מצב של אמא!

justme007

New member
מצב של אמא!

אני שמחה לספר שהמצב של אמא נשאר אותו הדבר והיא לא מתדרדרת (תודה לאל). אבא נותן לה לאכול מלא דגים והוא אומר שהיא רגועה ככה. כל יום שישי (שיש לי חופש) אז היא באה אליי כל הבוקר ועוזרת לי בבית, היא מאוד שמחה כל פעם שאני לוקחת אותה. בהתחלה היא שאלה אותי כל מיני שאלות כמו: "את גרה פה עם בעלך, נכון?" (אני לא נשואה) "כמה את משלמת שכר דירה?" (לא משלמת שכר דירה כי קניתי את הדירה) "לילך גרה איתך?" (אחותי הקטנה) בכל אופן זה היה רק בשבועות הראשונים שהיא לא הייתה בטוחה ככ, אבל היום שהיא באה לפה היא כבר לא שואלת את השאלות האלו. אם הדגים זה מה שעושה לה טוב, אז מצידי שאבא שלי יאכיל אותה בזה ככה להרבה מאוד זמן כי המצב עכשיו טוב ואני מקווה שהוא לא ידרדר ושיהיה לה ככה עוד הרבה שנים. במשך השבוע לפעמים מאוד קשה לי לבוא כי אני עובדת עד מאוחר וחוזרת מוקדם בבוקר (בגלל שיש לי בוס חדש דפוק לגמרי). אפילו לפה בקושי יוצא לי להכנס כי עוד לא סידרתי את האינטאנט אצל ההורים שלי ושאני באה בשבת ב7 בבוקר לשמור על אמא אז אחותי ישנה (והאינטרנט אצלה בחדר) אני אעבור עכשיו ואתעדכן עם מה שקורה עם כולם - מקווה שתסלחו לי שבת שלום ג'סטמי

../images/Emo24.gifג'סטמי טוב לשמוע שהמצב של

אמא לא הדרדר והכל פחות או יותר בסדר. בשורות טובות ושבת שלום

נילי41

New member
../images/Emo20.gifשבת שלום ג'סטמי יקרה

אני מאוד שמחה לשמוע שמצבה של אמא יציב. זה מאוד חשוב. האם היא מקבלת תרופות לאלצהיימר? כשבעלי התחיל את המחלה, מצבו היה יציב במשך שנתיים והוא קיבל אז ממוריט. לאחר שנתיים החלה התדרדרות מהירה ועברנו לאקסלון שלא עצר את ההתדרדרות אלא שהקצב שלה היה יותר איטי. גם האקסלון כבר לא עוזר לו ולאחרונה הוא שוב התדרדר מאוד. בקשר לדגים, ידוע הוא שדגי הים הצפוני, כמו סלמון, שמכילים אומגה 3, מאוד בריאים וחשובים לתזונה בריאה ונכונה. בעלי למשל, אהב דגים ואכל דגים כל ימי חייו וכמו כן גם בשר שמכיל B12. למרות זאת יש לו חסר קבוע בויטמין B12

נילי41

New member
../images/Emo20.gifהתגובה ברחה לי באמצע המשפט...

בכל אופן, חשוב להתמיד עם כל מה שעוזר ואם הדגים עושים לה את זה אז כמובן שזה נהדר. אני גם חושבת שאת בת נפלאה וחושבת הרבה על אמא ואיך לשמח אותה, וזה שאת מביאה אותה אליך לסוף השבוע משמח אותה וגם אותך וזה נהדר. המשיכי ככה... נשמח לראות אותך יותר בפורום, כמובן בזמנך החופשי. שולחת לך ולאמא חיבוק ענק

justme007

New member
תודה נילי

אמא מקבלת את הכדורים הרגילים ששכחתי את שמם (כלומר לא החליפה לה מרשם או משהו). אני רואה איתה גם כל שבת בנשיונל ג'יאוגראפיק תוכניות טבע. ויש תוכנית אחת שמרתקת אותה במיוחד וזה על נחשים (היא מפחדת מנחשים אז הנושא ממש מרתק אותה) יש את זה כל שבת בין 9:00 ל 10:00 בבוקר אז אני רואה איתה עד שיוצאים מבית כנסת אחרי שבבוקר היא אוכלת מסדרת את כל הבית ומנקה ואז היא רגועה (אני דואגת שזה יהיה סדר יום קבוע וככה היא כבר לבד יודעת מה צריך לעשות). אני גם אשמח לבוא לפורום יותר (מבטיחה) ואני שולחת לכם חיבוק בחזרה 33>

למעלה