מצב רוח טוב

מצב רוח טוב

אז מה היה לנו... מופע אינטימי זה הכי כייף. בדיוק לפני שנתיים הייתי במופע האינטימי של בטי בפסטיבל הפסנתר- יש משהו במופעים הקטנים האלה שהוא כ"כ נוח ואישי... בטי המקסימה שרה בחמימות מלטפת שירים ישנים וחדשים- ושוב "ספק" נשמע מיוחד מאי פעם. היא הקדישה את "אהבתו" לחן ונתנה לנו לשיר את השורה המדהימה "מלכת הפופ של החיים" והיה ממש כייף. חן- כייף כמו תמיד לראות אותך. מאזן הכוחות 2-1 לטובתי (הפעם מילאנו שולחן של 9!!!! בחורות) אבל את מוזמנת להשוות אה...ו... תקשיבו לתוכנית הבוקר של טל ברמן ואביעד קיסוס (רדיו ת"א 102fm) ביום ראשון- יש מצב שישמיעו שיר של בטי בתוכנית (בטח את פרפרים או את סיבות אישיות) וזהו- זאת היתה הופעה מצויינת שסגרה לי שבוע לא כ"כ להיט אז אתם רק יכולים לנסות לדמיין כמה חיכיתי לה וכמה היא עשתה לי טוב בטי- את אדם נדיר ומיוחד לילה טוב ניצנים יעל

21profile

New member
כל מילה מיותרת, ובכל זאת...

אני מחפשת מילה שתתמצת את הערב הזה, ואני פשוט לא מצליחה. זו לא הופעה ראשונה של בטי, וזו לא פעם ראשונה שהאופוריה מציפה אותי בתום המופע, זה נכון שכל הופעה של בטי היא משהו מיוחד, אנרגטי, רגשני, רומנטי, עצוב, משמח... אבל הפעם היה משהו שונה באוויר. אולי רק אני הרגשתי את זה, אולי זו התחושה שאיתה הגעתי להופעה, כלומר- ה"מוד" שהייתי שרויה בו... אבל אני הרגשתי בטי יותר רגועה, נינוחה, חיובית, בטוחה ושלמה, עדיין מלאת "ספק" אבל רוויית "אומץ לב". הסתכלתי מסביבי במהלך ההופעה ומה שראיתי הסתכם בהמון המון חיוכים. ועוד איזה חיוכים- אמיתיים כאלה, מאוזן לאוזן, שמאיימים לבלוע את כל העולם אל תוך גן עדן מלא אנרגיות חיוביות, רומנטיות וסוג של השלמה עצמית עמוקה, אמיתית ובוגרת.זה מה ששידרה לי בטי היום בערב.וכל כך נהניתי. כל כך נהניתי! קפה ביאליק הינו מקום מקסים, אינטימי וחמים, ממש כמו בטי. שילוב מצוין. הסאונד היה נהדר ונקי והקהל היה קליל, מחוייך וזורם (בנקודה זו עלי לציין: יעל- שיחקת אותה עם כמות האנשים, סחטיין). עבור אדווה, ארתור וכל מי שלא יכל להגיע- אני מצרפת תמונות מההופעה- תהנו. בטי- אם יש משהו שחשוב לי שתדעי, ואני מניחה רגע בצד את הכשרון המוסיקלי הכל כך עצום שלך, זה שכדי להתרגש ניתן להסתפק במבט שלך, שמכיל בתוכו כל כך הרבה (יעל- את יודעת על מה אני מדברת, נכון?)- החל מהטוב לב, שאין ספקות לגביו, וכלה בים רגשות, ויותר מזה- אנרגיות, אנרגיות, אנרגיות. זה הקטע החזק שלך. הקול שלך נותן תחושה של משהו מוכר, נטול זרות- אני מניחה שזו החושפנות שלך כשאת מבצעת את שירייך. ההבעות פנים שלך מושפעות ישירות מהמילים, וזה כל כך יפה, ועושה את ההזדהות לכ"כ קלה ומרגשת. נו, אני יכולה להמשיך לנצח... ניסיתי לתת ביקורת על ההופעה ממקום קצת שונה, כי יעל נתנה ביקורת עניינית מצוינת. ודבר אחרון- תודה על "אהבתו"- איזה שיר נקי. מדהים. ביי בינתיים אוהבת חן.

ADVAM4

New member
יעל... חן:)

תודה רבה לכן!!!!! שמחה מאוד שהיה חזק.. כמו תמיד:) חיבוקים!

RTur

New member
אבלאבלאבל.. ../images/Emo10.gif גם אני רציתי להיות שם..

פויה צבא! פויה!
שמח שנהניתן! אני מקווה שהופעה הבאה אני אוכל לבוא!

למעלה