*מצדיע לדנה*

k a b o o k

New member
*מצדיע לדנה*

הייתי חייב לומר כל הכבוד לדנה, על המילים הכל כך נכונות על אמילי
כל הכבוד לה על הכנות
כל הכבוד על הדברים הבאמת נכונים
כל הכבוד על זה שהיא פתחה לה ת'עיניים קצת
כל הכבוד על הפתיחות שלה
כל הכבוד שסופסוף מיש'ו ענה לאמילי הזאת, שיסתום לה קצת ת'פה
טעיתי בשיפוט שלי לגבי דנה
. היא לא נראתה כל כך מיוחדת בסידרה, לא בלטה כזה. ופתאום באירוח ראינו כמה שנונה, מתוקה, מצחיקה וחכמה היא
, באמת שגילו שנחמד לגלות
(רק חבל שבאיחור) כל מילה שהיא אמרה על אמילי נכונה
אני רק מתפלל שאמילי באמת שמעה את זה/סיפרו לה.. ממ.. מה שנותר לי להגיד זה שכולכם "תקראו תהילים, כדי שיעזרו לאמילי משמיים" כפי שדנה אומרת
כל הכבוד
אני אישית עומד מאחורייה בכל מילה
בנאדם נחמד ביותר

להפך!!!

בהתחלה היא כל כך מצאה חן בעיני, ועכשיו אנני כל כך לא סובלת אותה!!!!!!!!!! קודם כל, אמילי ממש חמודה וכל מה שהיא אמרה לא נכון. דבר שני, בלי קשר לזה שאני חולה על אמילי,לא עושים ככה לבן אדם! לא באים ומנצלים הזדמנות שאנשים רואים כדי לקלל ולהשפיל בן אדם!! לי זה רק הראה כמה היא מסכנה ופוחדת מאמילי שהיא לא מוכנה לגשת אליה פנים אל פנים!

מה הקשר בכלל../images/Emo35.gif

לדעתי דנה יצאה גדולה שהיא אמרה עליה ככה..אמילי היא רעה,וכל אחד יכול לראות את זה
היא מאחלת לאחרים ליפול,להיכשל(וכ'ו)-בנאדם נורמלי לא עושה דבר כזה... למה לאחל לאחרים ככה
לכן,אי מסכימה באלף אחוז עם ההודעה שנכתבה מעליך..

n l m

New member
מה הקשר את?

אם את תרצי להתקבל לאוניברסיטה ויישאר מקום אחד ביינך לבין עוד בחורה את לא תרצי שאותה בחורה לא תתקבל? אם את נמצאת בריצת מרתון חשובה ואת במקום השני לא תקווי שזאת שלפנייך תתעייף? בן אדם צריך לחשוב כל הזמן איך לקדם את עצמו אם הוא יחשוב ויקווה ויאמין שיגיע גבוה הוא יגיע גבוה אם הוא יחשוב ויקווה ויאמין שייכשל הוא ייכשל לכן בן אדם תמיד צריך לקוות להצלחתו ומה לעשות לפעמים הצלחה שלך באה על חשבון כישלון של אחרים אם אמילי הייתה אומרת הלוואיי שאצליח זה היה בדיוק אותו דבר

ממש לא מסכימה איתך../images/Emo31.gif

הצלחה היא לאב דווקא כישלון של אחרים... קח לדוגמא-חצב ואריאל הזוג הזה לא איחל לאחרים להיכשל והנה,זכה
,מה שאומר לך שאפשר להצליח גם בשקט ובלי לאחל לאחרים כל הזמן כישלון

n l m

New member
אה ואת חושבת שזה שהם לא אמרו

את זה אומר שהם לא קיוו לזה? את חושבת שהם לא רצו לנצח? אז אם כך מה הם עשו שם בכלל? עובדה שהם רצו עובדה שהם עשו את המשימות הם רצו לנצח וקיוו לנצח ובזה שהם קיוו שינצחו אומר שהם גם קיוו שאורית ורננה ייכשלו למה? כי אי אפשר ששניי הזוגות יצליחו

MK respect

New member
תקשיבו...

בקשר למה שמישהו פה אמר (לא זוכרת מי...) אם נגיד אני רוצה להתקבל לכוכב נולד,בחרו כבר 99 אנשים ונשארנו אני ועוד אחד/ת שרק אחד מאיתנו יעלה ל100, אני לא הייתי מאחלת לשני להפסל!!!אני הייתי רוצה לזכות!!!יש הבדל!!! יש הבדל בין לאחל למישו ליפול מאשר לאחל לעצמי לנצח!! זה שאני מאחלת לעצמי זה לא אורמ שאני אומרת-אני רוצה שהוא ייפסל!!! אני אומרת שאני רוצה לנצח!!!! יש הבדל!!!!!וגם כשישאל ואוהד הגיעו לסוף והרח תמיד כשמראים ת'כתוביות בסוף התוכנית מראים את הזוגות שריאינו אותם אז שאלו את ישאל אם הו התפלל שיהודית ורעות ייפלו מהקורה??? אז ישאל אמר:אני לא מאחל לאף אחד להכשל!!אני מאחל לעצמי לנצח!!! והנה זאת עובדה לכך שזה שאני מאחלת לעצמי לנצח זה לא אומר שאני מאחלת למישו אחר להפסיד!!!! אז רק שתדעו,שכשאתם מאחלים לעצמכם לנצח,זה לא אומר שאתם מאחלים לאחרים להפסיד!!!!=) יומטוב...=] וסורי על החפרנות...=)

n l m

New member
מה אכפת לי מה יישאל אמר?

אתם מקשיבים לעצמכם בכלל? זה לא הוכחה וזה לא שום דבר זה בולשיט זה לא שהוא לא מאחל לאחרים להכשל הוא פשוט לא מגדיר את זה כך תחשבו קצת לפי ההגיון ואז תראו שכמו שאמרתי, זה אותו דבר בדיוק חוץ מזה אם כבר נהייתם כלכך "צדיקים" אז אוליי כדאיי שאני אדע את הגבולות החדשים כדיי לא להיות רע כלכך אם אני נגיד אוהד את מכבי ויש משחק ביינייהם לבין הפועל, הפועל עומדים להבקיע גול מכריע בדקה ה-90 ואני מקווה שלא יצליחו האם זה אומר שאני בן אדם רע?, אני פשוט צריך לדעת או אם אני צופה בכוכב נולד, אני אוהד את עומרי רוטברג (סתם דוגמא) ועכשיו מקריאים את מספר הקולות של אוהד אלישע ואני מקווה שהוא לא יקבל יותר ממנו, האם זה אומר עליי שאני בן אדם רע? כשאני הולך לאולימפייאדת ההתעמלות של הבת שלי רואה את המספר הנמוך שהיא השיגה ומתפלל שהשאר ייפלו או ייפסלו כדיי שיהיה לה בכל זאת סיכוי האם זה אומר עליי שאני בן אדם רע? בקיצור אני מקווה שאתם מבינים את הנקודה ושלא תבינו אותי לא נכון, זה שאתם מכוונים את זה לאמילי לא מפריע לי מה שמפריע לי הוא שכל הצדיקות הזאתי כלכך עלתה לכם לראש כך שאתם פשוט חיים בסרט, סרט לילדים. ואני רציני בסרטים כאלו אין שחור או לבן יש את הרע שהוא סתם רע ומופיע פתאום ורוצה להזיק לכולם כי ככה בא לו ויש את הטוב שהוא מלאך וצריך תמיד להיות בעד הצדק, לשים את עצמו מתחת לאחרים ולדאוג שיהיה טוב בעולם. דמויות כמו שהזכרתי למעלה לא קיימות וכדיי ליצור לכם את הדמויות האלו אתם לקחתם התנהגות אנושית ולגיטימית לגמריי והפכתם אותה להתנהגות של שטן. אז מה יהיה הלאה, מישהו יגיד בסערת רגשות "כוס אמק אנחנו מפסידים" והתגובות בפורום יהיו "איזה רע, זה הטלוויזיה והוא לא שומר על הפה שלו" או "איזה רע למה הוא עצבני כשהוא מפסיד שיישמח בשביל האחרים שניצחו" רגע, זה לא רחוק ממה שאמרתם עכשיו נכון? בקיצור תחשבו קצת לפי ההגיון, אל תתנו לעצמכם דוגמאות מהתכנית של זוגות אחרים תחשבו רק לפי ההגיון ותראו שאני צודק

2אתילה

New member
אני אוהבת שני זוגות

1.את ז'ניה ועובד 2.דנה ולירון אמן בהזדמנות נוספת ז'ניה ועובד יצליחו לעלות לגמר

אם את רוצה אני יכול לשלוח לך מסר

עם עדכונים לגבי מה יהיה עם ז'ניה ועובד בהמשך...

למעלה