מצב לא נעים בכלל

pardoi

New member
מצב לא נעים בכלל

שלום לכולם...כאמור הייתי שבוע במילואים...היה נחמד..הכרתי שם כמה אנשים..ישבנו דיברנו ומה שעושים בדר"כ במילואים (ככה אני מבינה לפחות-מילואים ראשונים שלי בכל זאת...) הקיצר קרתה לי פדיחה....ואני חייבת לשמוע את דעתכם היה שם אחד שיצא לי לדבר איתו..עומד להתחתן..סיפר לי על איזה שיר שהוא חייב שיהייה בחתונה שלו ושכל החברים שלו מקשרים את השיר הזה אליו...מפה לשם נגמרו המילואים..עשינו דף קשר (כדי שאני אשלח לכולם את התמונות) וכשסיימתי את המילואים יצאתי לאיזה פאב שם שמעתי את אותו השיר שהוא סיפר לי עליו..(יש לציין שזה לא שיר רומנטי או משהו כזה). בכל אופן למחרת שלחתי לו מייל כזה-"היי מותק (אני קוראת לכולם מותק ) הייתי בפאב אתמול ושמעתי את השיר הזה וחשבתי עלייך...סתם רציתי לשתף אותך..." זה פחות או יותר תמצית המייל היום הוא מתקשר אליי ומבקש שאני אהייה יותר רשמית במייל כי כנראה חברתו/ארוסתו עשתה לו סרטים על המייל הזה... עזבו שהתנצלתי מפה ועד להודעה חדשה והסברתי שזאת לא הייתה הכוונה שלי ושסתם היה את השיר ונזכרתי בשיחה שלנו קיצור אני מרגישה מזה חרא עם זה..לעשות סרטים לזוג ועוד כזה שעומד להתחתן... אני מבינה שהייתי כנראה צריכה להתנסח אחרת אבל לא חשבתי לרגע שזה יכול להתפרש ככה וגם לא חשבתי שזה מייל משותף..הייתי בטוחה שזה מייל של העבודה שלו או משהו כזה ועוד אח"כ הוא שלוח לי סמס שמבקש שאני לא אשלח לו יותר מיילים קיצר ביאס לי את היום כי זה היה מתוך תמימות (עזבו שהוא אחד המכוערים ולא הייתי מתקרבת אליו גם אם היה הגבר האחרון עליי אדמות) ולא התכוונתי לזה...כנראה שהייתי צריכה לנסח את זה אחרת אבל ...אוף אני שונאת כשאני כזאת נאיבית... או שמה הוא עשה מזה סרט יותר גדול ממה שזה אמור להיות? אוף מה אתם אומרים?

comet9

New member
שיצאת חצילה

עם הודעה כזו ואת מצפה שלא יהיו לו סרטים מהחברה שלו? את כותבת לו ששמעת את השיר הזה וחשבת עליו. ברור שלא היית צריכה לנסח את זה ככה. אולי היית צריכה לכתוב: "היי X שמעתי אתמול את השיר שרצית לחתונה שלך ולדעתי הוא יפה. בלה בלה בלה. יום טוב" מאשר "היי מותק. הייתי בפאב אתמול ושמעתי את השיר הזה.. וחשבתי עליך.. סתם רציתי לשתף אותך" בקיצור, יצאת חציל על

pardoi

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo192.gif

בעסה תכל'ס..כן אם היתי רואה הודעה כזאת גם אני הייתי אוכלת סרטים....אבל מרוב שאני סתומה לא חשבתי על אפשרות כזאת בכלל...

comet9

New member
מה הקשר?

את לא סתומה חלילה ואת יודעת את זה. את אובר חברותית. ואנשים עלולים לפרש את זה אחרת.

pardoi

New member
../images/Emo4.gif

אובר חברתית....נשמע כמו מאותגרת מנטלית....חחחחח

Lil Kitty

New member
חחחחחח אהבתי את המונח

גם לי יש בעיה כזאת. כל מי שלא מכיר אותי ישר חושב שאני מתחילה איתו. למזלי הידידים שלי כבר התרגלו.

pardoi

New member
אני אגיד לך מה הקטע

הוא יודע (אני מקווה טוב מאוד שהוא יודע) שלא התכוונתי להתחיל איתו ..הוא היה באותה שיחה (מן הסתם) שבה הוא סיפר לי על השיר..הוא יודע בדיוק באיזה כוונה רשמתי לו את המייל... ואם היית יודעת כמה הוא מכוער...לא היית חושבת פעמיים... ובאמת אני אחת הפלרטטניות..אבל עם אנשים שאני נמשכת אליהם....אליו??? איכסססססססססססססססססססססס אחד המכוערים באמא שלי

Lil Kitty

New member
חח תתפלאי, אף אחד לא יגיד על עצמו

שהוא מכוער רצח
מבחינתו התחלת איתו, חד וחלק. אבל עזבי את זה, זה כבר באמת שטויות. פשוט תתעלמי ממנו כשתראי אותו.

pardoi

New member
למזלי

אני לא הולכת לראות אותו יותר בחיים שלי ....

orenbarkai

New member
רדי בבקשה מהקטע

אין שום דבר שאת יכולה לעשות. חוץ מלהיזהר בפעם הבאה. תניחי לעניין ואל תתבשלי בו - זה לא מקדם אותך לשום מקום

pardoi

New member
ברור לי

לא דיי..זה נגמר מבחינתי..להבא אני אשים לב קצת יותר (או אשתדל לפחות)

Paranoid Eyes

New member
טוב, אין לך מה לעשות בנידון כ"כ..

יש לו חברה קנאית, ואת עשית את זה בתמימות.. בקטנות.. את לא הולכת לראות אותו יותר, או משהו כזה. יש פאדיחות יותר גרועות תאמיני לי :)

למעלה