מצגת תערוכת פסלי עיסת נייר !!!

מצגת תערוכת פסלי עיסת נייר !!!

שלום לדודי ולכל חברי הפורום המקסים הזה !!! למרות שאני לא פעילה בפורום שלכם (אין מספיק שעות ביממה, אני מחפשת למי להגיש תלונה רשמית בעניין...) חשבתי שתמצאו עניין במצגת חדשה שהעלינו אתמול. זוהי מצגת של עבודות תלמידי הסטודיו שלי אשר הוצגו כולן בתיאטרון גבעתיים בנובמבר האחרון. נושא התערוכה - יצירות קסם ופנטזיה. אני מקווה שתאהבו !!! ברכות חמות ויישר כוח, ענת אורפז

איזה יופי של בובות

הבן שלי , בן שנתיים, אמר- חח. הנה בו-בה... אז זהו, הפסלים שלכם , הם בובות. ונהדרות. ממש מקסים..

../images/Emo99.gif מרהיב וססגוני ../images/Emo99.gif תודה ענת ../images/Emo140.gif

זוכרים את ההודעה שלי : " חנות קטנה ומקסימה " שעסקה בענת, תלמידיה והחנות - סטודיו שלה?! מי שכן, בוודאי זוכר גם את ההזמנה לתערוכה שאת המצגת שלה אתם רואים כרגע ואת ההתלהבות שלי מהיצירות נו,אז צדקתי?! כמי שראה בעיניו את חלק מהיצירות - בובות בחנות עצמה ובחלון הראווה שלה אני חייב לציין ששום תמונה לא תצליח להעביר את יופיין ויחודן ואני ממליץ לכם בהזדמנות הראשונה שאתם באיזור ( אפילו במיוחד ) לבקר ולהתרשם מעבודות נוספות שנוצרות שם מדי יום ומתצוגה מתחלפת. לענת היקרה
תודה שזכרת אותנו ואותי - הודעה שווה נעיצה!!!!!!!!!!!! תודה רבה על המחמאות לפורום
נשמח מאוווווווווד שבזמנך החופשי תשתפי אותנו מדי פעם בעוד דברים כאלה ואגב, אם את מוצאת בפני מי מגישים תלונה בנושא שעות היממה והזמן הקצר
אני מצטרף לעצומה

פ י ו ל ה

New member
איזה דברים מדהימים!

באמת יש לך כמה תלמידים מוכשרים זנבות לאפים! איזה יופי! ממש היה כיף לראות. תודה! ובהצלחה בהמשך

תודות לכולכם על הפירגון !!!

דודי וחברי הפורום , פשוט כייף ומרגיש כמו בית !!! אשמח לשתף עוד בהמשך !!! אם אתם בסביבה - מוזמנים לקפוץ לומר שלום. אשמח להכיר את האנשים המוכשרים מאחורי הניקים !!! שוב, תודות, ענת אורפז

מקסים! איזה דברים מרהיבים שאפשר לעשות!

טוב, צריך כישרון ומורה מתאימה ,ובכל זאת- לחשוב שהיצירות המדהימצות האלה הן מדבר ונייר.... מדהים!

למעלה