מצב רוח מזופת ביותר

מצב רוח מזופת ביותר../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אז לאחר 4 חודשיים וחצי של שמירה קפדנית ואדוקה חוויתי היום נפילה וסטייה חדה מתוכנית הדיאטה שלי. למזלי עצרתי אותה בזמן. מלא ברגשות אשם כעס בושה ובילבול. אך עדיין רואה את כל ההישגים שהגעתי אליהם את השינוי שהצלחתי לעבור ומשכונע ואופטימי אולי יותר מתמיד שאצליח ובגדול. בכל זאת מצוברח עצבני וכועס יהיה טוב ענקון

lia 2 4

New member
ענקון יקר!../images/Emo24.gif

צר לי מאוד שאתה מקגיש כועס ועצבני. אבל זה בסדר.. הכי חשוב לא להידרדר הלאה, כולם נופלים-אבל לא כולם יכולים לקום ולהמשיך ללכת. סה"כ כולנו בני אדם,וזה בסדר שלפעמים יש נפילות. ואתה יודע מה? אולי יש משהו חיובי בנפילה הזאת- הערכה של כל מה שהשגת עד עכשיו,ואולי זה יתן לך יותר כוח להמשיך ולהיאבק. כולנו איתך! חיבוק דובים ענק:)) ליה

lir42

New member
ענקון חמודון!

לכל אחד מאיתנו יש ימים יותר גרועים! אל תכעס על עצמך זה טבעי לחלוטין! מחבקת חזק מקווה לראותך שבוע הבא.שלך לירי

RomiVais

New member
חמודון יקר ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

כפי שכבר כתבתי לך, ואפילו אמרתי, הכל יהיה בסדר!!! ה"נפילה" היתה חד פעמית וזה לא יקרה שנית!!! אני ממש מעריצה אותך והנפילה הקטנה לא משנה את דעתי עליך. תמשיך להיות אופטימי ונחוש בדעתך להצליח כי אתה תצליח - ובגדול!!! קבל המון
ו-
ממני, רומי

שושה11

New member
../images/Emo24.gif ממני

ענקון יקר, לפול ולסטות זה רק אנושי. אל תכעס על עצמך כל כך, למרות היותך ענקון, אתה רק בן-אדם. הכי חשוב לקחת את עצמך בידיים ולא להכנע. מה שהיה היה. בינתיים
גדול מכל ה-
שרה

רונה 29

New member
ענקונצ´יק ../images/Emo24.gif

כתבתי לך אבל היא עפה עם הרוח (איזה קור בררררר
) אז במיחוד בשבילך הרי היא שוב לפנייך : בכל תהליך הרזייה יש "נפילות" (ומדברת אלייך אחת שעלתה וירדה חצי טון לפחות ,עם ובלי ניתוח ודיאטות...
), הגוף צריך גם הוא להסתגל לאורח החיים שאתה מקנה לו (ובעצם לעצמך...) ומשום כך יש גם "ירידות מתח" לכן, אל תתיאש וראה זאת כ"עלייה למטרת ירידה "
ויאללה מחכה להמשך דיווח על ירידות (בהקשר דיאטה
) בלבד
סופשבוע חמים ונעים לכולנו.

רונה 29

New member
נ.ב ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שכחתי לומר שעוד קצת ונוכל לקרוא לך "פיצפונצ´יק"... אז יאללה לעבודה

ענק חביב...אני מעריצה אותך...

שבמשך כל הזמן הזה הייתה לך רק "נפילה" אחת. חזק ואמך - קום והמשך הלאה - ההצגה חייבת להימשך. יעל

RomiVais

New member
תמיד כאן בשבילך!! ../images/Emo24.gif

ואני לא נוהגת לשקר - אפילו בשעות הקטנות של הלילה יש פה תורנית בשבילך!!!
תעדכן מה קורה איתך? מה שלומך? איך הולך ואיך מצב הרוח? שיהיה לך סוף שבוע מקסים ונפלא, רומי

למעלה