מצב רוח יומי, והיום- כעס!

hil555

New member
מצב רוח יומי, והיום- כעס!

כשאני כועס אני אחר, אחד שמיד ממש לא רוצה ובכלל ולא משנה באיזה טעם השוקולד שהונח לפני. כשאני כועס הכל יוצא אפילו קיא בטעמים שונים, פעם של תות ופעם אפרסק, רק תבחרי. כשאני כועס, עושה עצמי, ש.. כבר לא מחכה אל החיבוק שלך "אמא", כי נדמה שהופך לפעם של אבא כשעוד הייתי -אני- שלא כועס אף לא פעם אחת על אל העולם שאולי ומולי...אז קירות נחבטים ובי כשהופך את עורי. ובתוך תוכי עדיין מרגיש (כן תתפלאי..) ויודע, תמיד! את הכאב שלי. ומוכר, אז נרגע וחוזר אלי, אל השלך שאני.

hil555

New member
לא מסכימה

כעס אך ורק הורס...אשמח לשמוח את הנמוק לדעתך. כעס מוביל לתסכול להרגשה שאף אחד לא מבין וחס וחלילה לאלימות כלפי הסביבה או הרסנות כלפי עצמי, אני לא רואה בזה שום דבר חיובי..מחכה בקוצר רוח לתשובתך. הילה, שכועסת המון.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
לדעתי כעס זה הרבה אנרגיה

כשאני כועס אז אני לוקח את הכעס שבתוכי ומנתב אותו לאפיקים נכונים- לא לכיוון ההרסני.

hil555

New member
איך מנתבים את הכעס למשהו נכון?

כשאני כועסת , וכאן בבית חולים זה קורה המון אני רוצה להוציא את האנרגיה כמו שאתה אומר אז אני צועקת חלש כדי לשמור על עצמי והאמת שזה גורם לי לשחרר מעט מתוך הכעס הענק שיש בתוכי, אז במקום להתאפק ואז להתפוצץ על עצמי בהרסנות כל פעם יוצא קצת רעל ..לזה התכוונת? אני מש רוצה להבין

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
אפשר לנתב את הכעס לכל מיני דברים

לצעוק חלש זה מקל אבל אם תקחי את אנרגיית הכעס ותיצקי אותה לתוך שיר או לתוך סיפור או ספר-תרגישי הרבה יותר טוב. אל תשכחי שכעס זו אנרגיה ואני מעדיף אנשים שכועסים מאנשים אדישים, מתים וחסרי יצירתיות.

למעלה