מצטטת את הבן של בן גביר

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
"זה כמו שאני אגיד לך, 'וואלה, אל תאכל חזיר כי אז זה יפגע בי'. מה זה אומר? אני החלטתי שזה יפגע בי. גם זה שאתה חי בתל אביב, או בירושלים, בעצם קיומך אתה פוגע בהם. אתה רוצה לא לפגוע בהם? קח כדור, שים לעצמך בראש. אני לא עומד לעשות את זה".

מה דעתכם על דבריו?

Harrington

Well-known member
מנהל
"זה כמו שאני אגיד לך, 'וואלה, אל תאכל חזיר כי אז זה יפגע בי'. מה זה אומר? אני החלטתי שזה יפגע בי. גם זה שאתה חי בתל אביב, או בירושלים, בעצם קיומך אתה פוגע בהם. אתה רוצה לא לפגוע בהם? קח כדור, שים לעצמך בראש. אני לא עומד לעשות את זה".

מה דעתכם על דבריו?
קשה להבין את הדברים ללא ההקשר בו ולגביו נאמרו. אבל ככל שהבנתי אותם, האיש צודק כמובן בכל מילה. זה נכון בין אם הדובר הוא בנו של השר בן גביר ובן אם הוא לא.

raya

Well-known member
קשה להבין את הדברים ללא ההקשר בו ולגביו נאמרו. אבל ככל שהבנתי אותם, האיש צודק כמובן בכל מילה. זה נכון בין אם הדובר הוא בנו של השר בן גביר ובן אם הוא לא.
במה הוא צודק?
הוא "יחליט" בשבילי אם אני אוכל חזיר או לא?
וההצעה שלו למי שלא חושב כמוהו לקחת כדור ולירות בראש?
אין שום קשר באיזה הקשר זה נאמר/נכתב.

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא "יחליט" בשבילי אם אני אוכל חזיר או לא?
ממש לא. היכן מצאת את זה בדבריו בדיוק?
בכל מקרה מהדברים עולה שעניין החזיר הוא דוגמה בלבד ולא מהות דבריו. אני בכלל הבנתי (כאשר כאמור מעלה נדרשתי לנחש, בהיעדר הקשר ברור) שהוא מדבר על ערבים-יהודים ולא על מה שאת לוקחת את הדברים אליו.
וההצעה שלו למי שלא חושב כמוהו לקחת כדור ולירות בראש?
גם את זה הוא לא אמר כך. תקראי שוב. הצעתו שונה ממה שעשית ממנה (ובעיני כאמור, צודקת לחלוטין גם בעניין זה, בכפוף להסתייגות שציינתי כבר מספר פעמים).
אין שום קשר באיזה הקשר זה נאמר/נכתב.
תלוי מתוך איזו פוזיציה מתחשק לך להגיב. אם את מגיעה מפוזיציה של 'זה הבן של אב"ג ועל כן ברור שאני מתנגדת לדבריו ופוסלת אותם, ללא כל קשר לסוגיה הוא מדבר עליה), את אכן צודקת ולא יהיה "שום קשר באיזה הקשר זה נאמר/נכתב". אם לעומת זאת את מגיעה כמוני מפוזיציה של 'נתבקשנו לחוות דעתנו על הנאמר ולא על הדובר (שאינני מכיר ומתוך כך גם אין לי שום בעיה מיוחדת איתו לכתחילה) ולשם כך עלי להבין את דבריו, מה שלא באמת ניתן בלי להכיר את הקשר הדברים ו/או על מה בדיוק מדובר בהם', הרי שמה לעשות, זה פשוט בלתי אפשרי בלי להכיר את ההקשר והנושא (ומשכך אם יורשה לי לומר, גם די ברור שמי שמוותר בקלות על הכרת ההקשר, מתוך איזו פוזיציה הוא מגיע לדיון) :).

raya

Well-known member
ממש לא. היכן מצאת את זה בדבריו בדיוק?
בכל מקרה מהדברים עולה שעניין החזיר הוא דוגמה בלבד ולא מהות דבריו. אני בכלל הבנתי (כאשר כאמור מעלה נדרשתי לנחש, בהיעדר הקשר ברור) שהוא מדבר על ערבים-יהודים ולא על מה שאת לוקחת את הדברים אליו.

גם את זה הוא לא אמר כך. תקראי שוב. הצעתו שונה ממה שעשית ממנה (ובעיני כאמור, צודקת לחלוטין גם בעניין זה, בכפוף להסתייגות שציינתי כבר מספר פעמים).

תלוי מתוך איזו פוזיציה מתחשק לך להגיב. אם את מגיעה מפוזיציה של 'זה הבן של אב"ג ועל כן ברור שאני מתנגדת לדבריו ופוסלת אותם, ללא כל קשר לסוגיה הוא מדבר עליה), את אכן צודקת ולא יהיה "שום קשר באיזה הקשר זה נאמר/נכתב". אם לעומת זאת את מגיעה כמוני מפוזיציה של 'נתבקשנו לחוות דעתנו על הנאמר ולא על הדובר (שאינני מכיר ומתוך כך גם אין לי שום בעיה מיוחדת איתו לכתחילה) ולשם כך עלי להבין את דבריו, מה שלא באמת ניתן בלי להכיר את הקשר הדברים ו/או על מה בדיוק מדובר בהם', הרי שמה לעשות, זה פשוט בלתי אפשרי בלי להכיר את ההקשר והנושא (ומשכך אם יורשה לי לומר, גם די ברור שמי שמוותר בקלות על הכרת ההקשר, מתוך איזו פוזיציה הוא מגיע לדיון) :).
"ממש לא. היכן מצאת את זה בדבריו בדיוק?"
בציטטה שחורזת הביאה.
למעשה חורזת ציטטה את דבריו של הבן של...............
ולזה התייחסתי, אולי טעיתי שהגבתי לך.

Harrington

Well-known member
מנהל
"ממש לא. היכן מצאת את זה בדבריו בדיוק?"
בציטטה שחורזת הביאה.
זה לא מופיע שם. בכל אופן, לא כל עוד לא יודעים את הקשר הדברים, למה הם מתייחסים ועל מה הם נאמרו בדיוק. הוא שאמרתי קודם, אלא אם כן מחפשים סתם לנגח ולתקוף בגלל זהות הדובר ו/או אביו, אין כל אפשרות לדעת מה כוונת האיש על-פי הציטוט שחורזת הביאה מבלי לבדוק קודם מה הקשר הדברים ולמה הם מתייחסים.
למעשה חורזת ציטטה את דבריו של הבן של...............
ממש לא. דברייך לא מופיעים כלשונם בדבריו. בכל אופן לא אלו שהובאו כאן.
ולזה התייחסתי, אולי טעיתי שהגבתי לך.
אולי (ותודה על שהימרתי נכון שתכתבי משהו בסגנון בתגובתך 'הבאה' -אחרי הקודמת- :)).

שבת שלום.

נסיך.333

Well-known member
למה לא הולכים לראיין ילדים של אנשים מהשמאל?
למה תמיד מביאים רק ציטוטים כאלה המשרתים אותם?
צביעות כבר אמרנו???

משתפרת1

Well-known member
למה לא הולכים לראיין ילדים של אנשים מהשמאל?
למה תמיד מביאים רק ציטוטים כאלה המשרתים אותם?
צביעות כבר אמרנו???
כי הבן של בן-גביר מדבר, גם הבן הבכור של נתניהו מדבר. ראית את הבן של לפיד מדבר?

נסיך.333

Well-known member
כי הבן של בן-גביר מדבר, גם הבן הבכור של נתניהו מדבר. ראית את הבן של לפיד מדבר?
הוא עילג יותר מאביו ולכן לא מראיינים אותו, ואני שואל שוב, למה לא מראיינים?
אולי בגלל שהם רוצים פרובוקציות? לאאא, לא נראה לי...

נסיך.333

Well-known member
אם כן אתה אומר שהתקשורת קשובה לבן-גביר ג'וניור ולנתניהו ג'וניור במיוחד. איזו מין תקשורת מכורה!
לאאא, באמת?? תקשורת מכורה? פה בארץ? לא יכול להיות
התקשורת פה אובייקטיבית, עמוקה, בודקת חומרים שהם לא מזוייפים וערוכים לפני השידור
תקשורת אחראית שלא תשדר משהו שיפגע במדינה ביחוד אם זה שקר..
תקשורת נהדרת, פרס פוליצר לכל כתבלב...

משתפרת1

Well-known member
לאאא, באמת?? תקשורת מכורה? פה בארץ? לא יכול להיות
התקשורת פה אובייקטיבית, עמוקה, בודקת חומרים שהם לא מזוייפים וערוכים לפני השידור
תקשורת אחראית שלא תשדר משהו שיפגע במדינה ביחוד אם זה שקר..
תקשורת נהדרת, פרס פוליצר לכל כתבלב...
אכן, ביחוד כשהיא נותנת במה ל"בן של" להפיץ פניני חכמה.

רוב הזמן נח

Well-known member
אם כבר, אז לגבי הכול. אם בן אדם בוגר קונה ומזריק לעצמו הרואין, למה המדינה החליטה שזה לא חוקי?

למעלה