מצטייני החודש חוג לג'ודו

• פותח הנושא hygf
  • פורסם בתאריך

hygf

New member
מצטייני החודש חוג לג'ודו

בקרוב יפורסם תמונתם ושמם של מצטייני החודש בחוג לג'ודו בישוב מנורה בהנהלתו והדרכתו של אורן סמדג'ה. בקרוב מעבר מחדר החוגים הנוכחי למבנה קבוע כנראה בגן היילדים החדש בישוב.

לארי

New member
שלום, אבקש ממך להפסיק עם הפרסומת

באתר. לשם כך נועדו הלוחות. למרות בקשתי,הנך מתעלם וממשיך לפרסם בניגוד לתקנון. במידה ויש לך תמונות, הנך מוזמן לשלחן כפי שנעשה בעבר ונשמח להכניסן לאתר.אין צורך בפרומואים. אין הדבר מצדיק פרסומת חוזרת ונשנית בכל הודעה שלך. הודעה שתכיל פרסומת גלויה תימחק ללא שום אזהרה נוספת, וחבל להגיע למצב זה. תודה על שיתוף הפעולה.

kobitton

New member
הבטחות הבטחות ולא מקיימים

לארי מילא שכותבים משהו אז לפחות לעמוד מאחורי מה שכותבים. בחודש שעבר בני שנמצא בחוג ג'ודו נבחר למצטיין החודש , התמונות הובטחו ועד היום אין תמונות. לצערי הילד התאכזב מאוד וגם אני . אז אם זה ככה באמת שיפסיקו לנצל את האתר לצרכים אישיים. בברכת יום טוב

לארי

New member
מסכים איתך ולכן אני שם לזה קץ,יש

כאן מסע פרסום בוטה והוא ייפסק. במידה והבחור יתרום תכנים כגון תמונות או משהו שיתרום לילדים-בשמחה. כל ניסיון לפרסם את עצמו מסחרית לצרכים אישיים יגרום למחיקה מיידית.

hygf

New member
לארי אין לי שום כוונה

לארי אין לי שום כוונה לפרסם אבל ידוע לי שיש עוד חוג ג'ודו באזור ולכן רציתי להבדיל אין לי שום כוונה לפירסום ואם כך הובן אני מצטער ולא אחזור על כך בשנית. לארי והאמא שבנה הוכתר כמצטיין החודש אני שלחתי את התמונות כבר מזמן לא מייל של לארי כנראה שלא הגיע אני כרגע שולח שוב ומקווה שעכשיו זה יגיע שוב אני מצטער לא היתצה לי שום כוונה רעה ומקווה שכבר היום או מחר יפורסמו התמונות אגב חודש שעבר אכן התמונות פורסמו של מצטיין החודש ואפילו עם כמה מילות סיכום מצטיין חודש שעבר הוא גלעד ידגר במידה וזהו הילד אז אכן תמונתו פורסמה המשך יום טוב

hygf

New member
בגלריה נמצא מצטיין חודש שעבר

בגלריית התמונות של הישוב תחת הכותרת ילדי מנורה תוכלו למצוא את מצטיין חודש שעבר הרי הוא גלעד ידגר המשך יום טוב איתמר סמדג'ה

kobitton

New member
זה היה לפני חודשיים

עדיין לא פירסמת את התמונות של מצטיין חודש שעבר, אלעד ביטון.

hygf

New member
לארי אולי יש לך כתובת אחרת

ניסתי כבר 4 פעמים לשלוח לך את התמונות אולי יש לך כתובת אחרת שבה אוכל לשלוח את התמונות בברכה איתמר סמדג'ה

למעלה