מצגת שלא שומעים בדיסק און קי

evike

Well-known member
מנהל
יש לי במחשב מצגת שיצרתי בזמנו, (אם זה חשוב, נוצרה בווינדוס XP, לא זוכרת איזו גירסה של אופיס) והוא מתנגן היטב במחשב - תמונות וקול. ברגע שאני מעבירה את המצגת לדיסק און קי, רק רואים לא שומעים. כשהעברתי לנסיון לשולחן העבודה כדי לבדוק, גם שם אין קול.
מה עושים?
חשוב לי, כי המשפחה מארגנת מפגש עם זיכרון לאיש יקר שנפטר, וכל אחד מביא איתו איזושהי מזכרת כדי שכולם יראו וישמעו.
וינדוס 10 אופיס 2010
תודה ושבוע טוב.

HelpSupport

Active member
הסיבה לבעיה שקובץ הקול לא נמצא בקובץ המצגת אלא מקושר אליו מהמקום בו הוא נמצא. יש לבצע ייצוא ו"ארוז מצגת עבור תקליטור" בשמירה יש לבחור את מקום השמירה שיכול להיות גם בכונן הדיסק און קי. היתרון ב"אריזה" שכזו - אין צורך שבמחשב בו יפעילו את המצגת תהיה מותקנת התוכנה.

ראי סרטון עם הסבר באנגלית ->

evike

Well-known member
מנהל
קודם כל תודה.
אז ככה.
הסרטון המצורף הוא של אופיס 2016, שונה משלי שהוא 2010. בכל זאת ניסיתי לפעול לפי המוצע, לא הצלחתי. מה שכן, חיפשתי עוד בעצמי, ומצאתי אפשרות ליצור וידיאו מהמצגת. יצרתי וידיאו, רק כשפתחתו אותו, קיבלתי שגיאה 0x80070020 עם הודעה שאין אפשרות להשמיע משהו השתבש. נסה להפעיל מחדש את האפלקציה. אם הבעיה נמשכת, ייתכן שהפעלה מחדש של ההתקן תעזור בכך.
הפעלה מחדש של האפליקציה והמחשב לא פתרה את הבעיה.
אבל, יש שורה תחתונה: לא יודעת מה עשיתי מרוב ששיחקתי עם המצגת, עכשיו יש ווליום גם בשולחן העבודה וגם בדיסק און קי.
הייתי רוצה להמיר לוידיאו, כאמור אין לי אפשרות.

evike

Well-known member
מנהל
המשכתי לחפש, הצלחתי לעשות סרטון MP4 עם תוכנת FREEMAKE, שם יש גם אפשרות להוסיף לסרטון קובץ מוזיקה.

למעלה