פשוט אין מילים כדי לתאר את מה שעבר שם
אבל ננסה בכל זאת=] השעה 9 כולם מתאספים(טוב כמעט כולם) במסוף אל על , כולם באים מתרגשים לקראת המופע, הכרנו את בן זוגה החדש של ענבל. אחלה כולם הגיעו, יצאנו לדרך בסביבות 9 וחצי, אנחנו יוצאים, מנגנים על גיטרה, משלימים את הזמן שעבר שומעים ברוזה, ואת הדיסק של עמרי הכין לכולם( תודה לעמרי!) עשינו עצירה שם כולם יצאו , הפשרנו מעט מהמזגן שהקפיא לכולם את העצמות חח, אחורי רבע שעה חזרנו ויצאו אל הדבר לצד ניגוני ברוזה ברקע(למרות שהנהג במקום להגביר את הווליום, הגביר את המזגן...) כולם שמחים חכים כבר להקיא למתחם, אחרי שעתיים בערך הגענו סוף סוף לשערי המצדה, אך התברר לנו שאנחנו לא הראשונים שם, אבל למזלנו אודות לדודי שהגיע לפני הוא שמר לנו את המקומות הראשונים. שהגענו אני שלי ועמית רצנו הכל בשביל להספיק לתפוס את השורה ראשונה. מתי שהגעתי ראיתי את דודי שומר לנו את המקומות והתחלנו להתמק, לאחר חמש דקות מלאנו את השורה הראשונה, וחיכינו את ה40 דקות בערך, ואנחנו רואים את אנשי התחזוקה מתחילים לשאוב את הבנה(היה משעשע לא?!) שוקי וייס ועוד אחת בריטית או אמריקאית חח עלו לבמה והחלו לבדוק אותנו, אם אנחנו יכולים לעשות בלאגן, (את האמת הם סתם תירתרו אותנו חח) הם התחילו להסביר מה מותר לנו ומה אור לנו, הם הסבירו לנו על כל מצלמה ומצלמה(אני אישית התחברתי מאוד לציפי המצלמה, חח הרחפת) בקיצרו שוקי וייס מזמין את דויד לבמה, ומתחילה החגיגה כולם עומדים, אבל מהר מאוד השומר המנוולת הזה הוריד אותנו.... אבל זה לא מנע מאיתנו להמשיך להנות מהמופע. אלון וגדי עלו לבמה והחלו להביא אותה בליווי חח, לאחר מיכן חברי מיומנה עלו(שניים מיהם) וביצעו את גלוייה מצויירת (שהיה מאוד מאוד מרשים ויפה ומרגשת ו..... וכו'=]) עוד כמה שירים של ברוזה לבד ואז הוא הזמין את שון הם שרו שירים היה יפה, חייב לציין שיש לה קול ממש יפה וגם היא נגנית מוכשרת!, הם ביצעו שיר ביחד ולאחר מיכן היא שרה לבד. שון ירדה מהבמה בתשואות שלנו, ושוב דויד המשיך לנגן ולנגן וכולם שמחים ניראה לי אז הוא ניגן את" זה הכל או כלום" שהיה אחד הביצועים היפים ביותר שהיו, בנוסף שכל הקהל שר איתו, מאוחר יותר ג'אקסון בראון האגדי (take it easy) עלה על הבמה והחל לשיר עם דויד וגם הוא ירד בתשואות שלנו, והינה מתחילה לה הזריחה לעלות כולם כבר היו לגמרי בתוך ההופעה אין אחד שלא היה שקוע, בהופעה, הצלמים כל הזמן צלימו אותנו (בעיקר איזה אחד שאמר לי להתחיל לנופף עם הסטיק לייט, וכמובן שישר נופפתי, חח אולי זאתתיהיה הפריצה שלי P: ) כולם כבר על הרגליים ,השמורים כבר התיאשו מלנסות להושיב אותנו, כולם על הרגליים עומדים ומוכאים כפיים, אני מוכרח להגיד שניראה לי שהפעם באמת כל מצדה היייתה על הרגליים אין אחד שישב! אני ארז ועמרי כל הזמן מנסים לפענח את השירים , היה הכי כייף בארץ בזמן שכולם היו על הרגליים האנגיות והאדרנלין היו בשיאם ב6 בבוקר. לסיום עם השמש שון ובראון עולים על הבמה ושרים את יהיה טוב והשלם עולה לאט לאט מן ההרים, זה היה ממש חלומי לשמוע את השיר הזה בקרע וליראות באותו זמן את השמש זורחת. אחר כך כרגיל דויד יורד, כולם "חושבים" שההופעה נגמרת ואז הוא חוזר ונגן את "בוכה אל הקירות", ואת " WHEN A MAN....." ואז באמת נגמרת ההופעה כל הקהל מריא לדויד על ההופעה אולי הכי טובה שהייתה לו והכי טובה שידעה מצדה. אני מיהרתי לחזור למיניבוס כדי לחקת את הגיטרה כדי שדויד יחתום לי עליה, נכון זה לא היה קל אבל בסוף הצלחתי וגם אני ועמרי הצטלמנו איתו, עמרי אחלה תמונה, שוב=]. דויד שהיה נרגש מאוד מההופעה הזאת שהייתה כל כך חשובה , שצרכה הרבה תכנון מראש והבאת אותם אמנים גדולים , ואת אותו ציוד הקלטה ענק! הלך ישר אל קרוביו מחו"ל שבאו ליראו אותו במצדה! הייתה גם תמונה קבצתית שניראה צולמה במצלמה של הילה נקווה שהמצדה לא מתה לגמרי, ניראה לי יצאה אחלה תמונה. בדרך חזרה ניסינו לישון, לא הכי הלך לכולם חח וזהו ללא ספק זאת באמת הייתה ה-הופעה, נקווה שיהיו עוד כאלו בעתיד "עוד הפעם, עוד הפעם, עוד הפעם"