מצטיין קורס ברמנים!!!

ספיידי1

New member
מצטיין קורס ברמנים!!!

אז בשעה טובה סיימתי את הקורס.... קיבלתי 99 במבחן העיוני, ו92 במעשי כשאני עדיין טוען שהמדריך הוריד לי רק כי לא היה לו ממש מה לעשות ושיעמם לו... אבל נגיד ש... חוץ מזה סיימתי גם מצטיין קורס, וקיבלתי בושמילס שזה גם סבבה...(אגב כמה עולה מישהו יודע?) סוף סוף יש לי וויסקי בבר חוץ מהגלנפידיך וג'וני רד... בכל אופן, ממש עיצבן אותי, שעל התעודה לא רשום מצטיין או משהו בסגנון... כאילו אין שום פרט ודרך להוכיח שאני מצטיין קורס, כל הקטע שרציתי להיות מצטיין קורס זה כדי שאני יוכל להגיד במקומות עבודה... אבל עכשיו מתברר לי שפשוט כל אחד יכול לטעון את זה כי זה לא רשום על תעודה או על כרטיס או על כלום... ששאלתי את המדריך אם זה רשום אצלם, הוא מלמל שכן אבל לפי סגנון התשובה הבנתי שלא... בקטע הזה, בר מאסטר איכזבו... בכל מקרה היה קורס מהנה מאוד, עכשיו רק צריך למצוא עבודה באיזור השרון... מבאס שצריך להתחיל במקומות כמו בתי קפה וכו... \:

D221

New member
כל הכבוד, בהצלחה ו..

אין לך מה להתבאס על ברמאסטר, באף מקום לא כתוב על התעודה שאתה סיימת בהצטיינות חח זה סתם קטע של "יצאת גבר, כל הכבוד" אצלנו יש מצב שנתנו תעודה נפרדת למצטיין קורס, אבל אני לא מתחייבת, לא זוכרת בוודאות. למה נראה לך שמליון ברמנים בכל ראיון טוענים שסיימו מצטיינים, ויותר חשוב, לבעל עסק זה לא מזיז ! העיקר שתפגין ביטחון, שתדע את העבודה כמו שצריך בלי תופעות לוואי של בוגרי קורס, שאת זה בעלי מקומות לא הכי אוהבים.

maxfain

New member
בושמילס 700 מ"ל = 100 שקל.

בחנות סיטונאים ללקוח פרטי. מזל טוב. באף תעודה של אף בית ספר לא רשום לדעתי.. גם אני היתי מצטיין וזה לא הזיז לאף אחד בתחילת דרכי, עם הזמן אתה בכלל לא מזכיר את העובדה, ועוד יותר עם הזמן אתה "כמעט שוכח" איפה בכלל עשית קורס. בכל אופן, אתה בחור שמבין עניין, שיהיה בהצלחה בתחילת הדרך הקשה. אתה עוד תעשה "מיליונים" ואני אשמח לשבת אצלך על הבר (הרבה יותר מאצל הרבה אחרים).

למעלה