מצורף קובץ בקשר העלעת גרה של הקנגור

מאחר והודית מספר רב של פעמים

שאין לך מושג וחצי מושג באנגלית, אשאל אותך האם יש לך בכלל שמץ של מושג מה יש בקובץ שצירפת?

דוד1000

New member
עוד דף שלא העתקתי

66 H.Hirakawa ©2001 Mammal Society,Mammal Review,31,61–80 of the dark phase (Jilge,1982),as is observed in the wild European Rabbit (Southern,1942; Watson,1954;Meyers,1955). Despite the aforementioned studies,understanding of the caecotrophy rhythm in the Domestic Rabbit has been in confusion,from the initial studies through to today.For example,Eden (1940b)called soft faeces ‘night faeces’and Cheeke (1987)included this as one of the names for soft faeces.The cause of this confusion is probably the daily care routine, in that food is often provided first in the morning and in such an amount that none is left over to the next morning (Taylor,1940a).Under this practice,the Domestic Rabbit probably becomes accustomed to start eating at the provision of food and continue eating until food is depleted.As a result,the feeding rhythm is reversed and soft faeces are excreted during the night after the food is depleted (for example,see Fig.1 in Thacker &Brandt,1955). Ebino et al.(1993)reported frequent reingestion of hard faeces in the Domestic Rabbit, but did not clearly indicate the rhythm of reingestion. Passage and recycling of food particles The passage rate of large food particles is quite fast in leporids (Olsen &Madsen,1944; Hirakawa &Okada,1995).In the Japanese Hare,large particles ingested early in the evening are almost completely eliminated by the end of that night (the minimum passage time is 2 hours and the mean retention time (MRT)is 4–5 hours)(Hirakawa &Okada,1995).As ingested later on,however,they are increasingly eliminated in the daytime faeces (both in soft and hard faeces)and hence reingested.Of the reingested particles,those that still remain large after remastication are eventually discarded in hard faeces during the following night.The fate of large food particles thus varies depending on the time at ingestion (Fig.3). Fig.3.Excretion of particulate markers in relation to the time at ingestion.The upper graph shows the excretion rates of particulate markers by the end of the first and second night.The lower graph shows their minimum passage time, mean retention time,and 98%excretion time.(Modified from Fig.4 in Hirakawa &Okada 1995.) יש לי את התוכנה שמתרגמת. אני שלחתי לכמה אנשים שיתרגמו. בלי נדר אני אתקשר לרב יעקב סגל שיתן שיאמר לי היכן מדובר על הקנגרו.

Gov e rn or

New member
דודינק'ה, קראתי בעיון את המאמר

שהבאת (וברור שאתה _לא_ קראת אותו, מחוסר הכרות ולו עם אות לועזית אחת) וברור שלא ערערת מלה מטענותי. מר שטיין או סגל אמרו לך שיש שם דיון בקנגרו והספורטיב למור, אולם לא אמרו לך מה נאמר שם. דברי עומדים בעינם: לפני מספר ימים טענת שהסכמתי פעם כי הקנגרו אינו מפריך את התורה. על זאת עניתי לך במלא ההגינות והפתיחות כי הענין תלוי בטענותיך. אם אתה טוען כי ויקרא י"א ג' עד ז' הוא "מופת" עולמי, אזי תשובתי היא שהתורה הופרכה. אם אתה טוען שלא מדובר ב"מופת" עולמי, אלא רק בכלל-אצבע דחוק עבור יהודי החי במזרח התיכון, אזי התורה לא הופרכה, אבל כמובן שלא הופגן ידע שמימי. חשבתי שבכך יושב הענין, אולם מסתבר כי נוכל/שקרן/סלפן/כזבן/חמקמק לעולם לא ישקוט, ותמיד יחתור להפר הבנות בתקווה לחטוף משהו מן ההפקר. הנה אתה שוב מביא את הטענות האידיוטיות של דב. אז חסל סדר הבנות. סעיפים (1) ו- (5) להלן מוכיח חד-משמעית שהתורה נתחברה ע"י אדם די מוגבל: (1) העלאת הגירה של שפן/ארנבת הארנבת והשפן אמנם צמחוניים, אולם אינם מעלים גירה אלא מורידים גירה. ז"א, הם פולטים מפי הטבעת מזון שלא עוכל עד תום ושבים ולועסים אותו. קיבתם אינה רבת מדורים. אם הם קרויים מעלי-גירה על שום דמיון שיטת העכול שלהם לזו של מעלי גירה, אזי לפחות עוד שני סוגי בעלי-חיים זכאים להמנות עמם כיוצאים מן הכלל, והם הקנגרו וה- sportive lemur (הקרדיט לגוססי), הדומים בהרגלי התזונה ואופן התזונה למעלי גירה _לא_ _פחות_ מן הארנבת והשפן. הנה על הקנגרו מתוך מאמר שהופיע באתר Zootorah אולם הוסר לאחר שהעורך המדעי חזר בו: http://www.zootorah.com/hyrax/The%20Kangaroo.htm המשפט המסכם היה: The preferred solution would be to state that the Torah’s list is not exhaustive, and is merely a good rule-of-thumb for Jews living in the Middle East אולם, מכיוון שכאמור הוסר דף זה, מקבל האמור כאן משנה תקף. (אגב, גם אתה צטטת מאמר זה בשני חלקים" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=13165231 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=13171949) והנה על הספורטיב למור: http://www.beyondveg.com/billings-t/comp-anat/comp-anat-5b.shtml המשפט המסכם הוא: The sportive lemur (Lepilemur mustelinus), a very small folivore, engages in coprophagy--it eats its own feces, for a "second-stage" digestion. This 2-stage process may increase the energy value of the lemur´s diet [Richard 1995]; see also Hladik and Charles-Dominique [1974] as cited in Chivers and Hladik [1980]. ענין נוסף בקשר לחיות טהורות ושאינן טהורות: לחיות הכשרות אין פרסה שסועה, אלא שתי אצבעות ובראש כל אחת מהן פרסה משלה. משמע, הטענה כי לבהמה טהורה יש פרסה שסועה מעידה על אי הכרת רגל הבהמה. סכום נושא מס. (1): התורה נכתבה בידי אדם בשר ודם אשר לא הכיר אלא את חיות המזרח התיכון, וגם אותן רק בקושי. (5) חיפוש חיות בכל העולם עם שני סימני כשרות מלבד המנויות בתורה כעוד ראיה לתורה משמים כבר ראינו שהתורה כשלה במנין היוצאים מן הכלל, ושהיתה צריכה לציין גם את הקנגרו וגם את הספורטיב למור. האם בעל חיים זה כשר? http://www.ultimateungulate.com/chevless.html הוא בעל רגל בת שתי אצבעות, אשר בראש כל אחת פרסה, ויש לו קיבה תלת-מדורית והוא מעלה גירה. הוא נראה כצבי, אולם גדלו כחולדה (ראו תמונה שם). יש לו שניים בלחי העליונה. כשר או לא? סכום נושא מס. (5): ראה נושא מס. (1) בענין הקנגרו: The preferred solution would be to state that the Torah’s list is not exhaustive, and is merely a good rule-of-thumb for Jews living in the Middle East

כן, יש לי מושג.

אך נראה שלך ולדודXXX אין. הספיק לי לקרוא את הפסקה הראשונה כדי להבין שמאמר זה תומך לחלוטין בדעתו של גוברנר בנוגע לכך שהם לא מעלים גירה אלא אוכלים את צואתם... ממש כפי שהוא טוען זה זמן רב. אבל נראה שגם אתה אינך דובר אנגלית, ויותר חמור מכך - ניתן בברור לראות את אופייכם הקרימינלי. מר דודXXX הפיראט אפילו טרח והעתיק את סימן ה-CopyRights שמסמן כי אסור להעתיק את המאמר הנדון... אבל אל תתנו לחוקים להפריע לכם, ממש כמו שאתם לא מאפשרים לאמת להפריע לכם... והכי אהבתי את הצהרתך בנוגע לרמת העברית ואופן ההתבטאות האופייני לך : "יטמבל". עלה והצלח ילדון, כל הודעה שלך ושל חבריך רק מרחיקה עוד ועוד חילונים השקרים שלכם.

אני, Yahweh, הידוע גם כאלהים, יהוה,

אדוני, יי, אל עליון, וכנויים נוספים, כמפורט בחבור שלי המוכר בכנוי "תורה", מצהיר בזאת, בהתאם לתקנה 7/א'/8307 (שעות העבודה, המנוחה והנחלה, הוראת-שעה) תרפ"ה-פ"ו, (נסח מפוצל), כי אני מועסק לתקופת נסיון ע"י גוברנור, ואוכל מכף ידו הרחבה, הפתוחה, המשביעה לכל חי רצון, ועושה דברו ככל אשר יורה לי, בתום לב ובהשתדלות כדרך פועל הגון. לאור הצהרתי לעיל, ומכח היותי אדוניך ובוראך, מ(ח)ששה, אני מודיע לך כי מעסיקי מודה לך על שאתה מצהיל את רוחו בשטויותיך וגורם לו קורת רוח עמוקה, שעה שהוא טרוד בסיוע לבני יפת בבבל למגור צאצאי סנחריב. שא ברכה...

למעלה