מצחיק אפילו קצת

מצחיק אפילו קצת

משעשע על דלת ביתה רשום כאן גרים משפחת איקס הגורה שלה חזרה עם עבודה בחימר שהכינה והודיע את זה ניתלה על דלת הבית ונירשום משפחת איקס ומר דבליו אני ל א גר שם כן אני מתנחל יותר מידי אבל לא גר והילדים כבר מסיקים מסקנות משלהם אז מה רשום על הדלת שלכם כאן גרים משפחת...ומשפחת.. (סתם לא יודע איך לאכול את זה??)

sugar7

New member
קבל זאת כמחמאה

באמת! איזה חמודה הגורה הזאת! אצלנו יש שלט ייחודי מאד עם שם המשפחה המשותף לכולם. לא אפרט על השלט, כי זו חשיפה גדולה מדי עבורי.

עלמה 3

New member
מר דבילו ../images/Emo163.gif

תוכל... תוכל ..... זה יכול להיות יותר טעים מ-
אתה רואה...... " הקבלה " נותנת אותותיה , לאט לאט ........ ועל הדלת שלנו......עדין לא הוחלט ברוב קולות...... משפחה מורכבת, מגובשת , פעילית, סבילית, משלימה, אקטיבית , פסיבית..... לא חשוב..... העיקר בקבלה+נתיננה= אהבה האמת , מרגש אותי, בהצלחה, עלמה

אנחנו משפחת איקס-דבליוּ

אבל מה שמיוחד זה ששם המשפחה שלי בא איתי מההורים שלי. ואילו שם המשפחה השני הגיע אלינו מהאקס של קרן האור שלי. זה לא שם נעוריה. כשהיא התגרשה החליטה לשמור את שם המשפחה של האקס כדי שלילדים ולה יהיה את אותו שם משפחה. מזל. כי אחרת היו לנו שלוש שמות על השלט. של הילדים, שלה, ושלי.

oehhe

New member
שומר דלתות ישראל

על דלת ביתה של רולן התנוסס עד בואי השם שקיבלה לפני 19 שנה, רק עם בואי, 9 שנים באיחור הוא הוסר. על דלת ביתי הקודם מתנוסס עדין (עדכני לאמש) שם משפחתי שלי

rolan

New member
ומה יהיה../images/Emo35.gif

כאשר התגרשתי, הודעתי להוד מלכותן שבלולה וסייחה, שאני חוזרת לשם שנתנו לי הורי... קפצה סייחה הקטנה ואמרה לא
למה
כי אנחנו משפחה אם לי יהיה שם אחר לא נהיה משפחה....
וויתרתי... כאשר סייחה הגיעה לגיל 16 וביקשה להנפיק תעודת זהות מה אומרת לי החצופה הקטנה.... אמא... אולי... אני יכולה לרשום את שם המשפחה שלך?.....
כמובן שבשמחה רבה הסכמתי אך הביורוקטיה בישראל אינה מאפשרת לה והיא תחליף כשתגיע לגיל 18 בינתיים רושמת את שם משפחתי בכל מקום אפשרי (כי אוהי אמר שזה לא חשוב מה כתוב בתעודה...) ראיתם מה זה?.... אז גם אני הולכת להחזיר את שמי הישן סתם מזניחה את העניין בינתיים ועל דלת ביתנו נרשום כאן חיים באושר - משפחת חיות וחיוכים

ח ד

New member
אצלנו לא רשום כלום

אצלנו עדיין לא רשום שום דבר. באמת אני חושב שהגיע הזמן. יהיו כתובים שם שלושה שמות.

אריה לא שואג יקר

איזה כיף שגורה קטנה מסמלת לך שאתה רצוי.......את מבחן הגורה עברת בהצלחה ...כל הכבוד,רק אל תתפוס תחת יש עוד המון מבחנים בדרך,ועוד מבחן בגרות בהמשך. ואצלנו ,עומדת דלת חסרת סימון ....תודה לך לא שואג שהזכרת לי שזה לא בסדר,לקראת הפסח אבקש מיוכבד שתכין שלט צבעוני ויפה..... עוד אשוב לדווח מה תוכנו של שלט זה.

ש ח ר י ת

New member
אצלנו...

כשהתגרשתי שיניתי את שמי לשם חדש לגמרי. לא שמו של אישי לשעבר ולא שם נעוריי שהוא ארוך ומסורבל וגם אליו לא הרגשתי שייכת. זה לא גרע מתחושת המשפחה שלנו. כשנישאתי קיבלתי את שם משפחתו של שמש לפי בקשתו. אני חשבתי להשאיר את שמי אבל זה היה חשוב לו. אז היה לנו שלט על הדלת: שחרית ושמש ירח נפש ותואר כשנולדה שחר, ראינו שהעיניינים מסתבכים ותלינו שלט חדש:משפחת ירח.

*יערית

New member
מאוד פשוט לעת עתה....

כאן גרים באושר נסיך נסיכה והאמא......וזה בטח ישתנה עד אשר הוא יצא לחופשי.....בזמן חירותו נשנה את השלט ונוסיף גם את שמו של נסיך האושר שלי.. עכשיו חייבים לגלות איפוק

maof

New member
אריה רק דבר אחד אומר לך.........

קבל את מה שנותנים לך.............. ותגיד תודה.......... לקבל מתנה .......אתה יכול לקבל מכל אחד אבל להיתקבל .........נישאר רק לומר תודה מעוף

למעלה