מצוקה

trillian

New member
מצוקה

לאחרונה הבנתי שפתאם אני מחזיקה ברשותי כמות גדולה מאוד של ספרי פראצ'ט. למעשה, אם אני בת ה-16 היתה נוסעת בזמן, ומגיעה להווה, היא היתה מתפלצת מרוב שמחה וחדווה. אלא שבעצם זה קצת מדכא, כי זה אומר שלאט לאט אני אסיים את מאגר הספרים הזה (נשארו לי עוד מעטים שלא קראתי), ואני אנסה לגרד עוד ועוד יצירות שלו שנמכרות מי יודע איפה. פעם היתה בי סקרנות ושמחה בלגשת לחנות ספרים שקר כלשהו בכל מקום בארץ שבמקרה אני נוחתת בו, ולגלות בה עוד ספר של פראצ'ט שאין לי ובמקרה יש להם במלאי. אבל רגעי שמחה שכאלה הולכים ומתמעטים, ולמעשה בשנה האחרונה כלל לא היו לי כאלה. מה שמביא אותי ל XKCD של היום. הוא קצת מעמיק ומגביר את הדכאון הנוכחי שלי בהקשר הזה.

פססט...

יש סופרים אחרים *חוץ* מטרי פראצ'ט. *נעלם לפני שיוכלו לסקול אותו באבנים*

T h e G r i m

New member
מוכן לקחת על עצמי את המצוקה שלך...

פשוט תעבירי לי את כל ספרי הפראצ'ט שלך (אני מקווה שהם באנגלית, כן?) ואז אני אאלץ לסבול מהמצוקה שלך (ד"א זאת גם הסיבה שאני קורא יחסית נורא לאט את הספרים שלו, אחרי כל ספר יש לי איזה הפסקת עיכול של חצי שנה ורק אז אני אולי מתחיל ספר חדש שלו, חוץ מזה רק ככה אני מפנה גם זמן לקרוא ספרים אחרים). שורה תחתונה, אני בדיוק כמו הכת הזאת באחד הספרים (מישהו זוכר איזה?) שטוענים שכסף גורם לאנשים אומללות דיכאון והתנהגות רעה והם מוכנים לקחת על עצמם את האחריות בכדי לשמח את כולם, כל מה שצריך לעשות זה רק להעביר להם את כל הרכוש שלך.. ד"א אני מנצל את ההודעה, החלטתי לבנות לעצמי את ספריית עולם הדיסק- המטרה לאסוף את כל ספרי הסדרה באנגלית, עדיפות גדולה לספרים עם כריכה של קירבי (חולה על הציורים שלו) כל מי שיכול לתרום ולעזור עם זה אני אשמח מאוד... ובכיוון ההפוך יש לי אוסף לא מבוטל של ספרי פראצ'ט בעברית שאני מוכן למסור..גם ככה אני קורא אותו רק באנגלית (וממליץ לכולם לעשות כך, אבל למי שלא רוצה להתאמץ העברית לא רעה עד כדי כך..). אוהד

trillian

New member
טוב, זה לא כאילו שאני מתכננת להפטר מהם אי פעם

עבור כל אחד ואחד מהם עבדתי ועמלתי קשות. הכסף לא גדל על העצים, כידוע. שיהיה בהצלחה עם האוסף שלך :)

אוקטרין

New member
לא נורא

יש עוד המון דברים שאפשר לעשות. למשל: לקרוא את כל הספרים שוב, הפעם לפי סדרות. לבחור ספר אחד וללמוד אותו בע'פ. ואז לתרגם אותו לעברית. לראות את כל הסרטים, לתרגם וללמוד אותם בע'פ (לא בהכרח בסדר הזה). לאסוף כל מיני כאלה שיהיה מה לשים על המדף ליד הספרים. למצוא משהו אחר לקרוא, למשל Sluggy Freelance - יש 11 שנים בארכיון, יקח לך זמן. אחרי שסיימת את זה, אפשר לעבור לדילברט. ואח'כ לגרפילד. וגם Plants Vs. Zombies

למעלה