מצטערות מראש

מצטערות מראש

פורום פורום, אבל כמה אפשר להעליב? בי אישית זה פוגע שאנשים אומרים פה בפורום לא ללכת לצופים... הם רוצים להגיד את זה? אף אחד לא ימנע מהם.... בשביל זה קיים הפורום תלונות וקיטורים אז תגשוו לשם ותתלוננו על "שתיפות מוח" בכל מקרה העיקרון של הפורום הוא לא "בוז" לצופים אלה "בעד" הצופים! וזה לא שאסור לחשוב שזה עושה שתיפת מוח, פשוט "לרכל" עלינו במקום אחר... תתיחסו לזה ברצינות אבל לא דווקא כתגובה.... כחו ל

s i v a n i

New member
בסך הכל

בסך הכל אמרתי את דעתי...זה פורום וחשבתי שאפשר להתבטא פה.כל הקטע בפורום זה דיון על הנושא..מצטערת אם פגעתי אבל לדעתי זה שטיפת מוח. אנשים....תאהבו את הצופים!!! חבל שזה נגמר ב-יב אני באמת מבינה אתכם וכמה זה חשוב לכם

יש איזה אחת שמעצבנת אותי...

היא בנוער העובד והלומד היא אומרת שלא מלמדים אותנו כלום ושאנחנו רק מדברם ולא עושים כלום ואמרתי לה שאנחנו כן לומדים משהו ערכים וכן גם את מידות הצופה מה אני אמורה להגיד לה שתלך לה***** :) (הצופה לא מקלל...)

אקספלניישן פליז...טוב נו-

ההודעה- איכסססססס\ s i v a n i אנשים צאו מזה!!!!! צופים זה חרא אחד גדול!!!!!! אני הייתי שם מכיתה ד עד ט ושוטפים שם את המוח !!!! בקיצור ביזבוז זמן!!!!!!! תגובה שלי- קודם כל-תודה!\צופיפניקיות מסטולות ולמה תודה? בגלל שטרחת להזהיר אותנו לא ללכת לצופים ולא "לבזבז" את הזמן שלנו על זה. תודה. אבל...לא תודה. אולי בשבט שאת היית בו היו עושים לכם שטיפת מוח, אבל אני נהנית מזה, וכיף לי...וכל עוד כיף לי-אני נשארת! בשנייה שאני ארגיש שעושים לי שטיפת מוח ומבזבזים לי את הזמן, את חושבת שאני אשאר שם??? קצת הגיון חמודה. ושוב-תודה. התגובה שלה- אוקיי אז ככה...\ s i v a n i בשבט שאני הייתי בו.. בכיתה ח אני חושבת הכריחו אותנו לבוא כל יום לצופים.. ואני רצינית כל יום!!! ניסו לשטוף לנו את המוח שצופים זה החיים ושזה יותר חשוב מהכל הבנת אבישג? יכול להיות שהשבט שלה הם אלו שלו בסדר? או שאולי זו היא? לא!!! חס וחלילה!!! צופים זה חרא!! get real!!!

היוונתי.....

אני חושבת שמי ש.."קצת" לא פ´סדר פה זאת את ולא הצופים... א-אם לא אהבת את הצופים ..למה נישארת?!,הצופים לא מחייבים אף אחד ואני חוזרת,אף אחד! להיות איתם...ואם כל הצופיפניקים היו כמוך"נישארים אם הרגשה של ביזבוז זמן",אז צופים זה באמת היה חרא!,ואני שמחה שאת אחת מבין היחידים שחושבים ומיתנהגים ככה! ב-איזה שטיפת מוח יכלו לעשות לך???-תיבחרי ברק לא ביבי? תסבירי את עצמך לא הבנתי מה הקטע... ג-זה שאמרו לך שהצופים זה החיים...זה נכון צופים זאת באמת דרך חיים!,עובדה חלקינו עדיין חיים ככה...האנשים שהצופים זה באמת חלק מהנשמה שלהם..כמוני וכמו עוד רבים...ותישאלי כמה בנות מהפורום והם יכלו להגיד לך שלפחות אצלי בבית צופים זה דרך חיים ,גם אצלי וגם אצל ההורים שלי!,ואני שמחה שזה ככה!,ואני מקווה שאני יצליח להעביר את זה לדורות הבאים! ד-עכשיו אני מבינה שהשבט שלך כמו שאמרת "חרא", הוא באמת כזה...עובדה שהיית שם עד כיתה ט´ ולא הבנת שצופים לא מקללים ,שצופים זאת דרך חיים ,שצופים זה לא רק לבוא כל יום,אלא זה גם ליתרום משהו מעצמך!(ואם לא כל יום אז להישתדל לבוא!) ...את היית אמורה לעשות קורס הכנה להיות מדריכה ב-ט´...אז צריך שתבואי כל יום...זאת אחריות,ומזל שלא לקחת ת´אחריות הזאת! אחרת את היית מדריכה אנשים להיתנהג ככה!. אבל לא הבנת שמה שהם מנסים לשדר לך שהשבט שלך צריך להיות כמו הבית שלך...שאת צריכה לטפח אותו ו"לידאוג" לו. חבל שלא הבנת!,וכמו שאמרת ביזבזת זמן ומאמץ!,ולא רק שלך אלא גם של אנשים שישבו שעות לעשות פעולות ודברים דומים עבורך!,ובסופו של דבר את לא רק מפסיקה ללכת אלא גם משמיצה את הצופים...תיסלחו לי כולם אבל אני חייבת,תיסתמי, ליפעמים זה עדיף! אבישג! נ"ב-אני נשבעת לכם שבחיים לא הרגשתי שהצופים חשובים לי כל כך כמו עכשיו! אה...איך הייתי?

אהם אהם!!!

זה רק אני או שאף אחד אף פעם לא מבין אותי? או אולי אני לא מסבירה ת´צמי תוב(ת=לעצבן את ענתו´ש) בכל מקרה לא אמרתי שאנשים לא יכולים לבוא ולהגיד "שמעו.. ניסיתי את הצופים ולדעתי אין שום אידיאולוגיה" וכו וכו זה סבבה אגוזים!!! אבל לא "הלכתי לצופים וזה חרא וזה נוראי ושתיפת מוח" הודעות כאלה לא מקובלות עלי... אתם רוצים להעביר את מה שיש לכם לומר? תעשו את זה כן ועכשיו... רק במקום להגיד "חרא" תגידו "לא לטעמי" זה כבר משפר את העבירה... כחו ל
או לרהות(ה=להראות לענת שאני מעצבנת...) במואהאהאה חן

ועוד איך זה משנה...

זה משנה שמישהו יגיד עליך "אתה ילד חרא" או שמישהו יגיד שליך "לא מוצא חן בעיניי איך שאתה מתנהג" ועוד איך זה משנה, ואם זה לא משנה לך, תכתוב הודעות כאלה, ונמחוק לך אותן!

למעלה