מצוקה- הודעה של 6tutit6

jole

New member
מצוקה- הודעה של 6tutit6

מצוקה כלכלית ו 6tuti6 ו 16:52 | 13/11/04 שלום לכולם! אני חדשה כאן, ולא יודעת איך להתחיל.... טוב אז אני גרושה עם שני ילדים ,עובדת ומשתכרת בשכר מינימום, הבעיה שלי היא שהמשכורת עם המזונות לא מספיקות לי להזין אותי ואת ילדיי, היות והשכירות שאני משלמת גבוהה מידי וכל משכורתי משולמת לשכירות ואילו המזונות נמוכים 2,000 ש"ח . אני כרגע במצוקה כלכלית ולא יודעת מה יהיה לי לתת לילדיי לאכול. אנא עיזרו לי! בבקשה או תפנו אותי למי שיכול לעזור. תודה מכל הלב האמא המודאגת לעתיד ילדיה.

jole

New member
תגובות-

שקלת לעבור דירהו סתמישי ו 20:20 | 13/11/04 למקום בעל שכירות נמוכה יותר? זאת יכולה להיות התחלה. בנוסף אם את מעוניינת לקבל תרומות ועזרה את צריכה שמשרד הרווחה במקום בו את גרה ע"מ שאגודות יוכלו "לוודא" שאת באמת נזקקת וכך תוכלי להיתמך גם על ידן. אפשר גם לנסות ולתבוע מזונות יקרים יותר.... בטוח יש פה מישהו שיודע יותר ממני אז תציעו מה שבא לכם..

ניגונים

New member
עדיין מחכים

לפרטים מ tuti6 , כתובת וכד. בינתיים קבעתי עם אמא של מוריה למחר בערב, שאאסוף ממנה את האוכל ואעביר ל tuti6 בסדר ?

ניגונים, יש שינוי, מסרתי לך אמנם

פרטים של 6TUTI6, אך היא אינה מעוניינת באוכל מבושל, אלא באוכל יבש. האוכל המבושל, הולך חצי למשפחה ממודיעין והחצי השני למשפחה מתל-אביב (רמז: זו שמסרת לה את הפוכים) צור איתי קשר, כשאתה מתפנה.

למעלה