מצורף תקנון הפורום -

קסנדרה*

New member
מצורף תקנון הפורום - ../images/Emo13.gif

לפני שאני נותנת לו תוקף "משפטי"
עלק....(לפני הפרסום). רציתי שתעיינו "מועצת החכמים" שלי ותעירו הערותיכם. מה מיותר, מה מכביד, מה יש להוסיף, להוריד ועוד..... ממתינה לתגובותיכם זה חשוב.

קסנדרה*

New member
לטובת מי שלא פותח קבצים ../images/Emo13.gif

תקנון הפורום 1. הפורום מיועד לפרסום יצירות בלבד. שירים, ספורים קצרים, הגיגים וכדומה. 2.אין לפרסם בפורום שאלות לגבי חיפוש ברשת האינטרנט, אין לפרסם בקשות לעזרה לכתיבה. לכך יועד הפורום החברתי. 3.אין לפרסם בפורום יותר מיצירה אחת ליממה. 4.במידה ומעוניינים לפרסם יותר מיצירה אחת ליממה, ניתן לשרשר אותם, תחת כותרת ראשית אחת. 5.הפורום הענייני מיועד לפרסום יצירות בלבד, כל שאלה, התלבטות או ברור, ניתן לפרסם/לשאול בפורום החברתי. 6.אין לפרסם הודעות פרסומת בפורום. 7.עפ"י תקנון הפורומים באתר – אסור לפרסם מספרי טלפון. הודעה כזו תימחק לאלתר. 8.אין לפרסם תמונות ו/או פרטים אישיים של אדם אחר, זולת של המפרסם בעצמו ועל אחריותו (למעט מספרי טלפון). הודעה כזו תימחק לאלתר. 9.אין לפרסם יצירות של יוצר אחר גם לא בהסכמתו. במידה והיוצר המקורי מסכים לפרסום, ישלח את הסכמתו בעצמו לתיבת המסרים של מנהל/ת הפורום, טרם הפרסום. פרסום ללא רשות – ימחק . 10.אין להעתיק ו/או לפרסם שירים/יצירות של יוצרים ידועי שם (ביאליק, אלתרמן, עגנון ועוד) כי זו עבירה על זכויות היוצרים. ניתן לפרסם ציטוט מתוך שיר, בית מתוך שיר, קטע מתוך ספור אך לא את היצירה בשלמותה. הודעה כזו – תימחק. 11.יש להקפיד על התבטאות הולמת. על שפה נקייה כמקובל בפורום. 12.בכל שאלה, ברור או אי הבנה, עצה, או המלצה ניתן לפנות אל מנהל/ת הפורום בתיבת המסרים. תשובה מובטחת.

קסנדרה*

New member
אז היות ואין תגובה אני מניחה שאני

יכולה להעביר את הכללים לאישור ההנהלה

הבהרה

קסנדרה, נדמה לי שיש אי בהירות לגבי סעיף 4. אני מניחה שאת מתכוונת, שאפשר להכניס מספר יצירות בגוף אותה הודעה, אבל לא במספר הודעות. כפי שמנוסח סעיף 4, ועל סמך מה שקורה לפעמים, נדמה לי שיש מי שחושבים שניתן לכתוב מספר יצירות בתגובה זו לזו. כך הן משורשרות.

קסנדרה*

New member
פרח , אכן כך, תגובה להודעה הראשית

מי שמעוניין לפרסם יותר מיצירה אחת, כפי שעשה אתמול/שלשום דרור דרור , תחת הודעה ראשית אחת זה ניתן וזה לגטימי. האם זה לא מובן מהנסוח ? כי אני צריכה להעביר את התקנון לאישור, ואני מעוניינת לדעת שאכן הכל ברור. התקנון יהיה מפורסם בטאגליינס או שיהיה בראש העמוד - דוגמת הכיתוב "פורום חברתי" זה עדיין לא סופי אני צריכה לבדוק את האפשרויות.

קסנדרה

זה מובן. נראה שאפילו פרח הבינה את זה כך, אבל חשבה שלא לזה את התכוונת...
שבוע טוב פו

למעלה