לא עבר!!! מעתיקה
תאריך ההודעה: 04/11/02 שעת ההודעה: 21:32 מאת: מסעוד הערס נושא: שעת בין ערביים ובכן הגעתי הבייתה מעוד יום עבודה מפרך.. יושב לנוח מעט, וחושב מה להכין לעצמי לאכול ? בטני החלה לקרקר.. (דבר שבשגרה בשעות בין הערביים) כשלפתע.. צילצול טלפון טורדני.. רינג.. רינג… ראבק.. (חושב לעצמי) רק הגעתי הבייתה ? לא נותנים לנוח ? ברגליים כושלות ובטן עצבנית ניגש לטלפון - "הלווו…" נשמע קול מלא מרץ מעברו השני של הקו - ישראל ? ממשיך הקול בלא להמתין לתשובה - לא !!! אני מסעוד (עניתי) - אפשר לדבר עם ישראל ? - אין כאן ישראל !! המשכתי לענות בנימוס - טוב.. סליחה >> ניתוק << חזרתי בגרירת רגליים למקום מושבי ושוב מנסה לחשוב מה להכין לאכול ? בטני חזרה לסורה והחלה שוב לקרקר ולפתע.. צילצול טלפון.. רינג.. רינג.. ניגשתי שוב בגרירת רגליים מרים את השפופרת ו.. - הלוווו.. ישראל ? (שואל שוב מלי להמתין לתשובה) - אדוני.. עניתי בנימוס כאשר הכעס עומד לפרוץ ממני בהתפרצות אדירה אין כאן שום ישראל !!! כאן מסעוד.. חושבני כי המספר שבידך שגוי - אתה בטוח שאין ישראל - אני בטוח - אז באיזו מחלקה נמצא ישראל ? - על איזו מחלקה אתה מדבר ? הגעת לבית פרטי - אהה.. ? (ענה בהשתאות) בית פרטי ? - כן !!! - בטוח שזה לא בנין העיריה ? - בטוח !! - סליחה >> ניתוק << חזרתי שוב לכיסאי.. עוצם עיניים בעיפות.. ומדמיין לי שוב כל מיני מאכלים גררררר.. (הבטן החלה לקרקר שוב בעצבנות יתרה) ולפתע.. רינגגגג.. רינגגגג.. אינע… כוסא´… ניגשתי בעצבנות לטלפון.. ובלי נימוס בכלל - כןןןן..???? - הלו.. ישראל ? ( שוב אותו קול מעצבן) - ישראל לא כאן ולא יהיה יותר !!! - מה קרה ? - לא שמעת ? תפסו אותו על מעילה - מה אתה אומר ? (ענה בפליאה) בחיי.. היתה לי הרגשה שהוא מעלים מהצד - כן !!! עניתי.. התברר שכל השנים הנבלה הזה היה מפריש לקרן אישית ואפלה והכל על חשבון הציבור - ומי מחליף אותו ? - דוד הג´ינג´י !!! עניתי - דוד הג´ינג´ייייי… ???? - כן !!! עניתי.. מה אתה מתפלא ? - מי זה דוד הג´ינג´י ? - אהה.. עניתי כשחיוך מרוח על פרצופי.. דוד מהפיקוח - אההה.. ענה, וואלק עכשיו אני נזכר.. הנמוך ההוא - כן עניתי.. אבל בייננו.. אגלה לך סוד.. לא נראה לי שהוא יחזיק מעמד - מדוע ? ענה בפליאה - יש עליו מעקב !!! עניתי השמועות אומרות שהוא מקבל מתחת לשולחן - וואלה ? - כן !! וכנראה שדליה תחליף אותו ( בחיי שההוא טמבל) - מה אתה אומרר..? ענה בפליאה גדולה יותר מהקודמת… דליהההה.. ? - כן !!! הרי ידוע שהיא מנהלת רומן עם מנהל מחלקת הנדסה ובינוי - ליבוביץץץץץ.. ?????? ( נראה לי הוא הולך לקבל שבץ ) - כן !!! - וואוו… לא ידעתי שהתרח הזקן עוד מסוגל ועוד עם דליה.. מה היא מצאה בו - בטח מסוגל !!! עניתי.. אחרי חצי שנה של טיפולים בקליניקה און.. הח´טייאר חזר לנעורים.. ודליה.. הרי איך אתה חושב שהיא הגיעה למה שהיא הגיעה ? בטח שלא בזכות כישוריה - את זה לא ידעתי… שמע.. עזרת לי המון ( שומע נימה של הערצה) - אין בעד מה !!! ועם מי היה לי הכבוד ? שאלתי.. מתאפק שלא לפרוץ בצחוק - אהה.. אני יצחק גלבוע מעיתון חדשות העיר.. אני ממש מודה לך - אחי.. עניתי.. תמיד מוכן לעזור.. תוכל להתקשר שבוע הבא להתעדכן מה קורה בעיריה.. אני תמיד כאן - תודה.. להתראות - להתראות חזרתי לכיסאי ברגליים כושלות.. אך הפעם הבטן קרקרה מצחוק