מצורף כתב הגנה

hamra1

New member
מצורף כתב הגנה

רציתי לדעת את דעתכם,
החברה הנ"ל שלחה לי 5 הודעות סמס במטרה למכור לי מוצר, אני אומנם נתתי את מספר הטלפון שלי לאותו סוכן אך לא אישתי ולו לרגע שישלחו לי פרסום, למרות זאת שלחתי פעמיים בקשה להפסקת ההתקשרות עם החברה ("הסר") והחברה לא חדלה מלשלוח לי הודעות על פרסום.

הגשתי תביעה כנגד חברת הבניה, ככל הנראה אני מבין שמי שהגשתי כנגדו את התביעה היא חברת בת או חברה אחות של החברה אותה הייתי אמור לתבוע בפועל, אך יש בין השתיים קשר,
החברה טוענת שבגלל שנתתי את הטלפון שלי לסוכן שלהם, זה נחשב כאילו הסכמתי שישלחו לי הודעות, האם הדבר הזה נכון מבחינת החוק?
בנוסף החברה ציינה בסעיף האחרון כי היא בוחרת לא לתבוע אותי בתביעה נגדית משום שזה עניין שולי אך אם לא הסיר את התביעה היא תגיש נגדי, על מה ולמה? לא הבנתי אם אתם מבינים אשמח לשמוע מה סיבתם.
בכל מקרה אשמח לקבל עצה ממקצוענים.

תודה רבה

תשובות:

רפרפתי על מה ששלחת.
&nbsp
1. אם תבעת את הגוף הלא נכון, תמחק את התביעה, ותגיש אותה מחדש נגד השולח.
&nbsp
2. מסירת טלפון שלך לסוכן אינה בקשה לקבל הודעות פרסומת. היא לא תקפה ללא הודעת החברה כי מספר הטלפון ישמש לקבלת הודעות. זה החוק: "הנמען מסר את פרטיו למפרסם במהלך רכישה של מוצר או שירות, או במהלך משא ומתן לרכישה כאמור, והמפרסם הודיע לו כי הפרטים שמסר ישמשו לצורך משלוח דבר פרסומת מטעמו, באחת הדרכים האמורות".
&nbsp
3. אם אכן תבעת את החברה הלא נכונה, ייתכן שתחוייב בהוצאות. אין להם עילת תביעה נגדך, רק על זה שתבעת את הגוף הלא נכון.

hamra1

New member
החברה היא חברה אחות

תודה על התגובה המהירה, מדובר בחברה אחות, אפשר לראות בכתב ההגנה כי החברה אחות מגנה כביכול על החברה ששלחה בפועל אל ההודעות, האם זו הילה לכך שבין החברות יש קשר ועל כן אני יכול להשאיר את התביעה (החברה גם ציינה כי החברה ששלחה הינה חברה אחות)?

אם החברה האחות היא זו ששלחה את ההודעות, תבקש

לשנות את שם הנתבעת, או למחוק את התביעה ולהגיש אותה מחדש.

מור893

New member
הם עשו לך תרגיל מספר 2

במקרים כאלה אם התביעה משתלמת זה , להקליט את נציג הנתבעת ולדלות ממנו פרטים הנוגע לאס אם אסים ואז להגיש תמלול .

למעלה