מצוקת אינטרנט - HTC Desire

eleshem

New member
מצוקת אינטרנט - HTC Desire

שלום רב, אני מחפש דרך להתחברות לאינטרנט כאשר המכשיר יושב לידי על השולחן בעבודה כל היום. אין לי שם Wi-Fi ואני לא מעוניין להשתמש באינטרנט סלולרי של אורנג'. לעומת זאת יש לי אינטרנט זמין כל היום במחשב הנייח דרך הרשת של החברה - כרגיל. השאלה שלי: איך אפשר, אם אתם מכירים, לחבר את המכשיר לאינטרנט הקווי דרך: USB ? Bluetooth ? Wi-Fi ?

metrocard

New member
מוזר כי בוויינדוס מובייל אפשר

ב TYTN 2 שהיה לי , בזמן סנכרון או שהמכשיר סתם היה מחובר למחשב דרך יו אס בי היתה גלישת אינטנרט גם במכשיר (בלי WIFI ובלי אינטרנט סלולרי.)

אפשר ליצר רשת ad-hoc אלחוטית

אם למחשב הנייח יש wi-fi (או לחילופין תקנה בעשרה דולר סטיק wi-fi שמתחבר ל-USB למשל מכאן) תוכל די בקלות לייצר רשת אד-הוק בה המחשב הנייח שלך משדר את הרשת בצורה אלחוטית והסלולרי גולש דרכו. כאן תוכל למצוא מדריך איך עושים את זה בחלונות, ואם ממש תרצה אוכל להדריך אותך איך עושים את זה גם בלינוקס. קח בחשבון שיתכן שמנהל הרשת שלך בעבודה לא מאוד יאהב את זה... בהצלחה. ברושו

eli pentser

New member
Re: מצוקת אינטרנט

הי ניתן לקנות היום WIFI Dungle והמחשב שלך הופך לWIFI ז"א ישנו התקן שנראה כמו diskonkey שמתחבר למחשב שלך דרך חיבור USB והמחשב שלך הופך לנקודת גישה - WIFI , כך שהנייד שלך יזהה את נקודת הגישה הזו אצלך ניתן לקנות זאת ברשת BUG ב- 50 ש"ח ואם אתה רוכש דברים באינטרנט בחול זה יעלה לך 2 דולר באתר DealExtreame ראה קישורית לאתר ולמוצר.

למעלה