מצב קצת מוזר עם האקס

juli89

New member
מצב קצת מוזר עם האקס

ביני ובין האקס שלי יש מצב קצת מוזר לאחרונה.
הפכנו ליזיזים אבל תמיד נראה שיש משהו מעבר. (אני רק רוצה לציין שאני לא רוצה לחזור אליו)
כשאנחנו נפגשים הכל זורם, מצחיק...באמת שמעולה. אפילו די מתנהגים כמו פעם, כאילו אנחנו זוג לכל דבר..
כשהוא יוזם שיחות או שולח הודעות, אני מנסה להיות הכי נחמדה בלי יותר מדי התלהבות..כי עדיין..זה לא רציני ואני לא רוצה שזה יגיע לשם.
אבל אם אני שולחת הודעה, פתאום הוא עונה באדישות, כאילו אין לו כוח.. ותכלס זה גורם לי להרגיש ממש 'מפגרת' שבכלל שלחתי הודעה..
זה מוזר, כי כשאנחנו נפגשים הוא הכי בעניין...ואולי אפילו קצת יותר מדי בעניין..
הוא תמיד נוגע ומלטף ונצמד, אבל סבבה, אפשר להגיד שהוא גבר, וכל גבר מחפש סקס ונגיעות וכאלה..
אבל הוא גם תמיד נזכר בדברים שעשינו...ומעלה זיכרונות משותפים...וחוויות.. ומשתמש באותם כינויים..
אני מבולבלת לגמרי חחחח
גברים, פירוש?..

שיהיה שבוע מעולה לכולם :)

juli89

New member
אני לא רוצה לחזור..

אני לא חושבת שזה נכון להגיד ש100% אין מצב לשום דבר, כי אנשים משתנים לפעמים...ואנשים גם חוזרים אחרי פרידה..
אי אפשר לדעת לאן הדברים יתגלגלו..

אני פשוט רוצה לדעת מה הכיוון שלו בעניין...

רואה 6 6

New member
אז כנראה כן רוצה לחזור קצת.תשאלי אותו

אבל נראה לי שאת יודעת מה התשובה והיא לא תמצא חן בעינייך.

אייבורי

New member
הוא מתחזק את היזיזות שלכם

או שהוא מנשנש כריות להנאתו במקביל

קשה להחליט

מחפש91

New member

שלום

לא כל גבר מחפש סקס, יש גברים שמחפשים אהבה. קשרים הם עדינים, וצריך לבנות אותם בעדינות. ההתנהגות בקשר בין אנשים מושפעת מגורמים שונים כמו מצב הרוח, הקרבה לאדם וההיכרות אתו, ומצבים רגשיים שונים. אם אתם נהנים ביחד, אפשר לבנות קשר טוב. אם הקשר חשוב לך, נסי בעצמך ליזום התקרבות רגשית, להיות נחמדה אליו וכך להפר את אדישותו. אל תמהרי למגע, צרי את המגע בגלל אהבה והשקיעו בעיקר בדיבור ובעניין משותף. בדקי את התנהגותו, ככל שהוא טוב ונחמד אליך וזה נראה אמתי הוא כנראה יותר רציני.

למעלה