מצד אחד מזמינים כאן

lamalo

New member
מצד אחד מזמינים כאן

לדבר על כל נושא שבעולם, ומצד שני מוחקים כאן הודעות??? ומגדירים מה כן קונספירציה ומה לא? דווקא כאן מכל המקומות שבעולם? ובניגוד מפורש למה שכתוב בדבר המנהל?

פגעסוס

Well-known member
ראו ראו...

האדם היחיד שהצליח להבין משהו מהודעת המנהל

lamalo

New member
ובראש העמוד, שחור על גבי כתום, רשום

"שתפו אותנו. מה קרה לכם ששמתם לב אליו ואף לא היה לכם פורום לרשום אותו". אז איך אפשר לעשות זאת כשמוחקים כאן הודעות ומאיימים למחוק הודעות אחרות? איך אפשר לעשות זאת כשמבדילים בין קונספירציות שכן נחשבות וקונספירציות שלא נחשבות? ונחשבות ע"י מי? מי קובע? האח הגדול?

IC4

New member
אם הפורום הזה לא היה קיים

עדיין היית מוצא פורום אחר לרשום בו את ההודעות האלה שאתה רושם ? אם כן - אז כבר הבנת ואין טעם שתמשיך במניפולציה (תמשיך לקרוא) אם לא - שאלה הבאה: האם ההודעות שאתה רושם נובעות רק בגלל שכבר קיים פורום אז למה לא לרשום משהו בו? אם כן - אז אני אבקש שתלמד להפסיק לרשום דברים מאולצים כאלה. אם לא - אז תמשיך האם קראת בפורום הזה בעיון לפני שהתחלת להחליט שאתה חלק ממנו? אם כן - היית יודע מה האוירה של הפורום הזה לפי ההיסטורי שלו. אם לא - לך תקרא. עד שתשכיל - אין לך שום זכות לקלקל את הפורום שלא שלך.

lamalo

New member
אני מאוד אוהב את הפורום הזה. מדהים.

אני פחות אוהב את היחס שלך לחדשים. מפחיד.

lamalo

New member
ומצד שני, בטח יש דברים

שאני עוד צריך ללמוד. אז סליחה על הטעויות ותודה על הסבלנות.

חזיר בר

New member
לא,אל תתנצל

איסי4 קבע אווריה לפורום הזאת שהיא לאו דווקא נגזרת של הכותרת של הפורום, מה אמור לחשוב אדם שנכנס לפורום וחושב לתומו שהפורום אמור לדבר על מטריקס וקונספירציות ובנוסף קורא ברוב טובו את הודעת המנהל ומניח שגם היא אמורה להנחות אותו בצורה כלשהיא למה צריכים לכתוב בפורום. עד כמה שאני מתנגד לכל הפאור טריפ הלא נגמר של איתי (IC4) וחוסר ההבנה שלו שפורום זה משהו לא סטטי,אלא משהו שחי ומשתנה,אני מסוגל להבין שיש איזה שהיא היררכיה גם בפורום. ("We are here to discuss about democracy, not to practice it") אם זהן רצונו,הוא יכול לקבוע איזה הגבלים מסוימים שיתאימו ל"רוח הפורום" כפי שהוא רואה אותה בעיני רוחו. אנחנו מצידנו יכולים לכתוב הודעה מסוג זה שבה אנחנו מנסים להעביר לאיתי מה אנחנו חושבים. פחות או יותר. אבל יש בעיה,הודעת המנהל היא באמת כמו ש- LAMALO אמר,ובהרבה צורות היא משלה את הכותב בפורום כי היא איננה מה ש"המנהל" (ועם רדסטורם הסליחה),חושב שהודעת המנהל צריכה להיות. אז אני בעד שתשנה את הודעת המנהל,לא כי אני חושב שככה צריך הפורום להיות אלא כדי שלפחות תהיה הוגן.

IC4

New member
dare u mock my reign ?

לא סתם הממם אני מנסה לחשוב למה הפורום הזה התחיל אני ראיתי את זה בתור רדסטורם ואייסי בונים פורום כדי למשוך אנשים כמוהם (ולא אנשים שירשמו הודעות שיציקו להם) וגם כדי שרדסטורם ואייסי יהיו שני אנשים קטנים בקהל רחב של אנשים בוגרים יותר שיוכלו לעזור להם וללמד אותם ("מה" זה שאלה לא רלבנטית, כמובן) וסתם שיהיה פורום שאנשים ידברו על מאטריקס ומחשבות מרחפות אחרות מענינות "מענינות". אוקיי אז זה מאד מאד סוביקטיבי. אבל בשביל זה הרי יש פורומים אחרים שבהם מחשבות כאלה או אחרות יענינו אנשים כאלה או אחרים אז נכון לפעמים אני מוחק משהו שבעצם לא נחמד שאני מוחק. וגם נכון לפעמים אני מוחק משהו שמאד נכון שאני מוחק ואחר כך עוד עוכסים עליי ואני צריך להתמודד עם זה. אז אני מצטער ושמח להנה והנה. אל תחשוב יותר מדי על למה מוחקים הודעה כזאת או אחרת פשוט תסמוך על זה שאם מחקתי, אז כנראה יש כבר סיבה אלוהית מרחיקה לכת וזה מה שהיקום בחר לרצות. דקל - AS FOR U MY OLF PIGGY FRIEND... חכה חכה... יום הדין כבר יגיע, וכל הקומוניסטים בעליל ישלמו על חטאיהם (לא בגלל שהם קומוניסטים, אבל זה שהם כאלה לא פוטר אותם מחמת אפו וזרגו של האל)

mto

New member
ואולי תחשוב טוב לפני שאתה מוחק

איזה שהיא הודעה הרי אתה בעצמך אמרת שאם הנושא לא מעניין אז אתה מוחק תתן לעם להחליט כמובן שאם הנושא לא נוגע למאטריקס או קונספירציה שאפילו האדם חושב שהיא קונספירציה וכל השאר חושבים שלא אז יש לך את הזכות למחוק. אך למה שלא תתן לגולשים להחליט אם הנושא "מעניין או לא " אם יהיו תגובות מצוין אם לא .. חבל אבל יוכיח הנושא לא מעניין . MTO - שגם הוא התקבל במחיקה של הודעה כשהגיע לפורום זה ויש לציין כי הוא קרא את הפורום לפני כן.

mto

New member
תראה

אם לא יגבו לה היא תידחק למטה וככה לא תפריע לאף אחד אם יגיבו לה אז זה אומר שאתה צריך להשאיר אותה כי היא מעניינת. ומקסימום אחרי 48 שעות אם לא הגיבו אתה יכול למחוק. משום מה זה נשמע כאילו אני אומר לך מה לעשות , אלו רק ההמלצות שלי .

איתי....

אנשים נכנסים לפורום בישביל לדבר על נושא מסויים אבל גם בישביל לדבר אם אנשים. אז מן הסתם זה לא "בסדר" למחוק הודעות שכביכול "לא קשורות לפורום". כי בעצם כל הודעה שנמצאת פה קשורה לפורום. אז מה כן למחוק? את הרשעים.!!! בעצם כן?!?!!!. למחוק את הרשעים.!!!

RedStorm

New member
יחס?

יש פה בכלל כזה דבר??? בכל מקרה....בכוונה הייתה שלא לרשום דברים מאולצים כדי להתאים את ההודעות לשם הדבילי של הפורום הזה!

איזה הודעות הם מחקו?

הודעות שמסיטות נגד הממשלה? הודעות גזעניות? הודעות שקריות? הודעות שמשמיצות את תפוז? איזה? KAIN REFUSE TO SACRIFICE

מנהל הפורום לא מראה את פרצופו...

אולי הוא מפחד מתגובות זועמות... ועל מה היו ההודעות שהם מחקו? KAIN REFUSE TO SACRIFICE

למעלה