מצוקה בעקבות יחסים ללא אינטימיות

• פותח הנושא buhv
  • פורסם בתאריך
יש לי תחושה שהוא עבר טראומה

קשה מאוד. וקשה לו להיפתח, את צריכה לראות אם את מוכנה להיות שם בשבילו ולחכות שיפתח או שלא. אבל הוא זקוק להרבה עזרה ותמיכה.

לדעתי את חייבת לדבר איתו שוב

והפעם בצורה נעימה ומזמינה. הצעקות שלך רק גרמו לו להתבצר במקום שלו (ובצדק כי הוא מגיע ממקום שקשה לו להביע רגשות ובמקום לקבל אותו ולעזור לו את צועקת עליו. טעות גדולה). שבי אותו ותסבירי לו שאת רוצה את המגע שלו, לא רק מתוך רצון שלך, אלא מתוך רצון לעזור לו להביע את עצמו ואת רגשותיו.

ורד302

New member
ברור לכולם

שיש לבחור איזה קושי. ההשערה שהבחור הומו נראית לי סבירה בהחלט. גם העובדה שהוא אוהב אותך "במובן מסוים" מחזקת אצלי את ההשערה. אני לא יודעת בת כמה את ואם יש לך רצון למשוך קשר כל כך הרבה זמן כשעושה רושם שהוא חסר תכלית ואת רק מתוסכלת בו. אבל אני מאמינה שעם כל הקושי את תגיעי להחלטות הנכונות עבורך בנוגע לקשר הזה למרות שזה עלול להיות לך קשה.

סיפור מוזר בהחלט!

מובן שמסתתר מאחורי הסיפור הזה משהו.... וא"א לדעת מהו! גם לא נשמע שהוא בקרוב יפתח ויספר..(יתכן שזה הזמן כמו שהוא אומר-קשה להאמין)את נשמעת בחורה חכמה. אני הייתי מציע לך,לקחת חודש,ולפיו תחליטי את ההחלטה שלך, אם את ממשיכה או לא.. תעשי את זה בצורה חכמה, וכמו שאמרתי כבר, יש לך את זה, וכאן מדובר על פיקחות מיוחדת שיש רק לאשה.... תמשיכי לחיות איתו, הכל רגיל, אל תזכירי את המצב, תני לו, תקבלי ממנו(את מה שהוא רוצה לתת..) שלא תעיזי להדביק לו נשיקה בכח, ואפילו לא חיבוק קטן. ואולי אחרי התקופה הקצרצרה הזו, שנרגעו קצת הרוחות, תיזמי משהו רציני, את בעצמך, ולא דרך מישהו..-תבהירי לו בצורה ברורה ויפה, שאת מוקסמת ממנו, וכו` וכו`.. וז-ה הבחור שהיית רוצה לחיים.. א-ב-ל בצורה זו, את מפסיקה את הקשר, כי עם כל הכבוד, את מחפשת מישהו שיתן לך את מה שא-ת רוצה, ומישהו שיקבל, וירצה לקבל, את מה שאת רוצה לתת!!! די עם מתנות... ומסיבות ושטויות! את רוצה לתת את עצמך!!!

אני מסכים חוץ מבדבר אחד

לדעתי היא נתנה לו מספיק זמן וכמה שיותר תשאר איתו ככה יותר תקשר אליו, וחבל, כי הקשר הזה לא הולך לשום מקום, לפחות לא למקום רומנטי. לדעתי, שתצא מזה עכשיו.

צודק!

מצד שני, היא בליבה תדע שעכשיו זה מבחן. ברור שכל יום, כל שבוע וחודש, הקשר מתעצם וגדל, אך אם היא לא תעבור את השלב הזה, היא עלולה להצטער ע"ז אח"כ, שכך עזבה הכל.. ואולי היתה מנסה בעוד דרכים וכו` וכו`.. כך היא תהיה בטוחה בעצמה! וזה הכי חשוב!!! אז אני לא אומר חודש, אפילו שבועיים, שתיקח לעצמה את הזמן, ואם היא החליטה לעזוב ולזרוק הכל, ולסיים את הקשר הזה... מה טוב! אך על כל ספק,- היא בטוחה בעצמה! (שזה דבר חשוב לאשה.. ובכלל, לכל אחד..) מבין?

אהה...

להמשיך בקשר הזה בצורה הזו, זה אכן דבילי, ויותר מזה, אפילו מסוכן! אבל.... היא נפלה לתוך בור כזה, שבשביל לצאת ממנו צריך לטפס... לעבור קושי מסויים, במיוחד אם היא רוצה שבסופש"ד הכל יהיה טוב!!! אז היא תעבור את זה... אבל היא תדע לאן היא ממשיכה... אני מבין מצויין את מה שאתה אומר, אך בכל דבר קשה ומכל מצוקה אפשר לצאת בצורה "פשוטה" ביותר... פשוט לעזוב הכל... לקפוץ החוצה.. לעצום ת`עיניים ולחיות כמו בת יענה.. אולי להתאבד?! אף אחד לא כופה עליך... ויאללה... אני מתחיל לכתוב כבר שטויות מרוב שאין מה לכתוב....... הבנו ומיצינו... לא??... אחרי הכל זו החלטה שלה, היא חיה את זה, ומה שבטוח........ הבנתוס?..........

למעלה