../images/Emo42.gif בוקר טובב מצדה ! ! ! ! ../images/Emo42.gif
בוקר טוב לכולם... מקווה שהתאוששתם.. היה בהחלט לילה מאוד מאוד מרשים... הופעה מדהימה כל כך.. היפה ביותר, הגדולה ביותר והאיכותית ביותר מבחינה מוסיקלית שמצדה ראתה בשנים האחרונות.. ואולי בכלל... זה מתחיל בהגעה לאתר, חששות גדולים של כולנו שמא כל השורה הראשונה נכבשה כבר ע"י אחרים... אך למזלנו הרב דודי שלנו שהגיע למצדה עם שקיעת השמש, דאג לכך שנוכחות הפורום בשורות הראשונות אכן תתקיים במיטב המסורת... והפעם חמושים בסיכות הגיטרה הזוהרות שהילה החמודה דאגה להכין, שלטי 'דיויד עשה לי ילד' ו'דיויד המלך' ששלי וילדתה דאגו להכין... והרבה הרבה מצב רוח... כבר בכניסה יכולנו להרגיש את גודל ההפקה... את התפאורה המרשימה כבר רואים מרחוק... מוארת בסגול יפיפה... מחכה בסבלנות לבאים... ומה לא היה שם, 30 טון ציוד שעד שלא רואים לא מאמינים ! ! 10 מצלמות שונות... שאחר כך התוודעתי לכך שהן בכלל מצלמות שנחשבות ל"מותרות" בכל עסקי הצילום וההפקה .. הן כל כך משוכללות ואיכותיות שזה ממש פשע לצלם בהם !.. כל הכבוד... הפורום התמקם מהר מהר בשורה הראשונה.. כשאני וענבל ויאיר עדיין מאחור, צריכם לקחת את הכרטיס מהקופה... כל העת אנשים ממשיכים לזרום לכיוון האמפי.. שהוגדל משמעותית בשתי טריבונות מימין ומשמאל.. כשהכל היה כבר מלא, והשעה כבר כמעט 3:40, קיבלנו תידרוך מרשים לקראת המופע, מהמפיקים... על איך לגרום למופע להיראות כמופע אמיתי! מתי אסור לקום... ( חח לנו היה אסור כמעט תמיד ) מחשש להפרעה למצלמות... כמה צריך להתלהב, אך באותה עת להתנהג טבעי וכל הדברים האלה... ו.. איך עלינו לקבל את דיויד כשהוא יעלה לבמה... להיות חלק מדבר כזה, זה משהו כל כך מרגש ומרטיט, שאתה מרגיש פתאום כל כך הרבה כבוד שאתה שייך לקהילת המעריצים המדהימה הזאת.. דיויד עלה בתשואות אדירות... ואחרי כמה שניות של התלהבות עצומה, דאג מישהו מההפקה שם להורות לנו לשבת בתנועות ידיים חדות, בשביל המצלמות... ואנחנו כצייתנים ישבנו... דיויד פתח בשיר המקסים Night in Wyoming, אך בהבדל קטן ומשמעותי כל כך... Night in massada....! ! ! המשיך לשחרר אנרגיות עם סיגליות, כמו שאת,Isla Mujeres ועוד באחת ההופעות הכי טובות שלו בשנים האחרונות כשאלון נדל וגדי סרי המעולים מלווים אותו כל העת.. היה את הביצוע המיוחד במינו של 'גלויה מצוירת' עם החברה ממיומנה וסוף סוף אני ורונן הבנו למה החבית מים הזו שהונחה שם הוכנה ! ! לאחר מכן עלתה שון קולווין עם הקול הנקי והיפיפה הזה שלה ושרה משירייה עם דיויד ולבד... איזה שיר של דיויד היא שרה איתו, אתם זוכרים? The Art Of Losing אולי? דיויד המשיך בזה הכל או כלום... Blood for blood , ME VOY... ועוד ועוד ועוד... והזמין את ג'קסון בראון, המעולה בעיניי... ושר איתו את Chileno Boys של דיויד.. ואת Looking East ... ואז נתן לג'קסון את הכבוד בשיר סולו שלו For Everyman... שהם כלל לא השיר 'Take It Easy' שאני ורונן.. (ובעיקר רונן) כל כך רצינו שהוא יבצע!.. דיויד המשיך בשלל ביצועים יפיפיים ל In Snow, האישה שאיתי, Time of Trains ,You don't love me, מגיע לו, הרומבה, מתחת לשמיים וכמובן, יהיה טוב ביחד עם ג'קסון ושון, ואז ירד מהבמה...אך אנו נשארנו עם טעם של עוד ועוד ועוד.......... כשכל הקהל המרהיב הזה מוחה כפיים, רוקד, משתגע, מצלמות זזות ימינה ושמאלה, מרחפות מעלינו, השמש כבר אומרת בוקר טוב.. ודיויד חוזר..... מחבר את הגיטרה במהירות... ושר את 'בוכה אל הקירות' בפתיחה עוצרת הנשימה שלו, ומסיים, הפעם סופית, בשיר When a man holds a woman... ההופעה המדהימה הזו נגמרה... אני זזתי די מהר, היה לי טרמפ לערד... ודי מיהרתי... אבל אני בטוח שנשארתם שם עוד זמן לא קצר... מקווה שנהנתם.. אני נהניתי מאוד.. ואיתכם היה כיף.. סיקורים נוספים... ותמונות תמונות תמונות... יום טוב. ארז