מצב מורכב

didyouever

New member
מצב מורכב

שלום וכל הכבוד לכל המתנדבים ולכל העוזרים!!

שוחררתי על פרופיל 21, חזרתי דרך מוחזרי שירות ושוב שחררו אותי (לא הסכמתי לקחת תרופות). הפרופיל נפשי.
אין דבר שאני רוצה יותר מאשר לשרת בצה"ל!! המצב שבגללו קיבלתי את הפרופיל השתנה לגמריי. העניין הוא שכבר גייסו אותי שוב והשאלה שלי היא אם תא מתנדבים בכלל יתייחס לבקשה שלי להתנדב אחרי ההיסטוריה שלי בצבא?
אולי למישהו יש איזה ניסיון עם מצב דומה...?

אני מאוד מבקשת עזרה ממי שיודע. אני חוששת שלא יתייחסו אליי ברצינות, ואני רוצה מאוד לשרת ויכולה. תודה רבה לכל מי שיוכל לענות לי

נ ו ע ה 12

New member
באמת מצב מיוחד

אין לי הרבה מה להגיד לך כי אין לי את הנסיון ו/או הידע במקרה כזה. לדעתי האישית זה לא שלא יתיחסו ברצינות אלא פשוט שיגיעו למסקנה שאחרי 2 שחרורים את לא כשירה לשירות בצה"ל. שוב, זוהי רק דעתי ולא משהו להסתמך עליו... אם המצב השתפר כמו שאת אומרת ואם זה כ"כ חשוב לך, תגישי בקשה ותראי מה יקרה... מה יש לך להפסיד?

Thehatul

New member
תגיש שוב בקשה.

כעיקרון אדם יכול להגיש בקשה להתנדב גם לאחר שלא אושרו לו להתנדבות, כל עוד יש לו מסמכים רופאים חדשים שמעדים על שינוי במצבו.

גם אם הגשת פעמים בקשות והן נדחו כל עוד יש לך מסמכים חדשים שמעדים שמצבך שונה היום בהחלט כדי לך להגיש בקשה מחודש.

החלטה להתנדבות נקבעת בידי אנשי מקצוע (רופא או קב"ן) והסמכות שלהם זה לקבל החלטה מקצועית הם לא עושים חשבון כמו "לא אישרתי אותו לפני חצי שנה אז אני פשוט לא אאשר אותו עכשיו בלי לפותח את התיק"

בהצלחה ^^.

למעלה