מצטטת את עו"ד יובל אראל.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מתקיים דיון בעליון בדרישת זדורוב למשפט חוזר.
נציגת הפרקליטות דוחה בדיון את הטענה להפללה ומציינת שאם היו רוצים להפליל אז היו עושים את זה טוב יותר.
רק אותי המשפט הזה מפחיד פחד מוות? FB_IMG_1605032166669.jpg FB_IMG_1605032166669.jpg

SupermanZW

Well-known member
נציגת הפרקליטות דוחה בדיון את הטענה להפללה ומציינת שאם היו רוצים להפליל אז היו עושים את זה טוב יותר.
רק אותי המשפט הזה מפחיד פחד מוות? צפה בקובץ המצורף 6714 צפה בקובץ המצורף 6714
אני סבור שזדורוב אינו הרוצח וההפללה בוצעה במקצועיות. הרבה ממצאים לא תאמו. לתאיר ראדה היו ביד שערות בלונדיניות ארוכות, זדורוב אינו בלונדיני ושיערו אינו ארוך. גם הDNA של השערות לא התאים לזה של זדורוב. העקבות על מכנסיה של תאיר לא תאמו את נעליו של זדורוב. זדורוב כוון בשחזור ולא ידע לשחזר בעצמו. גרונה של תאיר ראדה שוסף בסכין משונן ולא בסכין יפאני. לזדורוב היה סכין יפאני, לא סכין משונן.

שמלת תחרה1

Well-known member
אני סבור שזדורוב אינו הרוצח וההפללה בוצעה במקצועיות. הרבה ממצאים לא תאמו. לתאיר ראדה היו ביד שערות בלונדיניות ארוכות, זדורוב אינו בלונדיני ושיערו אינו ארוך. גם הDNA של השערות לא התאים לזה של זדורוב. העקבות על מכנסיה של תאיר לא תאמו את נעליו של זדורוב. זדורוב כוון בשחזור ולא ידע לשחזר בעצמו. גרונה של תאיר ראדה שוסף בסכין משונן ולא בסכין יפאני. לזדורוב היה סכין יפאני, לא סכין משונן.
תפרו לו תיק תיק

אור גינאל

Well-known member
יפה השתיקה לחכמים קל וחומר לטיפשים .

Harrington

Well-known member
מנהל
לא יודע מי זה יובל אראל, אבל די ברור שמדובר במשפט אגבי שלא ניתן ללמוד ממנו מאומה. נחמד לתקוף על כל פיפס, אבל לא נראה שיש כאן מה לתקוף באופן ענייני.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מה? עדיין טוחנים את המשפט הזה?
אני באופן אישי חושב שזדורוב הוא הרוצח.
וגם השופטים חשבו כך.

חבל שאנשים שנפטרים לא מקבלים עוד 5 דקות
א' כדי להספיק להיפרד מהמשפחה.
ב' לספר לכולם מי רצח אותם.

אור גינאל

Well-known member
מה? עדיין טוחנים את המשפט הזה?
אני באופן אישי חושב שזדורוב הוא הרוצח.
וגם השופטים חשבו כך.

חבל שאנשים שנפטרים לא מקבלים עוד 5 דקות
א' כדי להספיק להיפרד מהמשפחה.
ב' לספר לכולם מי רצח אותם.
המקרה עצוב מאוד ומזעזע .
במקרה של תאיר היא אכן קיבלה 5 דקות כדי לספר מי רצח אותה ,
לפי חומר הראיות יש דם שזלג מגופה בדקות שלאחר מותה על העקבות שהיו על האסלה, דבר הסותר את תיאוריית המחלץ האלמוני.

Harrington

Well-known member
מנהל
לפי חומר הראיות יש דם שזלג מגופה בדקות שלאחר מותה על העקבות שהיו על האסלה, דבר הסותר את תיאוריית המחלץ האלמוני.
להיפך. לא יכול לזלוג דם מגופה (אלא בנסיבות ספציפיות), וזה מה שלכאורה סותר את אותה תיאוריה.

אור גינאל

Well-known member
להיפך. לא יכול לזלוג דם מגופה (אלא בנסיבות ספציפיות), וזה מה שלכאורה סותר את אותה תיאוריה.
מקווה שאין לך חשיבה קרימינאלית, אני הבנתי את זה כך - המסלול של הרוצח היה כך -פגיעה בעורק הצוואר, טיפוס מחוץ לתא, תוך כדי עליה על האסלה ובתוך כך השארת עקבה, ובדקות לאחר שהרוצח עזב, זלג דם על העקבה ובכך הדם סיפר את סיפורו ומיצב את מהלך העניינים.
חוקרי מז"פ תיעדו את העקבה שעל האסלה וההסבר שלהם היה - שהגיע מחלץ אלמוני לאחר כמה שעות כשגילה מה קרה בתא השירותים שתאיר הייתה בו .
התפנית הייתה כשנאמר בהרצאה של מומחה שלא יכול להיות שיוצא דם מגופה לאחר כמה שעות . ומכיוון שהוא היה קשור לעדי ההגנה אסור היה לו לפרט,
הדבר הגיע בכל זאת למשפט חוזר, בגלל שזה בכלל לא קשור לעדות של המומחה היות ומדובר בעובדה מדעית .

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
התפנית הייתה כשנאמר בהרצאה של מומחה שלא יכול להיות שיוצא דם מגופה לאחר כמה שעות . ומכיוון שהוא היה קשור לעדי ההגנה אסור היה לו לפרט,
הדבר הגיע בכל זאת למשפט חוזר, בגלל שזה בכלל לא קשור לעדות של המומחה היות ומדובר בעובדה מדעית .
אני מדבר על העובדות בלבד, אבל לא נכנסתי מספיק לפרטים כדי להכיר מה הרוצח כן או לא עשה ולדעת מי. רק התייחסתי למשהו שגוי שכתבת למעלה.
נכון לרגע זה העניין לא הגיע למשפט חוזר. יש דרישה כזאת, אך היא טרם התקבלה.
אגב, כלל לא נכון לדבר כאן על תפנית. ככל שזאת אכן תפנית, המשמעות היא שהסנגורים של זדורוב עשו עבודה גרועה מאוד. כל מגיש עזרה ראשונה מתחיל יכול לספר לך עד מתי דם יכול לזלוג מגופה. זה ממש לא "ראיה חדשה" שמתגלה לפתע פתאום באיזו הרצאה או אמירה אגבית של מישהו.

למעלה