאל נפגעים מאנשים כאלה ואחרים ומה עם אותם אומנים שמצדדים בימין ומעליבים את השמאל...... אופיר

תודה על התגובה

אני לא יודעת אם אתה מכיר את המקרה, אבל אני אספר בכל מקרה. כשביבי נתניהו היה ראש ממשלה, היה איזה פיגוע, והוא שלח למשפחת אחד הנופלים מכתב תמיכה וניחום עם שגיאות כתיב בשמו של החייל. שלמה הגיב על זה בהופעה ואמר שביבי הוא אדם מתועב, ושלא ראוי שאדם כזה יהיה ראש ממשלה. הדבר הרגיז מאוד אנשים בקהל שמחו על כך בקול, וחלקם אף יצאו מהאולם. האם מותר לאדם כזה שאנשים מכל הדעות באים להופעותיו להגיד דברים שיכולים לפגוע באנשים כמו במקרה הזה שהאנשים לקחו את דבריו כהעלבה אישית. לא בהכרך התכוונתי לכך שהוא ישנה דיעות של אנשים.

ofirmoon

New member
לדליה

אז ככה שלמה ארצי ידוע בחיבתו העזה לשמאל (ראה מקרה "עבד הממהר")זה לא סוד. אבל אם תשאלי את דעתי לאף אדם וביחוד לא לאדם בעל השפעה יש איזה זכות לדבר להעליב את ראש ממשלת ישראל אבוי לנו בתור אזרחי מדינת ישראל ראש ממשלה הוא אדם מכובד שתרם רבות למדינה ועצם לקיחת אחריות לראשת ממשלה במדינה כמו שלנו היא דבר ענק.לכן אדם יכול להתנגד להשקפת עולמו של אותו ראש ממשלה אבל לדבר בגנותו זו חוצפה ממדרגה ראשונה. אופיר

ואתה לא חושב

שטעות בשמו של נופל ועד במכתב ניחום למשפחה, הוא דבר כל כך טעון, חסר אחריות, ואפילו נבזי שאי אפשר להגיב עליו כך? אולי דווקא אנשים עם כזאת השפעה הם אלה שצריכים להאיר את העיניים לכמה אנשים, שיש בראש מדינתם אדם שמסוגל לעשות מעשה שכזה.

פוליטיקה , מוזיקה ושילובים אחרים

לעניות דעתי מוזיקה , פוליטיקה ובכלל מחשבות היוצר הן דבר שהולך ביחד. מוזיקה בכלל היא דבר שיוצא מהלב ובכלל מהבנאדם. אני חושבת שלכל יוצר יש את הזכות לומר מה הוא חושב, את רובנו אפשר שלוח למוסדות למינהם (גם למקרים של שיגעון טוטאלי כמו שיש לכמה אנשים פה ואני בינהם יש פתרון!!) אבל אני לא מאמינה שבגלל ששלמה ארצי או כל זמר דגול ככל שיהיה אמר משהו אז מישהו ישנה את דעתו רק בגלל שאותו אדם אמר את זה. אגב , דעתי (השמאלנית) עמדה באיתנה עוד לפני שהערצתי את שלמה ארצי (שזה בגיל 9) . שיר

ofirmoon

New member
לגברת תפוח היקרה

כל אדם רשאי לומר את השקפתו ודעותיו אבל דעתי בין להביע דעה לבין לתקוף אישית ראש ממשלה יש הבדל עצום ודעתי היא שלשום אדם אין זכות להעליב אישית ראש ממשלה,כי זה אדם שעצם לקיחת אחריות לניהול מדינה כמו ישראל צריך להוריד בפניו את הכובע,וחוץ מזה שביבי זה אדם שתרם ולחם למען מדינת ישראל אז כבודו במקומו מונח,שלמה ארצי יכול מתי שהוא רוצה ללמד אותנו על דעותיו אין לי שום התנגדות.וכן שלמה הוא אדם כריזמטי הוא דמגוג גדול שכן יכול להשפיע על אנשים ועל דעותיהם. אופיר

ofirmoon

New member
רוני

תראי לטעות בשם של נופל זה דבר חמור,אבל האמיני לי שלביבי נתניהו לא הייתה שום סיבה מכוונת לטעות וזה לא רק תלוי בו זה תלוי גם באנשי לשכתו,ודעי לך שאם אדם אחר מהשמאל למשל היה טועה לשלמה לא היה משהו לומר בנידון.אכן ביבי טעה או אנשי לשכתו לא ידוע זה לא מכובד אך גם הם בני אדם.לכן אני איתן בדעתי ששלמה ארצי לא היה צריך לדבר בגנותו של ראש ממשלה שלחם והקריב וסיכן את חייו למען המדינה. אופיר

אני חולקת על דעתך

זה מסוג הטעויות שפשוט לא עושים. זה דבר שצריך לבדוק אותו 30,000 פעם לפני ששולחים, בפרט כשזה ראש הממשלה. ולכן, לדעתי, דווקא לגיטימי ונכון מה שאמר שלמה, רק בגלל העובדה שביבי הוא ראש ממשלה ולא איזה פקיד זוטר, לכן החטא גדול בהרבה ודורש התייחסות רצינית של אחד מאנשי הציבור, היות ולאחרים לא היה האומץ לבוא ולהגיד על ראש הממשלה שטעה בגדול, שלמה עשה את העבודה שחבר כנסת היה אמור לעשות. יכול להיות שהמילה מתועב יכלה להישאר בשיחה בין חברים ושלמה יכל להתבטא בפני כל כך הרבה אנשים במעט יותר סולידיות, אך עדיין דעתו חשובה להישמע, גם למי שלא כל כך מסכים איתה. בפרוש הדעה הזאת היתה צריכה להאמר.

ביבי וצרות אחרות מפורום אחר!!

ביב אולי תרם למדינה , אבל הזיק לה לא פחות. הבנאדם הלך עם ארון מתים ובו לכאורה ראש הממשלה המנוח יצחק רבין. הבנאדם צעק אל מול קהל של קיצונים עם תמונות זוועה בהם מופיע ראש הממשלה, כך שביבי אינו האדם הנכון לקחת כדוגמא. כמו שזכותי או זכותך לומר מה שאתה חושב ,כך זכותו של שלמה ארצי לומר את מה שהוא חושב כל עוד זה לא מגיע להסתה

שיר

הביקורות שלך צודקת חלקית לא יכולתי לצפות את העומס שיווצר לי בלימודים בצורה כל כך קשה. הייתי שתף עיקרי לפורום מרגע הקמתו, קיימתי בביתי את ערב שלמה ארצי ועדיין יש לי כוונת לקיים ערבים נוספים גם לא בתור מנהל. חשבתי שאוכל להמשיך באותה עוצמה גם בתור סטודנט .טעיתי בכך. ולכן הייתי מספיק ישר כדי להציע לרוני מייד את ניהול הפורום.

לגיל!!

כרגע העלת עד רמת הערכתי אליך (שהייתה גבוהה למרות התקיפה), לדעתי אדם שיודע לפנות בעת הצורך את מקומו הוא אדם גדול . לא התכוונתי לתקוף אותך, ואם נעלבת אז סליחה. הפורום יקר לי מאוד!! אני מקווה שתצליח בלימודים ותמשיך לקחת חלק פעיל בפורום. יחי המנהלת החדשה!! שיר

../images/Emo6.gif מצחיק, מצחיק

בעצם לא. התכוונתי לאלבום תמונות באינטרנט, כדי שאני אשים את כל התמונות, וכל הכתבות שיש לי במקום מסודר ואצור קישור לשם.

למעלה