מצב פסיכי

meidatek

Active member
מצד אחד חוסר רצון לכלום.
המדינה בקאנטים
אנשים עם הפרצוף באדמה
לא יכול שלא לחשוב על החטופים
לא יכול שלא לרצות להיות בבית מתחת לשמיכה עם כדור שינה
ומצד שני
חרמן
כל הזמן

עולם מבלבל

נערך לאחרונה ב:

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
מצד אחד חוסר רצון לכלום.
המדינה בקאנטים
אנשים עם הפרצוף באדמה
ומצד שני
חרמן
כל הזמן

עולם מבלבל
לחלוטין אבלללל-זו בחירה לקום בטוב ולחיות את החיים הכי טוב שאפשר,וחרמנות תמיד מצויינת, יחי החרמנות😆

doriangray011

Well-known member
מצד אחד חוסר רצון לכלום.
המדינה בקאנטים
אנשים עם הפרצוף באדמה
ומצד שני
חרמן
כל הזמן

עולם מבלבל
ממש לא מצב פסיכיי למעשה הכי נורמלי שיש. כבר נעשו מחקרים וידוע מההיסטוריה שבמצב של סכנה קיומית יש רצון ותשוקה מינית גדולה יותר.
הוסבר כרצון קמאי להתרבות ולהשאיר צאצאים ואכן. אחרי כל מלחמה ידוע שיש גידול בילודה.
אז אתה נורמלי לגמרי. המדינה אכן בצרות ויש סכנה קיומית.

יעיש התימני

Well-known member
ממש לא מצב פסיכיי למעשה הכי נורמלי שיש. כבר נעשו מחקרים וידוע מההיסטוריה שבמצב של סכנה קיומית יש רצון ותשוקה מינית גדולה יותר.
הוסבר כרצון קמאי להתרבות ולהשאיר צאצאים ואכן. אחרי כל מלחמה ידוע שיש גידול בילודה.
אז אתה נורמלי לגמרי. המדינה אכן בצרות ויש סכנה קיומית.
"לקחת לי את המלים מהפה".

Yakir4179

Well-known member
מצד אחד חוסר רצון לכלום.
המדינה בקאנטים
אנשים עם הפרצוף באדמה
ומצד שני
חרמן
כל הזמן

עולם מבלבל
בגלל ערוצי התבהלה המצב על הפנים,הביטחוני מעיק קצת פחות לטייל,לא יודעים מה ילד יום ,אזעקה הקפיצה אותי אתמול,אני כבר רגיל,פשוט נראה שממסד האשכנזי חי בללה ללנד ולא מכיר את הערבים גם כשהם ברורים למדי עם זה שרוצים לטבוח בנו !
צריך לעשות סדר כמו בארצות הברית ,רק ככה ננקה את השחיתות וכו וערב רב שבתוכנו שמתנכל ליהודים

doriangray011

Well-known member
בגלל ערוצי התבהלה המצב על הפנים,הביטחוני מעיק קצת פחות לטייל,לא יודעים מה ילד יום ,אזעקה הקפיצה אותי אתמול,אני כבר רגיל,פשוט נראה שממסד האשכנזי חי בללה ללנד ולא מכיר את הערבים גם כשהם ברורים למדי עם זה שרוצים לטבוח בנו !
צריך לעשות סדר כמו בארצות הברית ,רק ככה ננקה את השחיתות וכו וערב רב שבתוכנו שמתנכל ליהודים
ערוצי התבהלה ? אתה מדבר על ערוצי תקשורת שמדווחים על המצב בארץ (שאגב זו חובתם) שברור כמעט לכולם שהוא גרוע וברור לרובנו גם מה הסיבה לכך.
יש הבדל מהותי בין רצון להתנתקות וחיים זה לצד זה לא במצב מלחמה לבין ניסיונות סיפוח אווילים ומשיחיים כמו שנעשה בשומרון ומנסים להפנים לגבי עזה. ככה לא נסיים לעולם מלחמה. ואם אתה לא שם לב. המצב מדרדר לרעתנו עם כל מלחמה ומלחמה. רק תביט בהיסטוריה.
ומה הקשר לאשכנזים מזרחיים או סתם אינואטים? בכל מגזר יש אנשים שנוטים לדעות קיצוניות ולא מקובלות. בין שאיפה לשלום ושלווה עולמיים לבין משיחיות הזויה לכבוש ולשלוט במזרח התיכון.
תתבגר יקיר. או שתשאר בתחום ההרפתקאות המיניות חסרות הבסיס שלך. לפחות כאן זה מצחיק.

יעיש התימני

Well-known member
אויי, יקיר, יקיר
התמימות שלך הורגת אותי לפעמים.

Yakir4179

Well-known member
אויי, יקיר, יקיר
התמימות שלך הורגת אותי לפעמים.
אני מציאותי אם היה תלוי בי ולא רק עובד עם זה גם את הסמרטפון הייתי מעיף ועובר לנייד כשר.
יש מאמר של אהרון ברק היום בווינט,הוא אומר שמשטרה צריכה לציין לפרשנות של החוק על ידי בית המשפט,לא מה שכתבו את החוק,בית המשפט ידון ויפרש כראות עיניו לא כראות עינו של השר מפכל מנכל ומנהל וכו

בוא נביא רת כלון מאסק שיעשה סדר ,ונראה לאן הכסף הולך

Yakir4179

Well-known member
אני מציאותי אם היה תלוי בי ולא רק עובד עם זה גם את הסמרטפון הייתי מעיף ועובר לנייד כשר.
יש מאמר של אהרון ברק היום בווינט,הוא אומר שמשטרה צריכה לציין לפרשנות של החוק על ידי בית המשפט,לא מה שכתבו את החוק,בית המשפט ידון ויפרש כראות עיניו לא כראות עינו של השר מפכל מנכל ומנהל וכו

תראה אך נלחמים בית המשפט על אדם שבגללו נרצחו 1500 ונחטפו ,מטורף מה שקורה כאן

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אני יהודי כשר ונעים שאיכפת לי מהמדינה ,ורואה מה הערב רב שבתוכנו גורם לה
גם אני יהודיה כשירה ומאד איכפת לי מהמדינה,מהחטופים ו חיילי צה"ל ומילואימניקים, מה זה שייך??
תראה אך נלחמים בית המשפט על אדם שבגללו נרצחו 1500 ונחטפו ,מטורף מה שקורה כאן
בית המשפט הציע פשרה,בית המשפט התנגד לדרך של פיטורי ראש השב"כ ואף היועמשית, ראית את ח"כ גוטליב שואגת???
בגללו נרצחו 1500 בני אדם??
כולם צריכים ללכת הביתה עם אות קלון,כולל ראש הממשלה .

יעיש התימני

Well-known member

כמו שכתבתי - תמים אתה.
על תמימים כמוך משתית לוין המטורלל את "המהפיכה חוקתית-משפטית", כי כשזה יפעל נגדך, ודי מהר, לא תוכל להגיד: לא ידעתי.
אבל עזוב
חג שמח לך

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
צריך לעשות סדר כמו בארצות הברית ,רק ככה ננקה את השחיתות וכו וערב רב שבתוכנו

ערוצי התבהלה?
מספיק שיש כמה אלפים כמוך ודעותייך בכדי לעשות בלגן,תשאר בעולם הפנטזיות.
ואני אשכנזיה,בחיי,וגאה.

doriangray011

Well-known member
אני יהודי כשר ונעים שאיכפת לי מהמדינה ,ורואה מה הערב רב שבתוכנו גורם לה
ומי הם הערב רב?
חברי הממשלה שרובם וכמעט כולם לא שרתו בצבא. לא חוו סכנות קיומיות ולא חוו את החוויה של רעות לוחמים?
אולי אמסלם הבור השמן שמשפריץ טינופת סביב וגאה בכך.
חרדים שרוצים רק עוד ועוד כספים ולא מוכנים לתרום מאומה למדינה? הם ההגדרה של טפיל שהורג את המארח. (ראה בגוגל. לא אסביר).
טלי גוטליב שאיבדה את שרידי שפיותה וצורחת כאחרונת תגרניות השוק.
יש הרבה דוגמאות. הממשלה גדולה גדולה מדי.
מנגד. מדענים לוחמים אלופים במיל ולא ומעט. בכירי הי טק. אנשי תוכנה ועוד. כל מי שהביא את המדינה להיות יחידה ומיוחדת בעולם.
אז מי הערב רב?

Yakir4179

Well-known member
ומי הם הערב רב?
חברי הממשלה שרובם וכמעט כולם לא שרתו בצבא. לא חוו סכנות קיומיות ולא חוו את החוויה של רעות לוחמים?
אולי אמסלם הבור השמן שמשפריץ טינופת סביב וגאה בכך.
חרדים שרוצים רק עוד ועוד כספים ולא מוכנים לתרום מאומה למדינה? הם ההגדרה של טפיל שהורג את המארח. (ראה בגוגל. לא אסביר).
טלי גוטליב שאיבדה את שרידי שפיותה וצורחת כאחרונת תגרניות השוק.
יש הרבה דוגמאות. הממשלה גדולה גדולה מדי.
מנגד. מדענים לוחמים אלופים במיל ולא ומעט. בכירי הי טק. אנשי תוכנה ועוד. כל מי שהביא את המדינה להיות יחידה ומיוחדת בעולם.
אז מי הערב רב?
גם ערבים וחכים ערבים לא שירתו,העם מורכב מהמון קהילות וממקומות שונים,טוב שלא אמרת אמסלם הוא בבון,דרך אגב הוא אומר את האמת על החונטה ,הבן אדם ליד אשתות לפני מותה דקות ,הוציאו אותו לחקירה ,ולא זכה להפרד ממנה,ככה עושים??
בן גביר אם היה אשכנזי לא היו מדברים,גוטליב מת על הפה שלה חריפה ושנונה חכית שדואגת ועוזרת וכו ,לפחות לא צבועה כמו האחרים,חבל שהיא לא שרת המשפטים
הממשלה מייצגת את עם 64 מנדטים בחרו בהם ,מי שרוצה שינוי דרך בחירות לא הפיכות

יעיש התימני

Well-known member
גם ערבים וחכים ערבים לא שירתו,העם מורכב מהמון קהילות וממקומות שונים,טוב שלא אמרת אמסלם הוא בבון,דרך אגב הוא אומר את האמת על החונטה ,הבן אדם ליד אשתות לפני מותה דקות ,הוציאו אותו לחקירה ,ולא זכה להפרד ממנה,ככה עושים??
בן גביר אם היה אשכנזי לא היו מדברים,גוטליב מת על הפה שלה חריפה ושנונה חכית שדואגת ועוזרת וכו ,לפחות לא צבועה כמו האחרים,חבל שהיא לא שרת המשפטים
הממשלה מייצגת את עם 64 מנדטים בחרו בהם ,מי שרוצה שינוי דרך בחירות לא הפיכות
יקיר, אולי מספיק.
הבנו מאיזה צד של הפרוסה את מורח את החמאה.
לא צריך להמשיך....
אל תשכח, אנחנו כאן בשביל הסקס, הבגידות, המ3י3ות, הנשים, הטרנסג'נדיות, הגברים וההומואים.

Yakir4179

Well-known member
יקיר, אולי מספיק.
הבנו מאיזה צד של הפרוסה את מורח את החמאה.
לא צריך להמשיך....
אל תשכח, אנחנו כאן בשביל הסקס, הבגידות, המ3י3ות, הנשים, הטרנסג'נדיות, הגברים וההומואים.
הכל בסדר הכול בשליטה,מותר גם לדון בעניינו של עולם והמדינה ,בעבודה הנחו אותנו לא לדבר על רפורמה וכו
שיהיה חג שמח לכולם,פתחו לידי במתחם ספא תיאלנדי,תאמין חוץ שהשפה מגעילה ששומעים ,קל להבין למה כולם רצים לתאלנד ,שעה עשו לי עיסוי רגליים איזו זרימת דם והרגשה אחר כך חבל.
וכמובן כך לא והתפלאתי שהסכימו שאהיה בעירום מלא בעיסוי תאלנדי 60 דקות 😊

Yakir4179

Well-known member
אני מחדש לך המנהלת ,שלא כולם יהודים בתוכנו ,אשלח חומר ,הייתה בגידה וקומבינה עם הסי איי איי והחמאס,אבי וייס תשמעי אותו יש לו את כל הוכחות,כן נרצחו הרבה בגלל בני עמנו שלא הורידו כוחות וכו

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אני מחדש לך המנהלת ,שלא כולם יהודים בתוכנו ,אשלח חומר ,הייתה בגידה וקומבינה עם הסי איי איי והחמאס,אבי וייס תשמעי אותו יש לו את כל הוכחות,כן נרצחו הרבה בגלל בני עמנו שלא הורידו כוחות וכו
בבקשה אל תציף את הפורום בטקסטים ארוכים שאני לבטח לא אטרח,.ואין צורך בגינוני "מנהלת",אני אחת מכם כאן.

נערך לאחרונה ב:
למעלה