מצב חירום בנהריה...

soninon

New member
מצב חירום בנהריה...

כמו שכתבתי בעבר המצב עם יחידת הנוער של נהריה הולך ומדרדר והיום הוא הגיע לשיא אתמול התחיל הנוער בנהריה את המאבק תמורת יחס מהעירייה. הודפסו מודעות דמויות מודעות אבל בהן מפורט כי הנוער בנהריה במצב של גסיסה בגלל יחס העירייה לנוער. חשוב לציין כי המודעות הודפסו מכיסינו הפרטי של הנוער השותף במאבק. המודעות הודבקו בכל העיר וכנראה עשו את שלהם. אבל לצעד הזה לא ציפינו. העירייה כתגובה כנראה החליטה שאת המודעות הדפסנו מכיסה בחדר ההדרכה בו מצטיידים מדריכים לקראת פעולות והתרגזה מאוד. רכז הנוער בעיר פוטר לאלתר היום במקום בעוד 10 ימים עם התחלת שנת פעילות חדשה. חדר ההדרכה הקטנטן בו תוכננו להעביר קורס מדצי"ם מדבי"ם וקבוצת פרס הנוער נלקח על ידי העירייה. כל הקורסים לשנה הבאה בוטלו ויחידת הנוער פורקה ונרמסה על ידי הרודן שמכנה אותו ראש עיריית נהריה! אני פונה לכל מי שיכול לעזור בכל צורה, העבירו את הבשורה ידעו את המדריכים את הרכזים ואת כל הנוגע בדבר! נהריה היא העיר היחידה בצפון שלא סיימה קורס מדבי"ם בחיים ואין לה יחידת נוער ומועצת נוער. לנוער בנהריה אין עתיד! וכך גם לעיר בעקבות ראשי הנהגה רודנים.. כל שיכול לעזור, גם אם בהבעת תמיכה, בפרסום בעזרה פיזית, רעיונות עצות ופעולות יבורך! כל הרוצה לעזור יכול לפנות אליי בפרטי או דרך אחד הפורומים.

Ben Love Nikka

New member
צר לי לשמוע על כך ,

אני מודה יום יום על שלא הגענו למצב כזה. יש לנו עירייה תומכת ומספסדת ומה לא... תעשו עם זה משהו , תקחו את כל המדצ"ים ויש לכם ח'ברה איכותיים בנהריה. ותצאו למאבק עד הסוף , תתלוננו על כך למינהל חברה ונוער . שיש מדצ"ים שרוצים את זה, שיש נוער , אבל העירייה פוסחת עליכם. השנה זאת שנת בחירות ברשויות , במידה והכל לא זז , תתחילו לעבוד על יחסי ציבור על ראש עיר אחר , שכן יתמוך בנוער . לפני מספר שנים, הראש עיר שהיה בעיר שלי , לא התייחס כלל לנוער. אלא רק במה שחשוב לו . הוא התפטר , ולכן מונה ראש עיר חדש , אשר פתח את עבודתו ישר בסימן תמכה בנוער . הוא התחיל לתקצב דברים , הביא לעירי מכל מיני גרעינים של הנוער העובד והלומד וגרעיני נחל. ועכשיו , לאחר שהעיר כלכך התפתחה , אותו ראש עיר שלא התייחס לנוער , החליט לחזור לכסא ראש העירייה. ותנחשו מה יהיה המצב לנוער במידה והוא יחזור. לכן , הנוער בעיר שלי מתכונים לפעול ולפעול חזק , מספר חודשים לפני הבחירות , אנו מתכוונים להתחיל לעמוד במרכזיים ציבוריים ובמתחמי קניות בעיר , להתחיל לשווק ממש , את ראש העיר שלנו , להראות כמה הוא תרם לנו . ולהילחם על מקומו איתנו. שיהיה לכם בהצלחה =] שנת לימודים פורייה ומוצלחת ..

אור יקירי

ראשית, כל הכבוד על היוזמה והעבודה הקשה בה אתם מתמודדים יום ביומו מול ראש העירריה. אני ממליצה לך לפנות למנהל חברה ונוער לאיש בשם איציק בן-אבי או רפי דהן ולספר להם את כל המקרה. אני בטוחה שתתקבלו בחיוב. אני אשתדל להפיץ כמה שיותר ומאחלת לכם המון הצלחה במאבק.

למעלה