מצב רוח רע

מצב
הנושא נעול.

לימקי

New member
מצב רוח רע

מצב רוח רע
כבר כמה ימים מצב הרוח שלי על הפנים וזאת מאחר ובעיתון מקומי חיפאי נודע לי כי האיחוד המנהלי שמוצע לבית חולים בני ציון איננו מנהלי אלא איחוד מלא ותוך שנה לא יהיה בית חולים בני ציון. אתן ודאי שואלות מה זה כלכך חשוב לי, ובכן אני עובדת שם ומה שזה אומר שאינני בטוחה שעוד שנה תהיה לי עבודה. נכון שההודעה שלי לא קשורה לפורום אבל הייתי חיבת לשתף אתכן.

העין ה 3

New member
הי לימקי

מצב רוח רע
כבר כמה ימים מצב הרוח שלי על הפנים וזאת מאחר ובעיתון מקומי חיפאי נודע לי כי האיחוד המנהלי שמוצע לבית חולים בני ציון איננו מנהלי אלא איחוד מלא ותוך שנה לא יהיה בית חולים בני ציון. אתן ודאי שואלות מה זה כלכך חשוב לי, ובכן אני עובדת שם ומה שזה אומר שאינני בטוחה שעוד שנה תהיה לי עבודה. נכון שההודעה שלי לא קשורה לפורום אבל הייתי חיבת לשתף אתכן.
הי לימקי
אני לא מומחית גדולה לענייני איחודים, אבל אל תמהרי להסיק מסקנות. לפני המון שנים הוחלט לאחר את השרון עם בילינסון ואמרו אז שלא יהיה יותר בית חולים השרון, ובפועל הוא ממשיך לתפקד היום במחלקות מסויימות באותו מבנה שהיה והוא כפוף לחלוטין לבילינסון. כך שיכול להיות שכן ישאר לך תפקיד. הרי לא יהרסו את המבנה, נכון? מה תפקידך? וחוץ מזה, מנסיון למדתי, שכשמאבדים עבודה - בדרך כלל מוצאים אחת טובה יותר...

לימקי

New member
תודה על התמיכה

הי לימקי
אני לא מומחית גדולה לענייני איחודים, אבל אל תמהרי להסיק מסקנות. לפני המון שנים הוחלט לאחר את השרון עם בילינסון ואמרו אז שלא יהיה יותר בית חולים השרון, ובפועל הוא ממשיך לתפקד היום במחלקות מסויימות באותו מבנה שהיה והוא כפוף לחלוטין לבילינסון. כך שיכול להיות שכן ישאר לך תפקיד. הרי לא יהרסו את המבנה, נכון? מה תפקידך? וחוץ מזה, מנסיון למדתי, שכשמאבדים עבודה - בדרך כלל מוצאים אחת טובה יותר...
תודה על התמיכה
נכון, שיתכן ותהליך הסגירה יקח יותר מהמתוכנן אך לפי תזכירים מהאוצר וממשרד הבריאות בית החולים יפסיק לקבל תקציב ונכון לעכשיו באם יהיו תרומות ימשיך ויפעל עד שגם אלו ילכו ויגמרו. הביניין עומד להמכר לקבלן שכנראה יהפוך אותו לכל דבר אבל לא בית חולים. באשר לעובדים, אני אחות במקצועי כרגע מדובר על כך שברגע האיחוד יפוטרו כל העובדים החדשים ללא קביעות ויציאה לפנסיה מוקדמת בגיל 55. יתר העובדים וכנראה שאני בינהם יועברו לרמב"ם אך אין הבטחה שנקבל עבודה בתחום שעבדנו. מעבר לכך האוירה כעת מאוד עכורה כי מדובר בפיטורי עובדים וזהו בית חולים קטן שהיה לעובדים כמו משפחה ובעת המעבר לרמבם המשפחתיות לא תשמר. בכל אופן מנסים להיות אופטימים אבל בכל זאת יש תחושת כאב וחוסר ודאות לגבי העתיד. תודה על התמיכה ועל ההתעיניינות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה