מצחיק, קיבלתי במייל

מצחיק, קיבלתי במייל

נכתב ע"י יעקב ב"דה-מארקר קפה". 23.4.09 בואו לשמוע מה קרה לי היום. הסיפור אמיתי לחלוטין.היום, בשעה 15:40, עמדתי בתור בקופה המהירה שבסופר "מגה" שבקניון קסטרא בכניסה לחיפה.עמדתי שקט ורגוע, מזמזם לי בנחת איזה מזמור לדור, עגלה לידי, כשלפתע פתאום אני שומע מכיון דרום קול אישה שצורחת עלי !אני מסתובב ורואה אישה לא צעירה, אלגנטית מאוד, מחומצנת , לבושה היטב, מנעל גוצ'י ועד עיצוב שיער פברוצ'י, עונדת תכשיטים מוזרים, עתירי אנטנות צבעוניות, בקיצור, אישה אנטיפאתית בעליל. - אדונייייי, אתה לא בתור הנכון !!!! - וכי למה גברתי ? - כי זה תור מהיר, ומותר עד עשרה פריטים , אדוני !!! - אין לי יותר מעשרה פריטים, גברתי !!! - גם לספור אינך יודע ? הנה, ספרתי. יש לך 14 פריטים !!! זוז מפה . - את יודעת מה ? אני לא זז ! - אם לא תזוז, אקרא בלי היסוס למנהל !!! - תקראי למנהל וגם לאליהו הנביא, אני לא זז. - אתה לא זז ? כן? עוד תראה אדוני ! מנהההההל, מנהההההההל ...! המנהל, רדום למדי, שבמקרה עבר , התקרב עם שקית ביסלי פתוחה בידו, והתעניין בנימוס: - כן גברתי, מה הבעיה ? למה את צועקת גברתי ? - כי האיש הזה מסרררררב לזוז ויש לו 14 פריטים בעגלה !!! - נו, גברת, זה לא נורא ... 10, 14, מה זה משנה ... הוא עמד בתור, וותרי לו בבקשה . - בשווווום אופן. האיש הזה יזוז מפה !!! המנהל, נבוך, פנה אלי בקול מהוסס: - סליחה אדוני, הגברת מתעקשת. אולי תעבור לקופה 2 בבקשה ? - אני לא זז מפה ! - בבקשה אדוני. למה שתעשה בעיות ? אעביר אותך בלי תור. אולי תעבור אה ? - על גופתי !!! לא זז. - אבל אבל בכל זאת יש 14 פריטים בעגלה. - נכון ! - אז זוז בבקשה. זה לא אישי. היא מתעקשת ! - לא. - אבל למה ? - כי זה לא העגלה שלי !!! - מה ??? - זה בכלל לא העגלה שלי. לי יש רק קילו שומר. הנה הוא. פה, על השטיח הנע ! היה במקום שקט פתאומי. אפילו השטיח עצר ! הגברת המגוהצת התחילה להאדים למרות האיפור הטייחי ולהשתעל. המנהל התאפק, התאפק, ... ופרץ בצחוק . ואני קידמתי את שומרי והתחלתי לזמזם "אל נא רפא נא לה.." בלחן חסידי גור...ואז הגיע בעל העגלה, בחור חביב , בגובה מטר 90 בלי לקפוץ, 127 קילו בערך, בעל גבה אחת מאוזן לאוזן, ובידיו עוד איזה 14 פריטים, מ"פאקט" בירות ועד אריזה נקניקיות משפחתית. הענק הנ"ל משבט עמאלק זרק את הכל בעגלה ושאל אותי בקול רם ונישא ובפה מלא שיניים של סוס בוגר: - שמרת לי על על התור, אחי ? - בטח, גבר !! עניתי לו עם חיוך לכיון המומיה.איני יודע למה, אבל הפעם הסוציומאתית לא העירה לו שום כלום אודות הערמות שגדשו את העגלה הגורלית. יעקב

למעלה