מצב רוח מאוד ירוד

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
מצב רוח מאוד ירוד../images/Emo7.gif

אני לא יודעת מה יש לי היום. אני כותבת לכולם להיות אופטימים אבל אני בעצמי לא מסוגלת. אין לי מצב רוח בגרוש כל הזמן בא לי לבכות ואין לי חשק לכלום. אני חוששת שאני נגררת אחורה לתקופת הדיכאון הקשה שהיתה לי. אולי זה בגלל סבא שלי אולי בגלל משהו אחר אבל כרגע אני לא מסוגלת להנות משום דבר. כל מה שבא לי זה להעלם

PowerFul

New member
שירי...

היי שירי החמודה כולנו (גם מי שלא חולה לופוס) סובל לפעמים מעליות וירידות. אני מקווה שהכל יסתדר עבורך. יכול להיות שזה רק תקופתי בגלל סבך. מחזיק עבורך ועבורו אצבעות ומקווה שתעלי חיוך על פנייך
קובי

שני 4

New member
שירי- "לפני כל עליה יש ירידה" עכשיו

את בדיכי,מחר מחרתיים תרגישי נפלא! לכולם ולאו דווקא חולי לופוס לכולם יש רגעים של דיכי, חמודה שלי את תתגברי על זה... קטן עליך...... "יהיה בסדר יהיה בסדר"

ל3

New member
תודה לשניכם

תודה לכם. מזה כבר הרבה זמן שאני מדוכאת ובזמן האחרון זה רק מחמיר. אני באמת מנסה להיתעלם מזה אבל לא כל כך הולך. אני אמשיך לנסות ושוב תודה

Dawn19

New member
cheer up! ../images/Emo132.gif

תנסי להתנתק.. לשבת איזה אחה"צ עם סדרה טובה או סרט בוידאו שהשכרת. ולשכוח לאיזה שעה שעתיים מהכול. לי זה משפר תמיד את המצברוח. אני מקווה שהניתוח של סבא שלך יעבור בשלום. תהיי חזקה.

gaia20

New member
הי שירי

הי חמודה, לא היתי כאן כל היום ואני רואה שכבר הספיקו לעודד אותך כמו שצריך... אני רק רוצה שוב להגיד שאני מחזיקה אצבעות לסבא שלך, אני יודעת שהכל יסתדר בסוף- זה חייב להסתדר... קחי
ואני רוצה לראות
ג ד ו ל!!!!! שלך, גאיה.

למעלה