מצב פסיכי

יעיש התימני

Well-known member
אני מחדש לך המנהלת ,שלא כולם יהודים בתוכנו ,אשלח חומר ,הייתה בגידה וקומבינה עם הסי איי איי והחמאס,אבי וייס תשמעי אותו יש לו את כל הוכחות,כן נרצחו הרבה בגלל בני עמנו שלא הורידו כוחות וכו
עזוב, בחייך, למה אתה מקלקל לנו את המקום.
די!!
תמצא כבר איזו מישהי חמה ומתוקה שתרעיד אותך ותניח לנו עם הפוליטיקה שמזהמת הכל.

mיטלמן

Well-known member
עזוב, בחייך, למה אתה מקלקל לנו את המקום.
די!!
תמצא כבר איזו מישהי חמה ומתוקה שתרעיד אותך ותניח לנו עם הפוליטיקה שמזהמת הכל.
רק אני לא שוכחת מה אמר על המתוקה הזו?
ואולי התבלבלתי?
אז הוציאו אותה בכוח ואת צווחותיה שנצרבו לי על התנוך, לא אשכח.

Yakir4179

Well-known member
ואולי התבלבלתי?
היא תותחית על ,חבל לך על הזמן ,לא יכולתי להיות לידה שהייתה נשואה, כיף לשמוע אותה בהרצאות ,והיא מסמר החבורה מה שנקרא,חכמה ומחכימה ,אם היא הייתה בשמאל הייתה כבר ב5 הראשונים,יש לנו בית משפט מוטה שמאלה חזק ,זה היה צפוי וזהו

mיטלמן

Well-known member
היא תותחית על ,חבל לך על הזמן ,לא יכולתי להיות לידה שהייתה נשואה, כיף לשמוע אותה בהרצאות ,והיא מסמר החבורה מה שנקרא,חכמה ומחכימה ,אם היא הייתה בשמאל הייתה כבר ב5 הראשונים,יש לנו בית משפט מוטה שמאלה חזק ,זה היה צפוי וזהו
מה שיעיש כתב, שתרעיד אותך,
אני בטוחה שהצרחות אכן מרעידות, רק לא יודעת (את) מה.
הרבה בריאות יקיר, לך, לה הייתי מאחלת אשפוז וריפוי מהיר, אם אפשרי.

יעיש התימני

Well-known member
יקיר, 'תה לא חייב להגיד ת'מילה האחרונה, 'תה יודע?!
זה לא פורום אקטואליה, ובאמת באמת, אין לנו כוח למריבות ולאלימות שמאפיינות ויכוחים פוליטיים כיום ואת פורום אקטואליה.
שמענו אותך, אנחנו מבינים היטב את עמדותיך הפוליטיות. נדמה לי שזה מספיק, לא?!

יעיש התימני

Well-known member
ואולי התבלבלתי?
היא - לענ"ד מסכנה אמיתית.
הצורך להוכיח כמה היא חכמה מכולם, איזו אומללות אינהרנטית, רגשי נחיתות כלכך קשים.
שימי לב, הישר מויקיפדיה:

"שנת 2012 הגישה גוטליב מועמדות לשיפוט אך נפסלה במרכז הערכה למועמדים על סעיף "מזג שיפוטי".[4] בשנת 2015 התמודדה לראשות לשכת עורכי הדין בישראל כנגד אפי נווה והייתה האישה הראשונה שהתמודדה לתפקיד זה.[5] היא הגיעה למקום האחרון עם 4.8% מהקולות.[6] בשנת 2020 הגישה מועמדות לתפקיד פרקליטת המדינה, אך לא נבחרה לתפקיד."

אומללות ממש.

למעלה