מצחיק...או שלא...

../images/Emo32.gif../images/Emo66.gif

משהו בא ל-מה שיש ביום רביעי בערב בכיכר רבין
יכול להיות שמארגנים לנו לנסוע לשם מהפנימייה...

Silver Fox

New member
אני היחידה...../images/Emo82.gif

שממש ממש שונאת את הפרסומות הקופצות האלה שמתחילות לשיר לך??

blinkgirl182

New member
מה?!?!../images/Emo58.gif

מתי יש צופים בכיכר...השבוע?! לא אמרו לנו כלום...

אממממ, חברה זה לא צופים בכיכר

חשוב שאנשים יבינו, זה עצרת לזכרו של רבין שקשורה לתנועת הצופים, לא עוד איזה מפגש חברתי מגניב כזה בת"א...

כן באמת... ../images/Emo168.gif

זה היה נשמע לי ממש מוזר שקראו לזה צופים בכיכר.... כי שנה שעברה זה לא היה איזה טקס זיכרון או משו...

DrKasperrrr

New member
האח שלי הולך לשם. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אז אני משער שגם דנה ואלינור.

כל שבט זה משו אחר.. ../images/Emo110.gif

לוידעת, אם זה מחר, ועוד לא הודיעו לנו, סביר להניח שלא נלך..

אז מי בא בסוף?../images/Emo66.gif

אני כנראה כן אבוא ואם בא לכם לגוש אותי אז תצרו קשר. פלאפון במסרים או אצל חן אמור להיות...

מצחיק...או שלא...../images/Emo163.gif

כזכור חזרתי מטיול של הצופים שהיה שישי שבת.. קיצר כולי חזרתי צרודה ולא יכולתי לדבר..(עד עכשיו) חחח ויום ראשון הייתי צריכה לספר על מוניקה.. עם עוד חברה.. בקיצור הבאנו ה-מ-ו-ן תמונות של יהלי שחר פיטר ואלדד ואפילו של יוסי.. ולא יכולתי לדבר.. אז רק הראתי מי כל אחד עם האצבע בקיצור כולם כזה נרקעו מצחוק.. אז המורה כזה אומר לי.. תגידי את לא אמורה גם לדבר?.. אז חברה שלי אמרה שהתפקיד שלי זה לאצביע על תמונות והיא אמרה את זה בצחוק..וכולם צחקו חוץ מהמורה האידיוט הזה.. בסוף הוא כתב לי 50 חחחחחחחחחחחח ואני נקעתי מצחוק (אבל כזה שקט..)

../images/Emo32.gif אתם לא יודעים איך אני גאה

בעצמי... הצלחתי להפוך ת'קלאסית שלי לבאס... טוב.. בערךךךךךךך באתי כיוונתי את הבאסים הכי נמוך שאפשר למרות שמיטרים קצת רפויים ככה אבל חפיף... אקיצר התחלתי לנגן לעצמי כל מיני נעימות מוכרות... חביב! נסו בעצמכם.. או שאני לא הראשונה שעלתה על זה.. אולי?

אובלינה

New member
../images/Emo32.gifאני מאושרת../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כי הורדתי קאזאה ועכשיו אני מורידה טונות שירים של מוניקה שאף פעם לא שמעתי
אוי, תוריד כבר, מאמי.

../images/Emo18.gif חשובבב!!! ../images/Emo18.gif ../images/Emo110.gif

אוקיי, אז נזכרו להודיע לנו יום לפני שגם חמשושים יוצאים... חהחהחה
סתם, טוב מי שבא לשם ורוצה לבוא ולהגיד שלום או משו 131734212 - זה האייסיקיו שלי

למעלה