מצדה 2007 זה הדבר!

romens

New member
מצדה 2007 זה הדבר!

היה פשוט הופעה מדימה, מיוחדת, ובואי נקווה שלא חד פעמיית(למרות שהיום יש עוד אחת כזאת חח) היה פשוט מדהים, אני עכשיו הולך לישון אז אני מניח שבטח עוד מעט יהיה סקורים, אז יאללה מצדה! הינה התמונה שלי ושל עמרי עם דויד

../images/Emo42.gif בוקר טובב מצדה ! ! ! ! ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם... מקווה שהתאוששתם.. היה בהחלט לילה מאוד מאוד מרשים... הופעה מדהימה כל כך.. היפה ביותר, הגדולה ביותר והאיכותית ביותר מבחינה מוסיקלית שמצדה ראתה בשנים האחרונות.. ואולי בכלל... זה מתחיל בהגעה לאתר, חששות גדולים של כולנו שמא כל השורה הראשונה נכבשה כבר ע"י אחרים... אך למזלנו הרב דודי שלנו שהגיע למצדה עם שקיעת השמש, דאג לכך שנוכחות הפורום בשורות הראשונות אכן תתקיים במיטב המסורת... והפעם חמושים בסיכות הגיטרה הזוהרות שהילה החמודה דאגה להכין, שלטי 'דיויד עשה לי ילד' ו'דיויד המלך' ששלי וילדתה דאגו להכין... והרבה הרבה מצב רוח... כבר בכניסה יכולנו להרגיש את גודל ההפקה... את התפאורה המרשימה כבר רואים מרחוק... מוארת בסגול יפיפה... מחכה בסבלנות לבאים... ומה לא היה שם, 30 טון ציוד שעד שלא רואים לא מאמינים ! ! 10 מצלמות שונות... שאחר כך התוודעתי לכך שהן בכלל מצלמות שנחשבות ל"מותרות" בכל עסקי הצילום וההפקה .. הן כל כך משוכללות ואיכותיות שזה ממש פשע לצלם בהם !.. כל הכבוד... הפורום התמקם מהר מהר בשורה הראשונה.. כשאני וענבל ויאיר עדיין מאחור, צריכם לקחת את הכרטיס מהקופה... כל העת אנשים ממשיכים לזרום לכיוון האמפי.. שהוגדל משמעותית בשתי טריבונות מימין ומשמאל.. כשהכל היה כבר מלא, והשעה כבר כמעט 3:40, קיבלנו תידרוך מרשים לקראת המופע, מהמפיקים... על איך לגרום למופע להיראות כמופע אמיתי! מתי אסור לקום... ( חח לנו היה אסור כמעט תמיד ) מחשש להפרעה למצלמות... כמה צריך להתלהב, אך באותה עת להתנהג טבעי וכל הדברים האלה... ו.. איך עלינו לקבל את דיויד כשהוא יעלה לבמה... להיות חלק מדבר כזה, זה משהו כל כך מרגש ומרטיט, שאתה מרגיש פתאום כל כך הרבה כבוד שאתה שייך לקהילת המעריצים המדהימה הזאת.. דיויד עלה בתשואות אדירות... ואחרי כמה שניות של התלהבות עצומה, דאג מישהו מההפקה שם להורות לנו לשבת בתנועות ידיים חדות, בשביל המצלמות... ואנחנו כצייתנים ישבנו... דיויד פתח בשיר המקסים Night in Wyoming, אך בהבדל קטן ומשמעותי כל כך... Night in massada....! ! ! המשיך לשחרר אנרגיות עם סיגליות, כמו שאת,Isla Mujeres ועוד באחת ההופעות הכי טובות שלו בשנים האחרונות כשאלון נדל וגדי סרי המעולים מלווים אותו כל העת.. היה את הביצוע המיוחד במינו של 'גלויה מצוירת' עם החברה ממיומנה וסוף סוף אני ורונן הבנו למה החבית מים הזו שהונחה שם הוכנה ! ! לאחר מכן עלתה שון קולווין עם הקול הנקי והיפיפה הזה שלה ושרה משירייה עם דיויד ולבד... איזה שיר של דיויד היא שרה איתו, אתם זוכרים? The Art Of Losing אולי? דיויד המשיך בזה הכל או כלום... Blood for blood , ME VOY... ועוד ועוד ועוד... והזמין את ג'קסון בראון, המעולה בעיניי... ושר איתו את Chileno Boys של דיויד.. ואת Looking East ... ואז נתן לג'קסון את הכבוד בשיר סולו שלו For Everyman... שהם כלל לא השיר 'Take It Easy' שאני ורונן.. (ובעיקר רונן) כל כך רצינו שהוא יבצע!.. דיויד המשיך בשלל ביצועים יפיפיים ל In Snow, האישה שאיתי, Time of Trains ,You don't love me, מגיע לו, הרומבה, מתחת לשמיים וכמובן, יהיה טוב ביחד עם ג'קסון ושון, ואז ירד מהבמה...אך אנו נשארנו עם טעם של עוד ועוד ועוד.......... כשכל הקהל המרהיב הזה מוחה כפיים, רוקד, משתגע, מצלמות זזות ימינה ושמאלה, מרחפות מעלינו, השמש כבר אומרת בוקר טוב.. ודיויד חוזר..... מחבר את הגיטרה במהירות... ושר את 'בוכה אל הקירות' בפתיחה עוצרת הנשימה שלו, ומסיים, הפעם סופית, בשיר When a man holds a woman... ההופעה המדהימה הזו נגמרה... אני זזתי די מהר, היה לי טרמפ לערד... ודי מיהרתי... אבל אני בטוח שנשארתם שם עוד זמן לא קצר... מקווה שנהנתם.. אני נהניתי מאוד.. ואיתכם היה כיף.. סיקורים נוספים... ותמונות תמונות תמונות... יום טוב. ארז

handlessman

New member
רק שכחת לשים ../images/Emo58.gif

בגלל שיש כאלה שעוד לא ראו את המופע (ר' שרית) וזה יכול להרוס להם...

myid

New member
פירוט מרשים

אחרי המופע גיליתי שאני בעצם לא זוכר איזה שירים היו. אבל היה מאד יפה, איכות סאונד מדהימה, קרני האור מההר שראו כבר מרחוק, ואיך שההר ממול היה מואר. מאד אהבתי את השירים ואת הווירטואוזיות של ברוזה, וגם כלי ההקשה תרמו הרבה, במיוחד הקונגה בקצב מהיר. לא התחברתי בכלל לשירים מהתקופה האמריקאית של ברוזה - אולי כי זאת פעם ראשונה ששמעתי אותם. קצב הסלסה שמובנה בהרבה מהשירים של ברוזה פשוט מדליק - אי אפשר לשבת בלי לזוז כששומעים אותם
אתם ישבתם בצד ימין, אבל שמתם לב לפס האור שהחליף צבעים כל הזמן? התחיל ב-4:30 עד הזריחה - איזה יופי! הערפל, העננים, ב-5:30 פתאום יש אור ורואים את ים המלח - מדהים! הייתי מבואס שאחרתי בשעה (לא לצעוק עלי, מספיק התבאסתי גם ככה וטחנתי את הבלמים בנסיעה מהירה בסיבובים לפני המצדה) בטח תדרכו אתכם ב-2:40 לא? אם ב-3:40 סימן שאחרתי רק בחצי שעה?
הופעה מיוחדת שהשאירה לי טעם של עוד...

handlessman

New member
בשביל מה יש את שרית והקלסרים??

שאני בטוח שהיא תייצג את הפורום שלנו בכבוד בהופעה של היום ותרשום את כל השירים (נא לא לראות זאת כניצול - אני מניח שתעשי את זה בכל מקרה, לא?) אז אם יבוא לך - תשתפי אותנו שנחכים. אה וזה משהו ששכחתי בסיקור למטה - את הזריחה המקסימה שבלעדיה לא הייתה יכולה להיות מצדה, שהתחילו לראות סימנים שלה כבר באמצע המופע. ואכן הזריחה ההדרגתית שלה הייתה באמת מדהימה, והשיא היה שבדיוק כשדויד התחיל לשיר את "יהיה טוב" ביצבצה השמש מאחורי ההרים. לא יודע אם זה היה צירוף מקרים, או שפשוט גם השמש לא יכלה להסתיר את ההנאה שלה - מתברר שאפשר לפתוח את שערי השמיים לא רק עם שופר. ולמה לא קנית איזה דיסק אחד מהקריירה האנגלית של דויד כדי כן לנסות להתחבר אליה?

handlessman

New member
והסיקור שלי... ../images/Emo58.gif

טוב אז באמת הייתה הופעה אחת המדהימות, אם לא הכי! טוב אני לא יודע איזה עוד פרטים כלליים אני יכול להוסיף למה שארז אמר חוץ מזה ששוב - זה היה פשוט כל כך מיוחד וכיף להיות שם שפשוט אף אחד לא רצה שייגמר, עם כל העוצמה שהייתה באירוע הזה, שכל פרט קטן או גדול משפיע וכולם יוצרים ביחד את מה שראינו. ושנייה, איך יכולת לשכוח את המסעדה???? עם החומוס המוצלח אך היקר שנוגב בשלישייה. הפוסטר של ההופעה שתלשתי מהקיר של המסעדה עכשיו תלוי על הקיר שלי, אחרי שעבר יישור יסודי מתחת למזרון שלי בשלוש השעות שישנתי (שלא תחשבו שזה הספיק לי, פשוט אני לא רוצה לדפוק לעצמי את הלילה ואני עובד מחר ב-8 בבוקר). תיקון קטן - את הגיטרות הילה קנתה, לא הכינה (למרות שאני לא מפקפק ביכולת שלה...). וכן, שון קולווין שרה עם דויד את The Art of Losing (שהוא נתן לזה שם בעברית שפחות ציפיתי אליו - אומנות האבדון. קצת spooky כזה... היא במובן מסוים "החליפה" את מורן ברוזה שעושה את הקולות הנשיים בשיר הנפלא הזה. בשבילי זאת הייתה המצדה הראשונה (מופע חניכה חח) ולא יכולתי לבקש הופעה יותר טובה מזאת - בגלל שזה היה מופע ברמה בינלאומית (שישודר למי שעוד לא יודע בדצמבר) שישודר בכל העולם, היה צורך בהרבה חומרים לועזיים (בעיקר באנגלית), שאני חייב להודות שבאופן מסוים אני יותר מתחבר אליהם, אבל זה לא מוריד מערכם של השירים האחרים. ומי ניחש מראש שהקערת מים קשורה למשהו של מיומנה? אההה??? הסיום של Chileno Boys היה מדהים כשדויד שיחק עם הקהל בקולות השונים - not different, no differente ולא שונים, שאחרי זה ניסיתי ללמד את רונן איך זה הולך בדיוק. לאחר הוא שקנה את Second Street אני מקווה שהוא קלט. ובאותו הקשר - הוא קנה את Second Street, ואני שהיה לי את הדיסק הזה (ורק אותו) מתוך הקריירה האנגלית של דויד - קניתי את ה-3 האחרים שלא היה לי (ושלא חשבתי שכל כך בקלות אני אשיג אותם, ובמיוחד לא בכזה מחיר - 40 שקלים חדשים לדיסק!!!), ובקיצור, כדברי חכמים - "ויתרוקנו כיסיהם, ויצאו ברכוש גדול". עכשיו אני שומע אותם... מדהים. ולא נשכח את הנדנודים לדויד אחרי ההופעה (שאחריה הוא התרגש ברמות שלא ניתן לתאר, ולא פחות מאיתנו) להצטלמות יחד איתו. יחד עם זה נתתי לו את הדיסק שהכנתי, והיה נראה שהוא די שמח, למרות שאני לא בטוח אם הוא קלט כל מה שאמרתי מרוב ההתרגשות, אבל אני מקווה שהוא יימצא לו זמן לשמוע את הדיסק ולהעריך את זה. גם כל שאר חברי הפורום קיבלו עותקים משלהם, אמנם לא בקופסה קשיחה כמו שדויד זכה לה, אבל זה לא חשוב. טוב אני מקווה שלא שכחתי כלום, מקסימום אני אוסיף אחר כך. אני שם כמה תמונות... אז לסיכום - היה חזק ביותר, והיה שווה כל שקל.

glitter8

New member
כתבה של מירב יודלביץ' עם תמונה של דודי והילה!

כמה מרגש, כמה מקסים!! ואני את מילותי אוסיף מאוחר יותר כאן שימו לב כמה אנחנו מוזכרים פה!!!

handlessman

New member
חחח "וכל האינצ'ילאדה"... כתבה ענקית

סוקרת את האירוע כמו שצריך... אבל יש להם כמה טעויות: 1. "אחרי בראון הגיע תורה של שון קולבין לעלות לבמה" - שון קולווין עלתה לפני ג'קסון בראון. 2. "הם שרים ביחד את "Riding Shotgun" של ברוזה ואת "Art Of Losing" של קולבין" - הם הפכו את השירים.

שלידודי

New member
כייף לנו להיות חלק מהקבוצה המשוגעת של השורה 1

בכתבה המסקרת יפה אבל לא כמו פה בפורום ממש....ו שלידודי ו 20:02 | 01/07/07 איזה כייף שהינו חלק מהדבר הגדול הזה. דודי והילה (לא תשתשו את פנייך) אתם מככבים בynet איזה כייף

handlessman

New member
ותמונות...

לא יצאו לי באיכות משהו... מה לעשות, אני לא יודע לצלם (אולי חוץ מהתמונה של רונן עם דויד שהוא מאוד גאה בה)

למעלה