מצוף זריקה "עשה זאת בעצמך".

דגאי

New member
מצוף זריקה "עשה זאת בעצמך".

שלב א' חותכים קוביה מפלציב (ספוג אוורירי). ב' - מחממים משקולת 80 - 60 גרם ומחדירים אותה עד למרכז הספוג. ג' - משחילים כבל פלדה "דוךאנדוך" ויוצרים שתי לולאות. ד' - סותמים את החור שהותירה המשקולת ע"י דבק חם. הדבק החם נכנס לתוך הבועיות של הספוג ומחזיק ממש חזק. שני דברים נוספים: 1 המצוף כמובן נוסה בהצלחה. 2 המצוף נבנה עפ"י הנחיות של יקי "דרך צלחה" רעננה.

helpmeplz

New member
יפה!

קצת הסברים.. מאיפה משיגים את הפלציב הזה? מה זה כבל פלדה דוראנדור? נראה לי חתיכת ספוג קטנה יחסית למשקולת 80 גרם.. זה מחזיק כ"כ הרבה? איך החדרת את העופרת פנימה? הדרך שבה חתכת את הספוג היא לא אווירודינמית..

חץ הכסף

New member
דוך אנד דוך, לא דוראנדדור!

דוך אנד דוך הם שלוש מילים באידיש או גרמנית: "דוך" פרושו מבעד או דרך, הכוונה היא כשמכניסים משהו לתוך משהו אחר, מצד אחד עד שיוצא מהצד שני., כ

HelloweeN

New member
אגב, אני עובד בחברה שמתעסקת עם הספו

הזה. אנו זורקים בכל יום כמויות אדירות של ה"פלציב" הזה ! ארגזים שלמים! ככה שאם מישהו צריך, ויהיה מפגש, אני מתנדב להביא או משהו.

ראשית תביא פלציב והרבה.....

חברי ואנוכי עובדים על פיתוח מתקן בו יאוכסנו קרסים שנקשרו ויהיו שליפים במהירות בעת הצורך. שני ממליץ לדגאי לאחר כל ההרכבה לקחת את המצוף ולסות ל"עגל" אותו לצורה של מצוף זריקה בצורת ביצה. 2 שיטות: א. ע"ג אבן משחזת. ב,ללא אבן משחזת ע"ג הכביש או בטון מחוספס,אותו אפקט של משחזת. הערה נוספת,במקום דבק חם,נסה סיליקון או RTV.

HelloweeN

New member
חופשי. הפלציב עלי. (יש כרגע קונטינר

אשפה המחכה לריקון אצלנו בחצר..)

למעלה