מצחיק פה..

Spezone

New member
מצחיק פה..

Spezer או ספזר.. משהו מהיר אבל נחמד ולכל המתעצבנים והמאיימים.. תרגעו אחים שלי. זה כולה פורום באינטרנט............. אתם לוקחים את זה קצת קשה מידי לפעמים.. וואלה זה נהיה כבר מצחיק לראות פה כל מיני ריבים ואיומים על מסך מחשב.. כנסו ל-פ-ר-ו-פ-ו-ר-צ-י-ה! ביקורת זה סבבה אבל תבינו שזה אינטרנט וכל אחד יכול לשבת על המחשב בבית ולהעלות או לכתוב מה בזין שלו.. ככה זה אם תרצו או לא תרצו ובגלל זה קוראים לזה פורום. אף אחד לא חייב כלום לאף אחד. מי שלא בא לו לראות עבודות סוג ז' שלא יכנס לפורום - כמו שאני עושה רוב הזמן.. בשביל זה יש את העולם האמיתי שכל אחד יכול לבחור מה בא לו טוב בעין ומה לא..

Dtiup

New member
תאמין לי

שאתה מעדיף את זה כי ב"עולם האמיתי" יעלו עלייך אם משיך ככה.

Sorry420

New member
משהו מצחיק אבל מצחיק

ספז - שתוק כבר, במקום המ-א-ד נמוך שאתה נמצא בו, כשאתה מעלה הודעות כמו זאת, אתה רק שם את עצמך עוד יותר ללעג. אף אחד פה לא ממש מאיים ואף אחד לא כלום, תאמין או לא אבל הרייטרים הטובים בארץ כבר ככה בקשר אחד עם השני ויש קולבריישן ומלא ריספקט והכל טוב אבל מה? יש גם טויז, מזתומרת? - שיטהדס שלא ממש קשורים לכלום, לא מפציצים ממש ואם כן זה ממש מכוער....תאמת שלך עוד בסדר, אבל הגישה.... יא פאקינג גיי, מה זה השיחות מוטיבציה האלה?, עודד מנשה אפילו היה אומר לך שאתה גיי קיצר, שלא יחשבו פה שאין כבוד, יש המון ממנו והוא הולך ל: DESO, AIFO2, SOKE, UNGA, TANT, RIST, BAME, SIGN, SIM2, SILO16, FUSE, DASE, AIDE, OREK, VRID, DAVE, MAKE, NESCA, MERK, ARIES, COCA, ROSH, KONAS, KORSE, ZORO, BOSE(my man), MINE, DONE, LAZIK, BLESKBLESK, KAS2 אתה מבין, יש ים רייטרים מסוּרים וטובים, זה שאתה לא אחד מהם זה לא אומר שאתה לא תהיה, אבל וואלה, תפסיק להיות גיי

bob187

New member
אגב אם בקולבוריישן ניזכרנו

מתי אתה חושב שתוכל להתעורר בזמן ולגרור תתחת שלך לחיפה אהה?

skinheadil

New member
אני חושב ששחכתה כמה

ורק בגלל זה אני לא יואהב אותך יותר הבנתה?

Sorry420

New member
טוב נו אם כבר

SWAN ACAB TACHO CRASHone ZINGER FLAME KEOS כוסעמק יש מלאאאאאאאאאאאאא

Make

New member
well ' its not the old days anymore

when we were 5-10 people running around doing anything day by day there's more names . .

Spezone

New member
אני מבסוט

שזה מה שיצא מההודעה שלי.. 420 וואלה מעריך את התגובה שלך מאוד.. עוד משהו חדש

CHEAK

New member
.

אתה פשוט מצליח כל כך טוב לעוות אותיות, לא זכור לי שז' נראית ככה אני מבין את הניסיון בליצור משהו ייחודי, אבל זה לא הולך ככה...

esari

New member
אז איך זה כן הולך?

ומה הופך את ה-Z שלו למעוותת?

esari

New member
אה התכוונת ל-THROW

טעות שלי, רק עכשיו הבנתישהוא בכלל כתוב בעיברית.

acab123

New member
הנד חמוד... אבל החרא השני פשוט בחיים לא הייתי

מנחש אפילו שרשום ספז

Sorry420

New member
אני מוריד את הכובע.

ההנדסטייל נראה טוב, ומה שצ'יק אמר לך הט'רואו....

למעלה