מצטייני מד"א ...

מצטייני מד"א ...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

בערב הוקרה שערך מועדון רוטרי במודיעין לעוסקים בתחומי הרפואה השונים קיבלו מגן הוקרה הדס דניאל - מתנדבת נוער התורמת ממיטב שעות הפנאי שלה לטיפול ע"ג ניידות טיפול נמרץ בחולים הקשים ביותר ומשה סדיה - חובש רפואת חירום ונהג האמבולנס המגיע תמיד ראשון, הרכבו הפרטי, ע"ח העבודה ככונן לתאונות ולמקרים המוכרזים כמקרי חירום. כל הכבוד ותודה לשני המצטיינים שמייצגים את המצוינות בסניף מד"א במודיעין. מצורפות תמונות הענקת אות ההוקרה לשני המתנדבים

amitzahavi

New member
התרמת דם במודיעין

התרמת הדם הבאה תתבצע ביום שלישי, ה24 לחודש בעמק איילון (הרחוב של המודיעין סנטר) ביום הפתוח לקהילה בין השעות 17:00 - 20:00. כולם מוזמנים גם לבוא ולהכיר את מתנדבי הנוער של מד"א בעיר שיהיו במקום

prophit

New member
אמממ, עמק אלייון זה רחוב גדול......

אתה יכוללהגיד לי איפה בדיוק

amitzahavi

New member
זה צריך להיות

בפארק של עמק איילון (לפי הבנתי זה הפארק הגדול מול המודיעין סנטר). אכשיו דיברתי אם מתנדבת שאמורה להיות שם מחר, ונכון לשעה זו היא אומרת שכן יבוא להתרים דם.

ESU Boscorelli

New member
פארק איתמר

מחר נערך שם יום קהילה ומשטרה אז בהחלט יכול להיות שתהיה שם עמדת התרמה

prophit

New member
זהו, תרמתי.........

זהלא היה קל, בסביבות שבע ניסיתי להגיע, האוטו של אמא שעליו יש לי ביטוח נדפק, לא מניע, מצבר, אז ניסיתי אוטו של חבר שלי אבל הוא לא יכל לתת לי אותו, דלק....... ניסיתי עוד חבר אבל זה לא יכול לבוא כי חברה שלו בדיוק באה, עוד אחד דפק את האוטו בצהריים אז האוטו היה מושבת ולא יכל לקחת אותי, ידידה שלי הסכימה לקחת אותי, השעה הייתה כבר שמונה ואז היא התקשרה, האוטו לא מניע, בעיית חשמל............ בסוף שכנעתי את אבא שיקח אותי לשם, הם לא רצו לתת לי לתרום כי איחרתי ברבע שעה והם רצו הבייתה, אבל הם בסוף הסכימו לתת לי להיות אחרון בתור וזהו, לא נורא בכלל.......

prophit

New member
חחחחחח, תודה..........

אתה מכיר את הנפשות הפועלות- אורון דפק את האוטו, לי הלך האימובולייזר (בסוף זה לא היה המצבר) לדניאל לא היה אוטו, אנטוניו לא יכל להוציא כדי לחסוך בדלק, לעינב הוא לא הניע, ליאור היה צריך לדבר עם חברה שלו, לתומר לא היה אוטו....... בסוך שכנעתי את אבא, חצי ליטר המניאק, עדיין כואבת לי קצת היד.......

yoyo10

New member
מתוך נסיון עם מכניות

איך יודעים את ההבדל בין מצבר שהלך לאימובילייזר שנדפק
אז ככה שהולך המצבר אי אפשר להדליק את האורות האור באוטו לא נדלק הרדיו לא עובד וגם לא האזקה שהאימובילזר נדפק פשוט רק אי אפשר להתניע אלה היו 60 שניות על ההבדל בין אימובילזר דפוק לבין מצבר ז"ל

prophit

New member
חחחחח, בעיקרון כן, אבל לא תמיד.....

באוטו שלי זה לא ככה, כשהמצבר חלש אי אפשר להניע, יש אורות ורדיו אבל אין לו מספיק כוח לסטרטר, חוץ מזה שמשום מה הוא תמיד הסכים להניע עם כבלים......זה כבר קרה פעם ואז זה היה המצבר, אבל תודה על העצה
(למרות שזה לא ממש חידש לי הרבה)........

למעלה