מצוקת הסילווסטר

• פותח הנושא eig
  • פורסם בתאריך

eig

New member
מצוקת הסילווסטר

שאלה: האם ניתן לדלג על הסילווסטר כאילו לא היה ?? האם אפשר פשוט להתעלם מקיומו ??? העניין הוא שעד אתמול עוד חשבתי מה נעשה בן זוגי ואני בסילווסטר, ולמען האמת הוא העלה את הרעיון קודם לפני כמה ימים. היו כל מניי אלטרנטיבות שאני לא אכנס אליהם עכשיו. אבל עכשיו, ברגע זה ממש 8 ימים לפי, כשאני כבר כמעט 25 דקות לבד, ללא בו זוגי. כל נושא הסילווסטר לוטה בערפל. מה שברור לי שאני כרגע לא רוצה לחגוג אותו עם אף אחד אחר. ומכאן אני חוזר לשאלה: האם ניתן פשוט להתעלם ממנו ? מהסילווסטר ?

זורבבל

New member
בטח שאפשר ../images/Emo6.gif

אם אני התעלמתי מהמילניום אז מה זה סילווסטר, קטן עלינו - לא

**Blue-Lagoon**

New member
תסבירו לי מה ההתלהבות?

במיוחד בישראל... עוד איכשהו פה יש מסיבות בלאגנים אירועים בלה בלה בלה אבל בישראל טוב מאוד התעלמתי מהסילבסטר (ולמה לעזאזל מתעקשים לקרוא לזה סילבסטר?! NEW YEARS!) זה סתם עוד סיבה למסיבה או בפריז יותר נכון ללכת לאייפל ולעשן סתם שטויות אמילי בלופ

**Blue-Lagoon**

New member
הודעת חסות

בל הזכויות למילה בלופ סמורות לאלי עכשיו כולם מאושרים? I guess in this society being a male and an asshole makes you worthy of our time

MARMELAD

New member
EIG היקר.....

אח...בני...כמה חגים ומועדים וימי זכרון ממלכתיים אני הפסדתי בגללל חברים לשעבר. למניאקים הייתה נטייה להפרד ממני רק לקראת איזה חג שיזכיר לי כמה שאני לבד כשכולם יוצאים לבלות...... אז מה אני אגיד לך? לבטל.. קצת קשה. להיות לבד בבית - לא כיף גדול. אז מה נשאר? לרוץ אל החברים הכי טובים ולבלות איתם.

דרור22

New member
טוב... אז ככה...

סילווסטר? מילנייום? עוד סיבה לבלות? כן אבל אפשר גם לבלות בבית- או מקסימום אם את חייב לצאת, אתה מוזמן לנהריה הקטנה והמושלגת (לא סתם זה פשוט נשמע יפה...) ונוכל לעשות כלום ביחד... (דרך אגב אם מדברים על המילניום אני השתכרתי לבד בבית אז... לא נראה לי שיש יותר נטוש מזה...) תסלחו לי שאני קופץ פשוט אין לי כוח לעשות כמה הודעות אז הנה אחת משולבת... לאומו- תיקח את זה מזה בקלות - מה לעשות אנחנו נוטים להימשך לחתיכים וכוסונים ושאר דוגמניים למניהם ובדרך כלל הם עם חרא! ואתי תמיד לימדו שם חרא לא משחקים (גיאצוק סליחה על הביטוי) אז תרד ממנו (ולא לו) ואני בטוח שתמצא משהו הרבה יותר טוב .... למאי- תפסיקי את עבודות התיוק וברגע זה! אז לבחור נפלטה המילה קשר - ביג דיל... מה קרה- תמשיכי להיפגש איתו, תראי לאן זה יוביל - ואל תשכחי שהוא האחד ששבר את הקללה (לא שזו היתה קללה לדעתי - הייתי מוכן להסתובב אית יא מגנט להומואים ... וכמה שיותר יותר טוב...) אאאההה וואללה טיסה נעימה, ותביא לי איזו שקית בוטנים מהמטוס... (מת על הדברים האלו...) יש לי התוודות... לא ראיתי את הפרק של הכי גאים ... מה לעשות:( ליואבון- כאפרה עניים נשמה... מה המצב? באמת ששנים לא היית פה.... את תסתבך או תתבלבל ולא נראה לי שיורידו אותך בדרגה - בכל אופן לא ניתן להם (לא שנראה לי המערכת הפורומית(הצבאית) היא דמוקרטית במיוחד...) טוב נראה לי עניתי בערך על הכל אההההה.. ואם מדברים ראיתים בקליפ של קיילי איזה מכנסיים מדהימות לובשים הרקדנים (הכוסונים, השוויים ...) שלה? אני גם רוצה מכנס כזה ועדיף שהוא יגיע ארוז ברקדן... גיא איך היה במילואים? (קשות כל הג´בלאות הללו באילת?) זהוא העידכון השבועי שלי הגיע לסופו... המשך שבוע טוב שלכם דרור.....

לירוי25

New member
הבאת אותה בהודעה אה?

סך הכל סילווסטר! אפשר לחשוב. אני את המילניום העברתי במשמרת בשירות הלקוחות של "סלקום" ותאמינו לי שזה היה הסילווסטר הכי טוב שהיה לי בחיים!! תשאר עם חברים שלך, תעשו חיים, או שפשוט תלך לישון. אותי למשל ידידה הזמינה לערב גבינות ויין...אני רוצה את זה כמו דלקת ריאות בערך.

לירוי25

New member
תודה אבל אמא לא מרשה לי...

סתם, כבר התחייבתי לערב גבינות ויין אצל ידידה שלי... היא בקשה שכל אחד יביא משהו, עדיף גבינה..קוטג´ זה בסדר נכון? היא אמרה להביא מה שאוהבים!

../images/Emo6.gif דרור´קה...אתה נטוש...../images/Emo136.gif

והגרב מסמלת בעיטה בתחת שבא לי לתת לך... לשבת בבית ולהשתכר... אוח...דרור... אני מקווה שזה לא יקרה יותר. מרגע זה ועד סוף ימיך, אתה לא חייב להיות עוד לעולם, אתה תמיד מוזמן אלי לכל ארוע שהוא. אלא אם תתחתן עם איזו שחורדינית זולה, ואז, תשכח ממני! לא אדבר איתך בחיים! יאללה ביי קובי

../images/Emo68.gifיו!...חתיכת ז**ה...אחרי הכל?

איך אתה יכול?....חתיכת מז***ן שכמוך.... אתה בדיוק כמו כל הבנים : דופק וזורק...ככה...אה?...זה מה שמגיע לי? אחרי כל מה שעברנו ביחד? אתה זורק אותי ועוד לטובת בחור צעיר וחדש?...אין בעיה...
אני אזהר מבחורים כמוך מעכשיו...כל מה שיש לך בראש זה רק
טוב...אני אל ךלבכות באיזו פינה...עם בקבוק של ג´יי-בי...

MARMELAD

New member
בנות, בנות, להרגע, מספיק לריב!

גריזלדה, תניחי את הג´יי בי! פרציפולכה, תעזבי לאחותך את השיער! סינדרלה! לנקות! אנחנו הולכות למועדון לילה !!!!! ובברכת יום נפלא - שלום ולהתראות - ג.מרמלד (מר ג./ גיא וכו´)

אולי במקום מר ג. או ג. מרמלד וכו´

נקרא לך ג.יפית? כלומר, ברור שזה מעליב. אבל יש בזה גם פן חיובי כלשהו. לא?

MARMELAD

New member
פחחחחחחחחחחח

על הבוקר לשמוע כאלה הצעות, תודה לך יתיר, עשית לי את היום...!

למעלה