מצדה - מהיום נגישה למוגבלים פיזית

מצדה ממולץ לכולם!!!הייתי שם...

בשנה שעברה...מקום מהמם...מואתם לנכים... יש את הרכבל כדאי שנוכל לטפס ולראות את הזריחה!!!זה ממולץ מכל ה

aya28

New member
נשמה וסקיטוש!!! ../images/Emo124.gif

הפורום רגוע בימים האחרונים...לא שומעים מכן הרבה. הכל טוב? סקיטוש תסלחי לי אבל העבודה של לוסי זה לא תירוץ!!!
אגב, אני שמחה לבשר לך שסיימתי אותה היום אחה"צ. תשמיעי קול ומיד!

איה אני בסדר איך את?לא נעלמתי פשוט

אין לי מה לכתוב...אבל את תמיד יכולה להתכתב איתי במסרים אשמח... סקיטוש בסדר עסוקה...דיברתי איתה היום...סקיטוש זה
בשבילך!!! איה זה
בשבילך!!! וזה
בשביל גלי מה שלומה? לילה טוב לכם....
לכולם...

סקיטוש

New member
איה ונשמה פצועה!!

מה שלומכן?? קודם כל, איה, בהצלחה מחר ברפרט...יהיה בסדר, ויפה מאד על החריצות!!! אני סיימתי את העבודה, שעה לפני מועד ההגשה.. דרך אגב, אם תספיקי לראות את זה היום, למה שלא תבואי איתי מחר ל"און"? נשמה פצועה!! חייבת להמשיך את השיחה מאתמול!! מחפשת אותך..
לשתיכן..

aya28

New member
סקיטוש, תודה על איחולי ההצלחה!

מקווה שיהיה בסדר. בקשר ל"און" - לא בטוחה שזה יצא כי גלי לא תלך לגן מחר וזה אומר שאני צריכה להיות איתה כי טל עובד... אני גם חייבת לעבוד על הפרוייקט, עוד לא התחלתי אותו. אבל תודה על ההצעה. אגב, הרפרט שלך על הספר היה מעניין ומרגש. תכתבי לי בהזדמנות את שם הספר ושם המחבר/ת. איה

סקיטוש אולי תרימי../images/Emo56.gif?

גם אני רוצה נורא לדבר איתך...בקשר לאתמול...וגם את השיחה על "צעד קדימה"...שלא עוד סימנו אותה...איך הלימודים?
ממני אליך!!! מחפשת אותך גם...

aya28

New member
היי נשמה

תודה על הפרח!!! תודה במיוחד על הדובי לגלי. היא מאוד אוהבת דובים!! גלי ככה ככה...מקבלת אנטיביוטיקה שמחלישה אותה מאוד. סיפרתי היום לסקיטוש שהיא ישנה היום עד 12 בצהריים (מהלילה)!!!!!!! והתחילה לה גם דלקת בעין שמאל. אוףףףףףףףףףףף!!!! מחר שוב לרופאה - החולשה הזאת שלה לא נראית לי. טוב, די לדבר על מחלות. שמחה שאת בסדר, וגם אני בסדר, תודה. אני אשמח לכתוב לך גם מסרים וגם את מוזמנת, כמובן!
איה

סקיטוש

New member
איה!!

חבל שאת לא באה איתי מחר... אני אשאר עם דיצה לבד..
אבל העיקר שגלי שלך תהיה בריאה!! הספר שהצגתי היום בכתה "החיים על ארבע" - ליאור בויצ'וק, ספר מדהים לדעתי, אני ממליצה בחום לקרוא!! יש אותו בספרייה. היה לי עוד כל כך הרבה מה להגיד.. אבל לא יצא..סיפרתי עליו לכמה מהחברים פה בפורום, והם גם ממליצים. בקיצור, בהצלחה מחר, ושגלי שלך תבריא כבר!!

aya28

New member
מצטערת חמודה...../images/Emo52.gif

שהיית צריכה לבלות איתה לבד...אבל היא בטח הצחיקה אותך. היא נורא מצחיקה, לא? קיבלתי 98 אצל לוסי. היא נורא התרגשה מזה שעשיתי את האבחון לטל וגם כתבה לו מכתב תודה. מצחיקה כזאת. אני גמורה מעייפות, היה לי יום ארוך ומתיש, אז לילה טוב ו -
איה

מצדה-מקום של נוסטלגיה רחוקה

היי חברים, אני אספר קצת על מצדה שאני הספקתי להכיר ולחוות. לפי הכותרת בטח תבינו שזה היה ונשאר מקום מ-ד-ה-י-ם מבחינתי, ובזיכרוני הוא תמיד יהיה כזה. השירשור שפתחתם כאן, וטוב שפתחתם אותו, הוא שירשור שמעורר בי הרבה זיכרונות טובים. הייתי במקום המדהים הזה פעמיים, עם אנשים שאני אוהבת במיוחד, ואוהב אותם כל ימי חיי. עם התלמידים, והמלאכית המדהימה שלי, שכרגיל לימדה אותנו על המקום, ועשתה לנו שיעור מדהים. כשאני רואה את השם מצדה או קוראת עליו, ליבי מתמלא התרגשות, אך יחד עם זה גם בעצב גדול, משום שבפעם האחרונה שהיינו שם, זה היה במסגרת הטיול האחרון שלי, עם האנשים המדהימים האלה. אין לי ספק שהטיול ההוא במצדה, יהיה טיול שאנצור בליבי כל חיי, ואלון, תודה על המידע, ההודעה תיכנס לטאגליינס עוד הערב. אז בתחושות אלו אני מסיימת את ההודעה הנוסטלגית הזו, ליאת.

למעלה