מצב חבר לשעבר

ronit1122

New member
מצב חבר לשעבר

שלום רב, נפרדתי מחבר שלי לפני זמן מה... ואני מעוניינת לדעת מספר דברים: 1. מדוע בעצם הקשר לא הצליח (היינו יחד שנה, ואיכשהו פספסנו זה את זו, חשוב לי לדעת למה הוא חושב שהקשר התנתק). 2. האם יש לו עכשיו משהי, רצינית? 3. מה דעתו עלי, עכשיו, האם עדין חושב? 4. האם יש סיכוי לעתיד משותף/חזרה? תודה רונית

batgalim

New member
הי רונית

תשאלי: מה הפוטנציאל הזוגי ביני לבין x בחצי שנה הקרובה. פריסה קלטית בת 10 קלפים.

ronit1122

New member
להלן הפריסה

הי. תודה עשיתי את הפריסה לשאלה: מה הפוטניצאל הזוגי בין לבין X בחצי שנה הקרובה?(ואני מקווה שאני כותבת את הפריסה נכון) 1 שלושה מטבעות 2 תשעה גביעים 3 שתי חרבות 4 שישה מטבעות 5 מיזוג 6 ארבע גביעים 7 מוות 8 שני גביעים 9 חמישה מטבעות 10 מגדל תודה

batgalim

New member
רונית../images/Emo39.gif

נראה שאת עדיין לא ויתרת על הקשר עם האקס, וכי בזמן הקרוב תנסי להתחבר אליו שוב, לאחד כוחות ביניכם ולהגיע להבנה. אך 4 גביעים מראה כי תתקלי בסירוב... קלף המגדל בפוטנציאל פסימי ביותר, ומראה כי הקשר הסתיים. בכל אופן, נראה כי בחודשיים הקרובים אין סיכוי לחדש את הקשר. 9 גביעים העומד כנגדך רומז על סיום התקופה ועל חוסר רצון מבחינתך לקבל זאת... את יושבת בחיבוק ידיים ומסרבת להפתח לכיוונים חדשים, את חשה שכל העולם חרב (מוות) וחוששת כי לעולם לא תוכלי למצוא אהבה חדשה (5 מטבעות). וכל זאת למרות שהסביבה דווקא רואה את ההרמוניה ששררה ביניכם ואת האהבה הרבה. רונית, הקלפים מייעצים לך לקום, לשטוף פנים ולצאת ממצב הרוח הרע, אופטימיות שלך יכולה רק להועיל. בחודשיים הקרובים לגביהם נשאלה השאלה - לא נראה שהקשר יחודש, אך יכול להיות שקלף 2 גביעים מראה את תחושות הסביבה, מראה גם על רגשותיו של איקס. על מנת לבדוק לעומק את תחושותיו, פרסי שוב בפריסת שאלה: האם כדאי לי לנסות לחזור לקשר רומנטי זוגי עם איקס ב- 3 חודשים הקרובים? + קלף סיכום.

ronit1122

New member
הי רונית, תודה

הי רונית, לא יודעת אני ממש לא מרגישה כפי שכתבת. אני פרודה ממנו כבר 4 חודשיים, ובניתיים עברתי דירה ויצאתי עם כמה גברים. אני בכלל לא מצטערת על הפרידה, ואני חושבת שהיא הייתה חיובית (היות ואני יזמתי אותה). אני חושבת שאני מאוד אופטימית לגבי העתיד. השאלה שלי נבעה היות והוא התקשר לפני כשבוע ומאז אני לא ממש רוצה להתקשר אליו... יכול להיות שהקלפים הפעם קצת פספסו? מה דעתך?

batgalim

New member
רונית...

1. שלושה מטבעות 2 תשעה גביעים 3 שתי חרבות 4 שישה מטבעות 5 מיזוג 6 ארבע גביעים 7 מוות 8 שני גביעים 9 חמישה מטבעות 10 מגדל לאור שאלותיך יצאתי מנקודת הנחה שאת זו המעוניינת לחזור אליו. קלף המוות המייצג את מחשבותיך ו - 5 מטבעות המייצג את חששותיך, גרמו לי להבין כי את היא זו שחשה שהקשר קרס, וצר לך עליו... אינני יודעת להגיד אם הקלפים פספסו, יכול להיות שקלף המיזוג מראה כי את מנסה לצאת עם גברים נוספים, אך אני לא מבינה בהקשר זה את 4 גביעים המראה על סירוב - יכול להיות בהחלט שהפניה היא מצידו והסירוב מצידך. בכל אופן, את ההמלצה שלי לפריסה נוספת ראי כמבוטלת - כי את לא מעוניינת לחזור אליו אז אין טעם לשאול. שיהיה לך כל טוב

ronit1122

New member
מצטערת

הי בת גלים, לא התכוונתי לבקר אותך או את הפריסה.. השאלות שלי נבעו בעקבות הטלפון שלו... וסתם ענין אותי לדעת מה הוא חושב ומה קורה בעולמו. מענין אותי להבין למה הוא חושב שהקשר נגמר, ומה הוא עושה עכשיו. מענין לדעת למה התכוונת ביציאה עם גברים אחרים, ויכול להיות שהוא יוצא עם נשים אחרות וסתם התקשר לשמוע מה איתי ולא כדי לחזור... אני מקווה שלא נפגעת, כי בהחלט לא התכוונתי לבקר! תודה

batgalim

New member
רונית, ממש לא נפגעתי...

לא שאלתי אותך לפני שפרשתי את הפריסה - מה הרקע, שחשוב מאד לדעת לפני שמפרשים את הקלפים. בכל אופן הפריסה הראתה בוודאות שהקשר הסתיים, וזה שאת ממשיכה הלאה זה בסדר גמור וזה מה שאת צריכה לעשות. לגבי העניין שלך בבחור - זה לגיטימי ביותר ומראה על אכפתיות מצידך, לדעת מה שלומו ומה הוא עושה, איך הוא מסתדר וכו'. אם הוא יצר איתך קשר - מדוע לא תשאלי אותו ישירות?

ronit1122

New member
../images/Emo140.gif צודקת

צודקת... בהחלט צודקת, נכון לשאול אותו ישירות. אבל את יודעת איך זה, רציתי לדעת לפני אם יש לו משהי (למרות שאני הלכתי זה יכול קצת לכאוב, אולי גם בגלל שלי אין משהו), וכן רצתי לדעת מה הכוונה שלו לפני שאני משוחחת איתו.

batgalim

New member
רונית יקרה

לשאול את הקלפים שאלות מסוג זה, נקרא "חטטנות"... מכיון שהן מתייחסות לחייו של צד ג' ללא ידיעתו ואישורו, ואיננו נוהגים לעשות זאת בפורום. עם כל הסימפטיה וההבנה, אני בכ"ז חושבת שאם הוא יצר איתך קשר - יש סיכוי רב שהוא גם מתעניין בך ורוצה לשאול לשלומך, ולכן כדאי שתשמעי אותו קודם ואז תחליטי אם ברצונך להתעניין בו בחזרה...

ronit1122

New member
../images/Emo9.gif

אוקי תודה מה שכן באתר של אורי רז יש מגוון פריסות: פריסת פנטגראם, פריסת הרגש, פריסת הלב הזוהר, פריסת ריבוע קסם, פריסה קלטית, פריסה אסטרולוגית, פריסת השם המפורש, ועוד. מעניין אותי אלו שאלות מתאימות לפריסות הללו. פריסות שאלה הן ברורות יותר, אבל פריסות כמו פריסת שלושה קלפים - איך אני מנסחת שאלה, שכן שאלת עבר, הווה, עתיד היא כללית יותר. . האם אוכל לקבל תמונה כללית על העבר, הווה ועתיד שלי? איפה אוכל לקרוא יותר על שאלות לפריסות.. אני רוצה להתנסות לבד. תודה

batgalim

New member
תכנסי לפורום "טארוט"

שהלינק שלו מופיע בראש העמוד - באדום. בפורום זה תוכלי לשאול שאלות לגבי פריסות, וכן - תוכלי להכנס למאמרים ושרשורים נבחרים שנעשו בנושאים של הפריסות. בהצלחה!

למעלה