מצב, נראה מה אתם יכולים להציע,

מצב, נראה מה אתם יכולים להציע,

שלום לכולם, יש לנו בעיה קטנה בקן, אנחנו קצת ילדים ועם כל זה שאנחנו קצת גם הקצת האלה לא תמיד באים, (אני תמיד בא) ויוצא שיש לנו פעולות שרק אני נמצא בהם וזה נסגר ככה שאין פעולה, עכשיו אני כל הזמן מנסה להביא אנשים חדשים אבל יש לנו בעיה קטנה... ואפילו נקרא לזה קוץ בתחת... "הצופים" אנחנו בשכבה ט´ 120 איש בערך שזה לא כלכך הרבה ויש מתוכם 44 שבצופים ואנחנו רק 5 והבעיה היא שכל השאר זה לא הקטע שלהם בדיוק תנועות נוער וזה... ואנחנו חייבים עוד 10 חניכים לפחות, למישהו יש דרך כלשהי "לגייס" אלינו אנשים גם מאלה שזה לא הקטע שלהם? כי כל השאר בצופים וזה תוקע אותנו, הצופים במיתר קיימים 10 שנים ואנחנו 2 חודשים, - באחת הפעולות הריקות מאנשים אני והקומונרית דיברנו על איך להיא אנשים אז העלתי רעיון: קודם בגלל שאנחנו קן חדש והקירות ריקים מדברים אז הצעתי לצבוע בצבעים יפים כאלה בסגנון של "בתי קפה", אתם יודעים זריקות של צבע על הקירות וזה, ולצייר את סמל התנועה מבפנים ומבחוץ בגדול ולתת תחושה של מקום שכייף להיות בו, ואחר כך ננסה להביא עוד 10 איש לפחות לפעולה ממש גדולה מחוץ לקן משהו כמו מדורה גדולה ועוד כמה דברים מגניבים שיהיה סבבה, וזה כנראה מה שאנחנו נעשה בשביל לנסות להביא עוד אנשים, אם יש לכם עוד רעיונות אשמח לקבלם, גם רעיונות לגבי ה"גיוס" וגם לגבי פעולה שתתן להם חשק לבוא לפעולות הבאות... תודה על העזרה, עלו והגשימו, דודי ארביב - קן מיתר http://come.to/ken-meitar

אל תבהלו או משהוא..

ממספר החניכים עכשיו. אתם עוד בתחילת דרככם ואני בטוחה שיתווספו עוד הרבה חניכים לקן. (אני מדברת מנסיון- אני מקן בתנופה
) בקשר ללקשט את הקן- זאת הצעה טובה . זה נותן תחושה של מקום שכיף להיות בו (כמו שאמרת..) גם לאנשים שמבקרים וגם לכם. לחניכי הקן. אבל יש לי הצעה שנראית לי קצת יותר מועילה (אולי לא הכי טובה. אבל אני מקווה שזה יעזור..): תעשו פעילות/ הפנינג או משהוא בסגנון בישוב. במרכז הישוב או מקום הומה חניכים פוטנציאלים.אפשר גם באירועים כמו: עיר ערוץ הילדים וכדומה. תעשו תחנות משחקים והפעלות תחלקו צ´ופרים ופליירים ותפרסמו את הפעולות (בטח יהיו חסרים לכם אנשים להפעיל דבר כזה- אז תבקשו מאנשים מהמחוז שלכם שיבואו לעזור). עכשיו כשחשבתי על זה- יכול להיות שזה יתאים רק לגיוס של צעירה ולא של בוגרת (?!
) בוגרת- לכו לבתי ספר ... ותעשו את אותו דבר. טוב אולי זה כן מתאים לבוגרת. בקשר לפעולות שיתנו חשק לבוא לפעולות הבאות-יש לי רק רעיונות לצעירה... :( בכל מקרה שיהיה לכם בהצלחה! מקווה שעזרתי איכשהוא..

תודה רבה!!! ו...

זה רעיון טוב אם נרצה באמת לפתוח צעירה, וזה גם מימושי כי אני נציג של הנוע"ל ב"מועצת נוער" הישובית (אלה שמארגנים את כל ארועי הנוער בישוב) ואני יכול להוציא את זה לפעול דיי בקלות... בברכת עלה והגשם, דודי ארביב, קן מיתר http://come.to/ken-meitar

פיצקה

New member
דודי היקר

מעבר לכל השיטות התנועתיות הסטנדרטיות יש שיטות פחות תנועתיות אך יעילות ומעניינות- והרי אחת- אירוע ציבורי גדול וממוסד אותו מארגנם חניכי הקן בקן ודרכו יוצרים אינטראקציה עם הציבור הלא תנועתי ואינשאללה- הופכים אותו לתנועתי. לדוגמא_ קן הרצליה השנה קם מחדש באמצעות ערב להקות צעירות בקן שאורגן על ידי חניכי התנועה. הלהקות לא היו תנועתיות, הקן התמלא לערב אחד בפאנקיסטים ואחרי זה באו חניכים. גם אם לא באים חניכים- זה לא נורא וכיף בכל מקרה. שווה לנסות. והרי שניה- למשוך תשומת לב בדרכים חכמולוגיות (המאפיינות את קן גבעת אלה- טוב הייתי חייב). כשהייתי בכתה י´ למשל, פרסמנו את הקייצת עם כתובת אבנים צבועות גדולה על ההר ליד. היום כולם מחקים אותנו וכותבים כל מיני שטויות על ההר. כך משפיעים גם בצורה עקיפה על הקהילה וזה נחמד. בקן תמרת למשל, יש משחק שמחביאים כל מיני פתקים בישוב ומי שמוצא הכי הרבה- זוכה. אני מקווה שתצליחו- עמרי אילת- קן גבעת אלה, גרעין יפתח

לדעתי..

בקנים משימתיים תמיד הולכים טוב דברים גדולים ומגניבים כמו מסיבות, ערבים, הפנינגים וכאלה. לצבוע באמת יעזור, יעשה את הקן יותר ידידותי.

למעלה