מצטערת... אבל אני חייבת....

מצטערת... אבל אני חייבת.... ../images/Emo7.gif

כנראה שמצב הרוח הטוב שלי לא המשיך הרבה זמן... וזה לא סתם. עכשיו הייתה אצלי חברה מתל אביב, שיש לה ילדה בת שנתיים וחודשיים, שבחודש הראשון שהיא ניסתה , היא הרתה וילדה אותה. ועכשיו היא דיברה איתי כבר כמה חודשים הם מנסים, והיא החליטה שהיא "עקרה" והיא ממש עיצבנה אותי עם הדיבורים האלה. אז לא רציתי לדבר איתה, והיא הרגישה לא נעים, ובאה לחיפה היום, ואמרה לי שאנחנו נהיה בהריון ביחד. שאלתי אותה אם יש לה משהו לספר לי? היא אמרה שלא. אחרי שעה, כשהכנתי מטעמים במטבח, היא באה ונתנה לי נשיקה, וסיפרה לי בסוד שהיא בהריון. אומנם בהתחלה. שבוע חמישי. אבל טיבעי. והיא בלחץ לראות אם יש דופק. למה? למה? למה? איך יש אנשים שעושים חיים משוגעים במיטה, ובסוף הם בהריון??? זה יכול להיות? הילדה שלה, באה וליטפה לי את הראש, סתם כך, באמת שהיא מתוקה, וזה כאילו מישהו שרט לי את הלב עם סכין... אני רוצה לצעוק חזק לשמיים "תחזירו לי בחזרה את הילדים שלי" O-: בבקשה. אני יודעת שזה לא אפשרי. אבל אני רוצה להרגיש חיים בתוכי. ואני יודעת שיש יותר גרוע. ואני יודעת שיש כאלה שגם את זה לא הרגישו (עדיין). אבל זה לא מפצה. וזה לא נותן להרגיש "יותר טוב"... כי חרא.... חרא לי.... אני כל כך רוצה.... למה היא הרסה לי??? אני רוצה תינוק בבקשה !!!

אולה *

New member
סאני יקרה!

גם אני. בעצם כולנו פה, כי אנחנו רוצות להיות בהריון, ועדיף יום אחד קודם. אני מבינה אותך, גם לי יש חברה בשבוע 6-7. והיא מעצבנת אותי עם התלונות על בחילות, ואי-רצון לעשות US נוסף, כי "זה יכול לפגוע בעובד". אבל אין מה לעשות, רק להאמין שיום האושר יגיע. כי הוא חייב להגיע. ואז שום דבר לא יהיה משנה. רק התינוק שתחזיקי בידיך.
אולה

ligo

New member
הו סאני

אני קוראת את מה שכתבת ועוברת בי צמרמורת בכל הגוף. המילים כל כך חזקות. כל כך אמתיות. כל כך עצובות... אין לי משהו שמח להגיד לך כי אני עמוק בתוך הכאב שלך. אני רק יכולה לאחל לך שבקרוב תהיי בהריון ואז לפחות תהיו בהריון יחד, כמו שהיא אמרה.

מיטלי*

New member
סאני יקרה, קודם כל חיבוק ../images/Emo24.gif

מאד מבינה אותך ואין לי מילים לעודד אותך חוץ מזה שאני מחזיקה אצבעות שבקרוב גם את תהיי בהריון ואז דבריה של החברה יהפכו למציאות ולא יכאיבו לך יותר!!!!!!!

נוג

New member
לסאני ../images/Emo24.gif

הי, אני כל כך מבינה, גם אני רוצה ,כל כך רוצה. היום הייתי במרפאה, משהיא שעוברה טיפולים יש לה שלישיה. למה לא לי, עכשיו אני מתברברת רק כדי לסדר את המחזור אחרי ההפסקה שעשיתי. נוג

salpter

New member
אל תכעסי אלי, אבל אני אומרת לך שוב

את חייבת חייבת ללכת לטיפול פסיכולוגי בנושא האובדן עד שלא תתגברי על אובדן ילדייך לא תשלימי עם זה, לא תיכנסי פסכולוגית להריון. מאובדן שהיה לי ( היה לי פעם אח שטבע בגיל 29 ) ומתוך אובדן של חברה שבתה בת ה4 טבעה למוות את חייבת לקבל טיפול. סליחה שאני כותבת כך בתקיפות , אבל את צועקת לעזרה ואומרים שהמתנה הכי טובה זה פסיכולוג. ביי דפנה. אל תכעסי.

אוי סאנשיין ../images/Emo10.gif

כשזה בא - זה בא בצרורות...פשוט מבאס. זה נראה כל כך מבאס - אבל תנסי "לעוף" מעל זה ולהתגבר.
גדול

אפרת**

New member
סאני

את כל כך רגישה. והאמת - זה כל כך מובן. אין לי מילים מנחומות ולא נראה לי שיכולות להיות כאלה. רק הזמן הוא התרופה וכמובן כמובן התרופה הכי טובה שתהיה היא ההריון שיביא לך תינוק.
אפרת.

סאני

רק שתדעי שאני איתך. ושהשמש עוד תזרח גם אלייך, זה יקרה, באמת! רק קצת אמונה וסבלנות (אני יודעת שהמילים האלו נראות לך הכי רחוקות שאפשר כרגע).

מרב.

New member
../images/Emo32.gif סוכריונת, שולחת לך מייל

והוא חוזר אלי שוב ושוב. אם שינית אימייל, כתבי לי למייל. מרב

מרבי וכולם ../images/Emo60.gif

(השבלול הוא סתם כי מצא חן בעיני) וירוס אימתני תקף את השרת של איכילוב (לפני 50 שנה המשמעויות היו אחרות לגמרי למשפט הזה), ואין לי דואר ולא חיבור אינטרנט מהעבודה, רק אינטרנט מהבית. לכן הדואר שלי חוזר ואני מאוד מקווה שבקרוב זה יסתיים. מאוד מאוד מקווה, כי כל העבודה שלי מושבתת ובמיוחד העיבודים הסטטיסטיים של התזה שאני חייבת להגיש עד סוף החודש. בכל אופן, ברגע שיהיו לי בשורות טובות לגבי השרת (בשורות טובות אחרות לא נראה לי שיהיו אצלי בקרוב) אני אבשר אותן פה.

למעלה