מצווה דאנס

מצווה דאנס

מי מכיר? מי יודע? יש להם שיר (נפלא לדעתי) בדיסק אוסף "העתיד" אבל חוץ מזה שום כלום. לדעתי יש פוטנציאל מבוזבז אלא אם כן מישהו יודע משהו שלא ידוע לי?

מצוה דאנס...

אתה מתכוון לאלה שהוציאו בזמנו את השיר "ברכינו אבינו"? וגם אם אני לא טועה אז גם את אני מאמין.

יכול להיות

לא מכיר את השיר "ברכינו אבינו". מכיר את "אני מאמין" שבדיסק "העתיד" אבל אם אתה טוען שיש להם עוד שיר זה כבר טוב. מי זה בכלל החבר'ה האלה?

אני חושב...

שארז סירוטקין (הבן של) אחראי לכל הדבר הזה אבל נראה לי שהדבר הזה כבר מת כי כבר לא שומעים מהם הרבה זמן.

מצוה דאנס

אם אני זוכר נכון זה היה איזה פרוייקט של רונן גרוס ויוסי אייזנטל יחד עם ארז סירוטקין שהלחין את השיר "אני מאמין".

לדעתי חבל שזה הפסיק ככה פתאום

השירים המעטים שלהם (ישיש, אני מאמין, כולנו כאחד) לא רעים, העיבודים של רונן גרוס מצויינים וחבל שהם לא המשיכו בפרוייקט הזה.

באמת חבל שהם הפסיקו...

אני הכרתי את ברכינו אבינו כולנו כאחד וגם את אני מאמין והם היו שירים מצויינים חבל שהם הפסיקו.

שלושה שירים שהפכו לארבעה...

השיר ישיש הוקלט בשתי גרסאות שונות. אחת בדאנס ואחת בסגנון חסידי. שניהם לא הצליחו משום מה למרות שהייתי מצפה לקצת יותר מהשמות שמאחורי השירים האלה...

Rצינית

New member
ומי ביצע?יוסי איזנטל?

נראה לי כי יש לו כמה שירים-לאיזנטל.על הפריוקט הזה אתם שחים?סורי על הבורות.

ליוסף אייזנטל...

יש את השיר "מצוה גדולה" שגם הפלייבק שלו משמש כאות המצעד החסידי (היום) של רשת מורשת, וחוץ מזה אייזנטל השתתף גם בפרויקט השני של ארז סירוטקין ורונן גרוס.

Rצינית

New member
מצווה גדולה-מופיע ב"חסינגלים"..

אבל יש לו הרבה סינגלים וחבל שלא משמעים אותם הרבה יותר.יש לו חומר טוב.

למעלה